Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρεπει καποια στιγμη σε αυτην την χωρα που ζουμε να μπει μια ταξη και να εφαρμοστουν οι νομοι για ολους ..

Για τους πολιτικους και για τους πολιτες..

Και οχι να ημαστε αδιαφοροι για το τι συμβαινει στην διπλανη μας πορτα..

Ερχονται στην χωρα μας και απο κει που κοιμομασταν με ανοιχτα παραθυρα και με ξεκλειδωτες πορτες τωρα βαζουμε συναγερμο και πορτες ασφαλειας..

Ακους καθε μερα οτι μπηκαν στο διπλανου το σπιτι,του κλεψανε την τσαντα στο δρομο,την απειλησανε για να της παρουν το κινητο κα..

Μακαρι ολους αυτους να μπορουσε να τους αφομειωσει η κοινωνια μας αλλα εχουνε φτασει στον κορεσμο..πρεπει να γινει κατι..

• Απαντ. 508
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καταλαβαινεις πως αυτο λειτουργει και στις 2 μεριες ετσι? Επειδη ακουω το "ερχονται και κλεβουν, να φυγουν" συνεχεια. Επειδη ειναι ξενος να φυγει ή επειδη ειναι κλεφτης? Με τον ελληνα κλεφτη τι κανεις? Ειναι οκ επειδη η μανα του γεννησε εδω?

Δηλαδή επειδή υπάρχει ένα ποσοστό ελλήνων κλεφτών, αυτομάτως αυτό καθαγιάζει και νομιμοποιεί τους ξένους λαθρομετανάστες κλέφτες-δολοφόνους-βιαστές κτλ; Τα γκέτο στο κέντρο της Αθήνας πάντως δεν παίζει να τα έχουν φτιάξει έλληνες πολίτες. Το κέντρο μιας απο τις ιστορικότερες πόλεις της Ευρώπης έχει καταντήσει μπουρδέλο με τα όλα του, χωρίς αμφιβολία. Μου φαίνεται ώρες-ώρες οτι μιλάς εκ τους ασφαλούς για όλα αυτά απο το Λονδίνο που μένεις. Γιατί εκεί δεν υπάρχει παράνομος ούτε για δείγμα, αφού έχουν κράτος.

Δημοσ.

Πρεπει καποια στιγμη σε αυτην την χωρα που ζουμε να μπει μια ταξη και να εφαρμοστουν οι νομοι για ολους ..

Για τους πολιτικους και για τους πολιτες..

Και οχι να ημαστε αδιαφοροι για το τι συμβαινει στην διπλανη μας πορτα..

Ερχονται στην χωρα μας και απο κει που κοιμομασταν με ανοιχτα παραθυρα και με ξεκλειδωτες πορτες τωρα βαζουμε συναγερμο και πορτες ασφαλειας..

Ακους καθε μερα οτι μπηκαν στο διπλανου το σπιτι,του κλεψανε την τσαντα στο δρομο,την απειλησανε για να της παρουν το κινητο κα..

Μακαρι ολους αυτους να μπορουσε να τους αφομειωσει η κοινωνια μας αλλα εχουνε φτασει στον κορεσμο..πρεπει να γινει κατι..

Να μαντεψω οτι τα εγκληματα τα κανουν μονο ξενοι. Πριν ερθουν οι φυλακες ηταν αδειες.

Δημοσ.

Καταλαβαινεις πως αυτο λειτουργει και στις 2 μεριες ετσι? Επειδη ακουω το "ερχονται και κλεβουν, να φυγουν" συνεχεια. Επειδη ειναι ξενος να φυγει ή επειδη ειναι κλεφτης? Με τον ελληνα κλεφτη τι κανεις? Ειναι οκ επειδη η μανα του γεννησε εδω?

Πριν φτασετε στο σημειο να συζητατε για τους κλεφτες, θα μπορουσατε να ξεκινησετε με κατι εξισου σημαντικο. Τη διαδρομη του χρηματος που προερχεται απο εργασια και φυσικα τη νομιμοτητα του.

Ετσι λοιπον ο λαθραιος αν πουμε οτι εργαζεται/πουλαει χαρτομαντηλα κλπ κλπ, θα βγαλει μαυρο χρημα, το οποιο δε φαινεται πουθενα, δε φορολογειται και δε συνεισφερει σε κανενα ταμειο. Συν τοις αλλοις θα το στειλει κι εκτος Ελλαδας. Να πω οτι τα κρατουσε μεσα στη χωρα να ελεγα παει στο διαολο.

Ο Ελληνας:

πρωτον, φορολογειται για το εισοδημα του, πληρωνει ΦΠΑ η επιχειρηση του κλπ κλπ, και αν δε το κανει (οπως ο λαθρομεταναστης) κινδυνευει ανα πασα στιγμη να του ρθει ενα ωραιο μπουγιουρντι απτην εφορια. Για τον λαθρο δεν υφισταται ελεγχος, a priori δεχομαστε ως κρατος οτι κυκλοφορει με μαυρο χρημα αλλα δε μπαινουμε στη διαδικασια να τον ελεγξουμε γιατι υπαρχουν αλλου ειδους νομικα κωλυματα. Κι ετσι το μαυρο χρημα ρεει, το ξερουν ολοι οτι υπαρχουν πανω απο 3εκ λαθραιοι με μαυρα λεφτα πανω τους και κανεις δεν εχει προβλημα με αυτο.

Δευτερον, ακομα και μαυρο χρημα να εχει στα χερια του ο Ελληνας εργαζομενος που δεν τον ασφαλιζουν, γενικα θα το κινησει/διαθεσει μεσα στην ελληνικη αγορα σε μεγαλο ποσοστο. Και μενει και κινειται εντος Ελλαδας το χρημα σε αυτην την περιπτωση.

Να μαντεψω οτι τα εγκληματα τα κανουν μονο ξενοι. Πριν ερθουν οι φυλακες ηταν αδειες.

Σωστα μαντευεις. Η για να ειμαστε πιο σαφεις πριν εισβαλλουν οι λαθραιοι, οι φυλακες ποτε δεν ειχαν ενημερωσει το κρατος οτι δεν εχουν χωρο για αλλους κρατουμενους.

Μονο ξενοι δεν τα κανουν τα εγκληματα, αλλα σαν ποσοστο σαφως κινουνται περισσοτερα εγκληματικα στοιχεια αναμεσα σε αυτους. Και αφου ειναι και καμποσα εκατομυρια στη χωρα μας, ε πλεον μιλαμε για παρτι εγκληματικοτητας απο λαθραιους. Δεν ειναι χθεσινο νεο αυτο.

Υπαρχουν επισης καπου διαθεσιμα και τα επισημα ποσοστα της ελληνικης αστυνομιας σχετικα με τα εξιχνιασμενα εγκληματα.

ΥΓ. Οτι εχεις Ελληνες εγκληματιες, δε σημαινει οτι σαν Ελληνας δεν δικαιουσαι να θες τον περιορισμο της εγκληματικοτητας ΓΕΝΙΚΑ. Απτη στιγμη που οι λαθραιοι δεν ειναι και τα καλυτερα παιδια, αποδεδειγμενα, δεν βλεπω τιποτα παραλογο στο να κανει καποιος στοχευμενη κριτικη προς την πλευρα των λαθραιων εγκληματιων πρωτιστως. ΕΙχαμε τους δικους μας, εισαγαμε και ξενους τωρα για να ειμαστε πληρεις.

Δημοσ.

Δεν ηταν αδειες..

Και δικοι μας υπαρχουν που κλεβουν...

Αλλα τωρα το κακο εχει παραγινει..και επειδη η χωρας μας ειχε μερικους κλεφτες δεν εχει το δικαιωμα να μην θελει αλλους οι οποιοι καταπατουν τα δικαιωματα των πολιτων της..μην τρελαθω..

Δηλαδη αμα πας στην ρωσια και εισαι παρανομος αν σε πιασουν να δουλευεις στα μαυρα ξερεις που θα πας μετα..;;

Απο κει που ηρθες και θα σου απαγορευτει η εισοδος στην χωρα..

Οχι σαν και εμας τους πιανουν τους δινουν μερικα χαρτια και 30 μερες διορια να φυγουν απο την χωρα και αυτοι αντι να φυγουν οταν περασουν οι μερες..σχιζουν τα χαρτια δινουν αλλο ονομα και ξανα τα ιδια μεχρι να φτασουν στην Αθηνα

Δημοσ.

Δεν ηταν αδειες..

Και δικοι μας υπαρχουν που κλεβουν...

Αλλα τωρα το κακο εχει παραγινει..και επειδη η χωρας μας ειχε μερικους κλεφτες δεν εχει το δικαιωμα να μην θελει αλλους οι οποιοι καταπατουν τα δικαιωματα των πολιτων της..μην τρελαθω..

Δηλαδη αμα πας στην ρωσια και εισαι παρανομος αν σε πιασουν να δουλευεις στα μαυρα ξερεις που θα πας μετα..;;

Απο κει που ηρθες και θα σου απαγορευτει η εισοδος στην χωρα..

Οχι σαν και εμας τους πιανουν τους δινουν μερικα χαρτια και 30 μερες διορια να φυγουν απο την χωρα και αυτοι αντι να φυγουν οταν περασουν οι μερες..σχιζουν τα χαρτια δινουν αλλο ονομα και ξανα τα ιδια μεχρι να φτασουν στην Αθηνα

Δεν εχεις το δικαιωμα να κρινεις το εγκλημα του ξενου χειροτερο απο το εγκλημα του ελληνα! Και τα 2 ειναι εγκληματα.

Δημοσ.

Δεν ειπα εγω οτι δεν ειναι ιδιο εγκλημα..

Αλλα εχω δικαιωμα να διεκδικω την ελευθερια μου και την ηρεμια μου..

Εφοσον ειμαι νομιμος πολιτης αυτης της χωρας φαινομαι, λογοδοτω και πληρωνω φορους..πιστευω οτι εχω περισσοτερες απαιτησεις απο το κρατος για μενα..να με προστατευει να μεριμνει για μενα..

Και οχι να στηνει ολοκληρα στρατοπεδα για τους παρανομους..

Τα λεφτα αυτα ας τα δωσει στις φτωχες οικογενειες των ελληνων και ας δωσει επιχορηγηση πετρελαιου και οχι να ριχνει σταχτει στα ματια του απλου κοσμακι..

Δημοσ.

Ο Τούφας μας δουλεύει μάλλον, βρε παιδί μου, ίδια ήταν τα ποσοστά εγκληματικότητας την δεκαετία του '80 και του '90 στην Ελλάδα, ίδια είναι τώρα; Εγκληματικότητα απο ντόπιους υπάρχει σε κάποιο βαθμό σε όλα, ΜΑ ΟΛΑ τα κράτη, όταν όμως αρχίζουν να μπαίνουν και να ασυδοτούν οι παράνομοι στο ίδιο σου το κράτος, τότε σημαίνει οτι κάτι δεν πηγαίνει καλά.

Δημοσ.

Ο Τούφας μας δουλεύει μάλλον, βρε παιδί μου, ίδια ήταν τα ποσοστά εγκληματικότητας την δεκαετία του '80 και του '90 στην Ελλάδα, ίδια είναι τώρα; Εγκληματικότητα απο ντόπιους υπάρχει σε κάποιο βαθμό σε όλα, ΜΑ ΟΛΑ τα κράτη, όταν όμως αρχίζουν να μπαίνουν και να ασυδοτούν οι παράνομοι στο ίδιο σου το κράτος, τότε σημαίνει οτι κάτι δεν πηγαίνει καλά.

Ξεχνας πως ο λαος τοτε ηταν πιο κουτος. Δεν ειχαμε ουτε την ασυδοσια που γινεται τωρα, και οι μνημες απο την χουντα ηταν ακομα φρεσκες.

Και ξερεις πως αν σε μια συμμορια ειναι εστω και 1 ξενος, στατιστικα το εγκλημα ονομαζεται εγκλημα μεταναστη? Ακομα και αν ηταν μαζι με ελληνες.

Δεν ειπα εγω οτι δεν ειναι ιδιο εγκλημα..

Αλλα εχω δικαιωμα να διεκδικω την ελευθερια μου και την ηρεμια μου..

Εφοσον ειμαι νομιμος πολιτης αυτης της χωρας φαινομαι, λογοδοτω και πληρωνω φορους..πιστευω οτι εχω περισσοτερες απαιτησεις απο το κρατος για μενα..να με προστατευει να μεριμνει για μενα..

Και οχι να στηνει ολοκληρα στρατοπεδα για τους παρανομους..

Τα λεφτα αυτα ας τα δωσει στις φτωχες οικογενειες των ελληνων και ας δωσει επιχορηγηση πετρελαιου και οχι να ριχνει σταχτει στα ματια του απλου κοσμακι..

Αρα το θεμα σου ειναι η καταπολεμιση της εγκληματικοτητας απο οπου και να ειναι αυτη. Οχι να λες "εξω οι ξενοι"

Βλεπεις τωρα που αλλαζει το τι λες?

Δημοσ.

Εγω ενα θα πω..

Δεν αισθανομαι καθολου προστετευμενος απο την χωρα μου..ανα πασα στιγμη μπορει να διατρεξω κινδυνο..

Και τα δικαιωματα καποιου σταματανε εκει που ξεκινανε τα δικα μου..

Οταν καποιος ερχεται σπιτι σου το φερεσαι ευγενικα και καλοπροαιρετα..

Οταν αυτος ομως σε κλεβει σε σπαει το σπιτι σου δεν σαι σεβεται σε σκοτωνει, πιστευω οτι παιρνεις τα μετρα σου και απαιτεις την ελευθερια σου και την ηρεμια σου..

Τωρα αν εσυ Τουφα θα τα ανεχοσουν ολα αυτα σπιτι σου..

Δεν εχω κατι πω..

Και τα δικαιωματα τους μονοι τους τα εχουν καταπατησει..

Εδιτ: λεω οχι εξω οι ξενοι οταν ειναι νομιμοι.φορολογουνται και ολα οσα κανω εγω..

Λεω εξω οι ξενοι σε ολους τους παρανομους..που οπως λενε δεν θελουν να μεινουν στην ελλαδα κιολας

Δημοσ.

Δεν με ενδιαφέρει Τούφα μου, πολύ απλά στ' αρχίδια μου αν υπάρχουν ΚΑΙ έλληνες εγκληματίες. Ναι, υπάρχουν, όπως υπάρχουν ντόπιοι εγκληματίες σε όλον τον κόσμο. Είναι ένα δεδομένο που δεν αλλάζει. Εγώ θέλω να καθαρίσουν οι γειτονιές και να μπορεί ο κόσμος να ξανακυκλοφορήσει ελεύθερα το βράδυ, όπως γίνεται σε όλες τις μεγάλες πρωτεύουσες τις Ευρώπης, και όχι στις μπανανίες όπως η Ελλάδα. Τα στατιστικά χρειάζονται για να πειστούν οι ομοϊδεάτες σου, αυτοί που τα ζούν απο πρώτο χέρι δεν χρειάζονται στατιστική για να δούν αυτό που συμβαίνει μπροστά τους.

Δημοσ.

Τουφα , οταν κατέβεις Αθηνα , θα σε πάρω να πάμε στο περίπτερο να πάρουμε δυο μπύρες , και να αράξουμε στην Ομόνοια, 2 η ώρα το πρωί.

Το ψήνεις?

Δημοσ.

Είμαι της άποψης φόρτωμα στο καράβι και πίσω στις χώρες τους.Αρκετά με αυτούς.

Και δεν είναι φασισμός αυτό.Γιατί αν πάμε εμείς στις χώρες τους θα μας φάνε ζωντανούς.

Όσο για τον toufa,το άτομο τον γονιμοποιούν μαυριδεροί.Το γνωρίζει η μισή Αγγλία.

Για αυτό τους αγαπάει.

Δημοσ.

Τουφα , οταν κατέβεις Αθηνα , θα σε πάρω να πάμε στο περίπτερο να πάρουμε δυο μπύρες , και να αράξουμε στην Ομόνοια, 2 η ώρα το πρωί.

Το ψήνεις?

γκαζι πηγαινω σε 3 μαγαζια συνηθως.

Στην αθηνα 2 φορες μου εχουν κλεψει λεφτα οταν ημουν <18 παντως.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...