-nick- Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Είμαι της άποψης φόρτωμα στο καράβι και πίσω στις χώρες τους.Αρκετά με αυτούς. Και δεν είναι φασισμός αυτό.Γιατί αν πάμε εμείς στις χώρες τους θα μας φάνε ζωντανούς. Όσο για τον toufa,το άτομο τον γονιμοποιούν μαυριδεροί.Το γνωρίζει η μισή Αγγλία. Για αυτό τους αγαπάει. Φιλάκια.
Toufas Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Είμαι της άποψης φόρτωμα στο καράβι και πίσω στις χώρες τους.Αρκετά με αυτούς. Και δεν είναι φασισμός αυτό.Γιατί αν πάμε εμείς στις χώρες τους θα μας φάνε ζωντανούς. Όσο για τον toufa,το άτομο τον γονιμοποιούν μαυριδεροί.Το γνωρίζει η μισή Αγγλία. Για αυτό τους αγαπάει. ζηλευεις? Δεν με ενδιαφέρει Τούφα μου, πολύ απλά στ' αρχίδια μου αν υπάρχουν ΚΑΙ έλληνες εγκληματίες. Ναι, υπάρχουν, όπως υπάρχουν ντόπιοι εγκληματίες σε όλον τον κόσμο. Είναι ένα δεδομένο που δεν αλλάζει. Εγώ θέλω να καθαρίσουν οι γειτονιές και να μπορεί ο κόσμος να ξανακυκλοφορήσει ελεύθερα το βράδυ, όπως γίνεται σε όλες τις μεγάλες πρωτεύουσες τις Ευρώπης, και όχι στις μπανανίες όπως η Ελλάδα. Τα στατιστικά χρειάζονται για να πειστούν οι ομοϊδεάτες σου, αυτοί που τα ζούν απο πρώτο χέρι δεν χρειάζονται στατιστική για να δούν αυτό που συμβαίνει μπροστά τους. εισαι 19 ειμαι 31. Τα ματια μου εχουν δει πιο πολλα, για αυτο ασε τα "φοβαμαι να βγω εξω". Ειδικα με μπακαλιστικες αποψεις του στυλ "δεν αλλαζει η ντοπια εγκληματικοτητα". Εγω θελω να μην ψηφιζουν οσοι βλεπουν tv το μεσημερι. Γινεται? Και μεχρι και τα 20 παντως φοβομουνα να βγω στην αθηνα. Ελληνες μας πλακωσανε στο ξυλο στην βικτωριας οταν ημουν 17 και μας πηραν τα λεφτα. Μου αρεσει που ολοι λετε για ευρωπαικες πρωτευουσες και δεν εχετε παει ουτε στην πρωτευουσα της διπλανου νομου.
Liverpool89 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δηλαδη toufa θες να μας πει οτι εμεις ημαστε υπευθυνοι για ολη αυτη την κατασταση και οι λαθρομεταναστες δεν φταινε σε τιποτα.. Οι ελληνες ριμαξανε τις γειτονιες και ολα αυτα.. Δηλαδη για σενα ποια ειναι η πηγη του κακου..αν δεν ειναι αυτος που ερχεται παρανομα ,ζει παρανομα εις βαρος σου ,δουλευει παρανομα ,κανει εγκληματα ... Τοτε ποιος;;
Toufas Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δηλαδη toufa θες να μας πει οτι εμεις ημαστε υπευθυνοι για ολη αυτη την κατασταση και οι λαθρομεταναστες δεν φταινε σε τιποτα.. Οι ελληνες ριμαξανε τις γειτονιες και ολα αυτα.. Δηλαδη για σενα ποια ειναι η πηγη του κακου..αν δεν ειναι αυτος που ερχεται παρανομα ζει παρανομα εις βαρος σου δουλευει παρανομα κανει εγκληματα ... Τοτε ποιος;; ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?? Αν δουλευει παρανομα, να μην του δινουν δουλεια. Γιατι δεν κλεβει μονο αυτος αν το παμε οπως το λες, αλλα κλεβει και ο εργοδοτης.
Tilemaxx Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Παραδίνομαι, βρείτε άκρη όσοι αντέξετε. Το οτι είμαι 20 αποδεικνύει οτι δεν είναι τα πράγματα έτσι, επειδή δεν τα έχω ζήσει, σύμφωνα με τον Τούφα. Θα έπρεπε να με είχαν ληστέψει καμια δεκαριά φορές, να με ξυλοφόρτωναν άλλες είκοσι, και άμα έλαχε, να με βίαζαν κανα-δυο φορές ακόμα, για να έχει ισχύ ο λόγος μου.
Liverpool89 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Κλεβει και ο εργοδοτης δεν ειπα εγω οτι δεν κλεβει.. Σε αυτο φταει το κρατος.. Που δεν κανει ελεγχους και δεν τους ριχνεις προστιμα να σε πω αν ξαναπαρουν ξανα στα μαυρα ατομο για δουλεια.. Μια δυο θα βαλουμε ολοι μυαλο και θα κανουμε αυτο που πρεπει.. Αλλα ειμαστε ενα ακυβερνητο καραβι ..που οταν βουλιαξει θα φανει ποιοι θα μεινουν και ποιοι θα φυγουν..
Toufas Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Παραδίνομαι, βρείτε άκρη όσοι αντέξετε. Το οτι είμαι 20 αποδεικνύει οτι δεν είναι τα πράγματα έτσι, επειδή δεν τα έχω ζήσει, σύμφωνα με τον Τούφα. Θα έπρεπε να με είχαν ληστέψει καμια δεκαριά φορές, να με ξυλοφόρτωναν άλλες είκοσι, και άμα έλαχε, να με βίαζαν κανα-δυο φορές ακόμα, για να έχει ισχύ ο λόγος μου. Οχι συμφωνα με σενα η εγκληματικοτητα οταν ειναι εισαγωμενη ειναι κακια οταν ειναι ντοπια ειναι οκ και δεν μπορουμε να κανουμε κατι. Κλεβει και ο εργοδοτης δεν ειπα εγω οτι δεν κλεβει.. Σε αυτο φταει το κρατος.. Που δεν κανει ελεγχους και δεν τους ριχνεις προστιμα να σε πω αν ξαναπαρουν ξανα στα μαυρα ατομο για δουλεια.. Μια δυο θα βαλουμε ολοι μυαλο και θα κανουμε αυτο που πρεπει.. Αλλα ειμαστε ενα ακυβερνητο καραβι ..που οταν βουλιαξει θα φανει ποιοι θα μεινουν και ποιοι θα φυγουν.. Πελατιακες σχεσεις ειναι το κρατος-πολιτης. Το ενα χερι νιβει το αλλο.
Tilemaxx Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Οχι συμφωνα με σενα η εγκληματικοτητα οταν ειναι εισαγωμενη ειναι κακια οταν ειναι ντοπια ειναι οκ και δεν μπορουμε να κανουμε κατι. Η εισαγόμενη εγκληματικότητα είναι η μεγάλη πλειοψηφία στα μεγάλα αστικά κέντρα της Ελλάδας, fact.
Toufas Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Η εισαγόμενη εγκληματικότητα είναι η μεγάλη πλειοψηφία στα μεγάλα αστικά κέντρα της Ελλάδας, fact. Και παλι παμε στο στατιστικο κολπο. fact.
Liverpool89 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Και απο τις δυο μεριες κακια ειναι.. Αλλα τουφα καποτε στην χωρα μας κυκλοφορουσε ανετα και οχι να εχεις τσαντα που να ειναι χιαστη το κινητο σε τσεπη με φερμουαρ και να μην το βγαλεις να μιλησεις οταν παιρνας απο κει γιατι θα σου την πεσουν να σου το φανε.. Εχουμε καταντησει αστακοι.. Μονο η ομαδα ΔΙΑΣ εχει κανει δουλεια και ειχαμε μειωσει της εγκληματικοτητας ,αλλα και αυτοι μετα τις 2:00 δεν εκαναν περιπολιες τα μηχανακια τους δεν τα φτιαχνανε επειδη το κρατος δεν τους εδινε λεφτα.και εχουμε τοσους αστυνομικους που αντι να κανουν περιπολιες ειδικα τα βραδια καθονται μεσα στο τμημα και βλεπουν τηλεοραση ή οτιδηποτε αλλο
ennoeitai Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Ναι, συμφωνώ, παντού υπάρχουν εγκληματίες, ο εγκληματίας δεν έχει εθνικότητα κλπ. κλπ. αλλά παιδιά δεν είναι τόσο απλό το θέμα. Ας κάνω λοιπόν το δικηγόρο του διαβόλου, επειδή όσο αφελείς είναι αυτοί που λένε "θάνατος σε όλους τους μετανάστες", άλλο τόσο αφελείς είναι και αυτοί που λένε ότι τα ποσοστά των εγκληματιών εξ'ανατολάς, είναι τα ίδια με αυτά των Ελλήνων. Και θα το εξηγήσω. Δε λέω, μέχρι ένα μεγάλο βαθμό αυτά που παρουσιάζονται στα Μ.Μ.Ε., είναι για να εξυπηρετήσουν κάποια κομματικά συμφέροντα. Αλλά ας βάλουμε κάποια πράγματα στη θέση τους. Θα μιλήσω με παραδείγματα. Και όταν λέω παραδείγματα, δεν εννοώ μεμονωμένα περιστατικά, που ο άλλος είναι άρρωστος ας πούμε, δεν είναι με τα καλά του και σκοτώνει στο ξύλο τη γυναίκα του. Γιατί μεμονωμένα περιστατικά υπάρχουν παντού παιδιά, εκεί μπερδεύεστε. Όχι. Θα σας παρουσιάσω περιστατικά, που λαμβάνουν χώρα σε χωριά ή συνοικίες, με τους κατοίκους παρόντες, να παρακολουθούν, να επιδοκιμάζουν, και να σκοπεύουν αύριο μεθαύριο να κάνουν κι αυτοί το ίδιο άμα λάχει. Που σημαίνει ότι (όχι σα μεμονωμένα περιστατικά), αλλά σαν κοινωνία βρίσκουν αποδεκτές τέτοιες συμπεριφορές. Δηλαδή είναι μέρος της "κουλτούρας" τους. Όλα καλά; Πάμε. Περίπτωση 1: Στο Ιράν, 8άχρονο παιδί, που του πατάει το χέρι ένα φορτηγό, σαν παραδειγματική τιμωρία, επειδή έκλεψε ψωμί. Ο κόσμος παρών. (βάζω μόνο την πρώτη και πιο ανώδυνη οπτικά φωτογραφία. Μπορείτε να δείτε και το μικρόφωνο που κρατάει ο "κήρυκας"). Λοιπόν από τώρα και στο εξής, αποφασίζω να μην βάζω φωτογραφίες επειδή είναι πολύ άσχημες, αν και θα μπορούσα, έτσι για να δείτε τι γίνεται σ'αυτές τις κοινωνίες. Μπορείτε απ'τα συμφραζόμενα και με μια γρήγορη έρευνα στο google να τα δείτε. Περίπτωση 2: Κάπου στην Αφρική, καίνε άντρα ζωντανό, επειδή είναι ομοφυλόφιλος. Πετρέλαιο και λάστιχο αυτοκινήτου για κολιέ. Πολιτισμένα πράγματα. Ο κόσμος παρών. Περίπτωση 3: Λιθοβολισμός (γενικώς στις ανατολικές χώρες). Καλά δε μου ρχεται συγκεκριμένη περίπτωση στο μυαλό, αλλά μην ψάχνω τώρα, φαντασία έχετε. Επειδή η γυναίκα π.χ. κεράτωσε τον άντρα, ή κάποιος έκλεψε κάτι, ή είναι ομοφυλόφιλος, μαζεύεται και όλο το χωριό για να τον σκοτώσει. Εννοείται βέβαια ο κόσμος παρών. Το λέω και το ξαναλέω, γιατί θέλω να καταλάβετε καλά, ότι αυτά τα πράγματα, είναι αποδεκτοί τρόποι τιμωρίας από τις εκεί κοινωνίες. Θέλετε να πούμε κι άλλα, για το σε ποιά θέση έχουν τη γυναίκα κλπ. επειδή το 'πε το κοράνι; Για το ποιοί είναι οι τρόποι σωφρωνισμού τους; Ότι δεν το΄χουν σε τίποτα να μαζεύονται και να κρεμάνε και να μαχαιρώνουνε; Όλοι μαζί, όλο το χωριό π.χ. Και όποιος θέλει να δεί με τα μάτια του συγκεκριμένα τι λέω, ας το ζητήσει. Και να μην ξεχνάτε ότι είναι κοινώς αποδεκτά πράγματα αυτά εκεί. Αυτός λοιπόν που θα βάλει το χεράκι του παιδιού κάτω απ'τη ρόδα του φορτηγού, ή κάποιος με παρόμοια ιδεολογία, θα έρθει κι εδώ να βρεί δουλειά. Βέβαια ξέρει ότι εδώ δεν είναι έτσι τα πράγματα και θα προσέξει λίγο παραπάνω. Αλλά ο τρόπος σκέψης πόσο αλλάζει άραγε; ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ. Αλλά δεν μπορείς να αγνοείς σημεία και τέρατα και να κάνεις σαν να μην υπάρχουν. Όχι, δεν είμαστε "το ίδιο" πολιτισμένοι, ούτε τα ίδια ποσοστά εγκληματιών έχουμε. Μπορεί κι εμείς σαν κοινωνία να κάνουμε άλλα κι άλλα, αλλά αν ήταν να διαλέγατε μια από τις δύο κοινωνίες για να ζήσετε, νομίζω ξέρω ποιά θα ήταν. Εκτός κι αν θέλετε δηλαδή, να αχρηστέψουν το χέρι του παιδιού σας, επειδή έκανε τη μ***κία να κλέψει ένα ψωμί. Όλοι οι άνθρωποι πρέπει να έχουν τα ίδια δικαιώματα, επίσης όλοι ανεξαιρέτως (ακόμη και στην περίπτωση μοιχείας-κλεψίματος) αξίζουν να αντιμετωπίζονται ανθρώπινα, αλλά αυτό δυστυχώς δεν το πιστεύουν παντού όπως φαίνεται. Υ.Γ. Φέρομαι σε όλους τους ξένους με σεβασμό και τους θεωρώ ίσους μου, με ίσα δικαιώματα εννοώ. Υπενθυμίζω ότι έκανα το δικηγόρο του διαβόλου. Αν η κοινή γνώμη ήταν κατά την πλειοψηφία της ρατσιστική, θα παρουσίαζα τα αντίθετα επιχειρήματα. Αλλά κάποια πράγματα δεν μπορεί να παραβλέπονται. edit: Α, και το νήπιο στην Κίνα, που το πάτησαν 2 φορτηγά αν θυμάμαι καλά, πέρασε τόσος κόσμος και ούτε καν γύρισε να κοιτάξει. Και μη μου πείτε πάλι τις κλασσικές μ***κίες για τη νομοθεσία τους κι ότι θα έμπλεκαν. Οι νόμοι δεν πρέπει να μας σταματάνε απ'το να είμαστε άνθρωποι. Κι αυτοί δεν ήταν. Την αλήθεια να τη λέμε. Τουλάχιστον στην Ελλάδα, που τόσοι λέτε "Ελλαδιστάν", δε θα γινόταν πιστεύω. Πολλοί κάνουν το λάθος να νομίζουν ότι η ανθρώπινη ζωή, έχει την ίδια αξία παντού. Ε λοιπόν, δυστυχώς όχι. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2012 από ennoeitai
Tilemaxx Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 ^^ Σε λίγο θα δούμε τέτοια περιστατικά και εδώ. Τούφα, το στατιστικό κόλπο δεν έχει ισχύ όταν βλέπεις με τα μάτια σου το τι συμβαίνει στο κέντρο μετά τα μεσάνυχτα. Αλήθεια, πως μπορούμε να μιλάμε για στατιστική και αριθμούς, όταν έχουμε να κάνουμε με λαθρομετανάστες, ανθρώπους που ουσιαστικά είναι σαν να μην υπάρχουν στην Ελλάδα;
zazik Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Τουφας , νομιζω ότι ψιλο-τρολλάρεις. Δεν είναι δυνατόν να μην βλέπεις το ΤΕΡΑΣΤΙΟ προβλημα με τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα και δη στην Αθηνα.
-nick- Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Η εισαγόμενη εγκληματικότητα είναι η μεγάλη πλειοψηφία στα μεγάλα αστικά κέντρα της Ελλάδας, fact. Not fact. Και εμπειρικα να το δεις. Αθηνα εχω μεγαλωσει , και στα δυτικα προαστια κιολας, που χαν απο πολυ παλια μεταναστες. Τα εχω ξανααναφερει. Στα προαστια η μεγαλυτερη εγκληματικοτητα προερχεται απο ελληνες κυριως ναρκωαλητηριους, νεαρας ηλικιας συνηθως.Fact, οποιος τα εχει ζησει , ξερει. Οι αλβανοι κυριως δουλευαν οικοδομη,ντελιβερι κλπ. Σιγουρα σε αυτους τους ναρκοαλητηριους υπηρχαν και αλλοδαποι (κυριως αλβανοι και ρωσσοι) αλλα το μεγαλο ποσοστο ηταν ελληνες συνηθως λουμπεν , μικροαστοι απο λιγο/πολυ φτωχες οικογενειες. Εδω που μενω σε μεγαλυ περιοχη του δημου εχει χρονια τωρα κοινοτητα ιρακινων. Δεν εχουν δημιουργησει ποτε προβλημα. Στο κεντρο της αθηνας εινια τοσο εξαθλιωτικες οι συνθηκες που υπαρχει ενα μιγμα εγκληματικοτητας ναι,και απο αλλοδαπους αλλα και απο ελληνες. Υπ'οψιν αναφερομαι σε ληστειες κλπ, το εμποριο ναρκωτικων δεν το θεωρω 'εγκλημα'. Μαζικη λαθρομεταναστευση, ναι προβλημα απο τη στιγμη που δεν υπαρχει αφομοιωση αλλα δειτε λιγο πιο σφαιρικα το προβλημα. Οι παγκοσμιες συνθηκες ειναι τετοιες που υποκινουν τετοια φαινομενα. Δεν εχει ορεξη κανεις να ξεριζωθει απο τον τοπο του. @ ennoeitai, σε παω.
Toufas Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Τουφας , νομιζω ότι ψιλο-τρολλάρεις. Δεν είναι δυνατόν να μην βλέπεις το ΤΕΡΑΣΤΙΟ προβλημα με τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα και δη στην Αθηνα. απο την αρχη λεω, οταν εγκληματει να εχουμε αποδοση δικαιοσυνης. Δεν διαχωριζω μεταξυ ξενου και ελληνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις