Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 508
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι γιατι πραγματικα δεν ξερω,αυτο το σκηνικο που εχουμε εμεις στα φαναρια υπαρχει και σε αλλες χωρες?

Για Κυπρο παντως (που υπαρχει σημαντικη εισροη Ασιατων+αντολικο μπλοκ) δεν βλεπεις ουτε για δειγμα, οχι μονο στα φαναρια αλλα γενικα ζητιανους. Μολις παταω Ελλαδα το συνηδιτοποιω με το που μπαινω μετρο και βλεπω τα πρωτα 4-5 ατομα να γυρευουν λεφτα.

Ομοιως και κανα 2 χωρες της Ευρωπης που εχω επισκεφθει, στα φαναρια δεν υπαρχει τιποτα εκτος απο αμαξια και διερχομενους πεζους.

Στην Ελλαδα ρε, λεγανε οι ειδησεις οτι σφαζονται οι λαθρομεταναστες μεταξυ τους για το ποιος θα πιασει το πιο "εμπορικο" φαναρι, τι να λεμε τωρα να πουμε :devil:

Δημοσ.

Aν του Ελληνα επιχειρηματία (και όχι μόνο) του προσφέρεις την επιλογή να έχει σκλάβους και να τους μαστιγώνει για να παράγουν, θα το κάνει.

Δε φταίει τόσο ο επιχειρηματίας. Το συμφέρον του κοιτάει.

Που είναι η πολιτεία να ξεκινήσει τους ελέγχους εκεί που πρέπει???

Μόνο να κυνηγάει πιτσιρικάδες ξέρει το ΙΚΑ που δουλευαν ντιλίβερι σε καμια πιτσαρία να βγάλουν χαρτζιλίκι για τα φοιτητικά τους χρόνια.

Το κακό ξεκινάει πάντα από την μη εφαρμογή των νόμων και φυσικά από τον μηδαμινό έλεγχο.

Δημοσ.

Παιδια μετα την καταρρευση της Σοβιετικης Ενωσης με τον τροπο που εγινε(και τονιζω οτι δεν την υπερασπιζομαι ,απλα αναφερω ενα ιστορικο γεγονος)το καπιταλιστικο συστημα εχει αποθρασυνθει.Εδω παιρνουν δικαιωματα απο τους εργαζομενους που ειχαν κατακτηθει εδω και δεκαετιες και μας πηγαινουν σε μισθους πεινας.Σε ολη την Ευρωπη γινεται αυτο αλλα και η Αμερικη ακολουθει σιγα,σιγα.Και εκει οι αστεγοι και η ανεργια εχουν χτυπησει κοκκινο.

Ενταξει υπαρχει κριση αλλα τα λεφτα δεν επεσαν σε καποια μαυρη τρυπα που δημιουργησε το πειραμα του Cern.:devil:

Και διαφθορα και σπαταλη δεν υπηρχαν μονο στην Ελλαδα αλλα παντου,στην Βρεττανια,στην Γαλλια,κ.τ.λ.

Η οινομικη ελιτ εγιναν πλουσιοτεροι και χρησιμοποιουν την ''κριση'' για να αρμεξουν μεχρι εκει που τους παιρνει.Ποσο τους παιρνει,και αυτοι δεν ξερουν,περιμενουν να δουν ποτε θα εξεγερθουν οι λαοι παγκοσμια για να κανουν πισω,ειναι η δικη μου γνωμη.Εχοντας στο μεταξυ τρομαξει τον κοσμο και ρουφηξει τρις,μεχρι να περασει ενα μεγαλο χρονικο διαστημα για να ξαναπαρουμε πισω τα κεκτημενα ,αυτοι θα εχουν κερδισει αρκετα.

Δημοσ.

Έχουν γίνει καταγγελίες για το συγκεκριμένο θέμα. Υποστηρίζουν πως δεν έγινε κοινοποίηση στον ΟΑΕΔ ούτε στους κατα τόπους Δήμους, με αποτέλεσμα να μη το μάθουν τα ΜΜΕ και γενικά να μην το μάθει ο κόσμος.

Δε σου κάνει εντύπωση που με τέτοια ανεργία δε πήγε κανεις?

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Εμπόδισαν έλληνες να δουλέψουν στον κάμπο της Ημαθίας, και έδωσαν δουλειές στους Αλβανούς

Καλησπέρα ειμαι απο την Βέροια και θέλω να καταγγείλω οτι εχθές το μεσημέρι είδα στο ΘΕΜΑ για το κάλεσμα των Νέων Αγροτών Ημαθίας, για εργασία Ελλήνων στα χωράφια, μόνο που τα ΜΜΕ αναφέρθηκαν σε αυτο το θέμα αφού έληξε η προθεσμία των ετήσεων, κανένα ΜΜΕ δεν είπε κουβέντα για έναν ολόκληρο μήνα που γίνονται οι αιτήσεις...η Ένωση Νέων Αγροτών Ημαθίας έστειλε ενημερώσεις στον Ο.Α.Ε.Δ. και στους Δήμους, οι Δήμοι δεν ήξεραν τίποτα για το θέμα λέγανε σε όποιος τηλεφωνούσε, ο Ο.Α.Ε.Δ. δεν ενημέρωνε κανέναν...Το τηλέφωνο της Ένωσης Νέων Αγροτών Ημαθίας ειναι κλειστό δεν απαντάει κανείς 6975807463 και το mail επίσης δεν λειτουργεί... [email protected]

Το τηλέφωνο και το μαιλ δεν λειτουργούν, οι δήμοι και τα ΜΜΕ κάνανε την πάπια και χθές βγήκαν όλοι και λέγανε οτι οι έλληνες δεν θέλουν να δουλέψουν, και βάζους ώς παράδειγμα τους Αλβανούς που κάθε χρόνο εδώ και πόσα χρόνια ξέρουν πότε ζητάνε εργάτες γής οι αγρότες, εαν δεν δούλευαν τόσα χρόνια στην γή δεν θα ξέρανε πότε θέλουν εργάτες γής.

Πολλοί καταγγέλλουν οτι ήταν απάτη μονο και μόνο για δυσφήμιση της χωρας.

Δημοσ.

Ωραία , ωραία....ξέρω τι θα μου πειτε.Είναι άνθρωποι και αυτοι....

ΟΜΩΣ

3 εκατομμύρια λαθρομεταναστες , λαθραίοι , στην χώρα μας , απο κάθε γωνιά της γης...

Πολλοι απο αυτούς έχουνε κάνει συμμορίες και κάνουνε εγκλήματα με προσφατο αυτο στην Πάτρα.

Δεν χωράμε. Εδώ πεινάμε εμεις , πως θα δώσουμε φαι σε τόσους πολλους.

Προσωπικά το θεωρώ πολύ μεγάλο πρόβλημα και ότι κάτι πρεπει να γίνει επειγόντως.

PS : Φίλος μου μου είπε , ότι 2 κοπέλες που ήξερε , τις βιάσανε Πακιστανοι , με την απειλή μαχεριου , στην Πλάκα.

Της βάλανε να τους κάνουνε.....αλλιώς θα τις μαχαιρώνανε. 4 άτομα Πακιστανοι. Και δεν είπε τίποτε η τηλεόραση.

Μήπως παραήμαστε ελαστικοι σε αυτό το θέμα?

Το θεμα της πατρας θαφτηκε απο τα ΜΜΕ με συνοπτικες διαδικασιες. Κανενας γνωστος μου που δεν ασχολειται με ιντερνετ δεν ηξερε τιποτα για το θεμα!

Για Κυπρο παντως (που υπαρχει σημαντικη εισροη Ασιατων+αντολικο μπλοκ) δεν βλεπεις ουτε για δειγμα, οχι μονο στα φαναρια αλλα γενικα ζητιανους. Μολις παταω Ελλαδα το συνηδιτοποιω με το που μπαινω μετρο και βλεπω τα πρωτα 4-5 ατομα να γυρευουν λεφτα.

Ομοιως και κανα 2 χωρες της Ευρωπης που εχω επισκεφθει, στα φαναρια δεν υπαρχει τιποτα εκτος απο αμαξια και διερχομενους πεζους.

Στην Ελλαδα ρε, λεγανε οι ειδησεις οτι σφαζονται οι λαθρομεταναστες μεταξυ τους για το ποιος θα πιασει το πιο "εμπορικο" φαναρι, τι να λεμε τωρα να πουμε :devil:

Ελβετια

Γαλλια

Αυστρια

Αγγλια

Τσεχια

πουθενα δεν ειδα κανεναν στα φαναρια....

Δημοσ.

στην αγγλια εχω δει μονο αυτο με την καρτα "ειμαι απορος και δεν εχω να φαω, αγοραστε αυτο"

Δημοσ.

Μπραβο ρε Τουφακο μου εφτιαξες την διαθεση με αυτο.Πολυ γελιο.:lol:Και μουσικη ντισκο.(Αλλα αν το παρει κανεις σοβαρα ειναι για κλαμματα.)

Και τωρα μερικους τους πηρε ο Αντωνακης η κανω λαθος?

Δημοσ.

Οταν πιστευεις οτι εχεις παραπανω δικαιωματα απο καποιον επειδη ειναι απο αλλη χωρα, ναι εισαι φασιστας. Για τα υπολοιπα δες το 1ο μου μηνυμα.

Μάλιστα, το ακούσαμε και αυτό, ο λάθρο πρέπει να έχει τα ίδια δικαιώματα με τον νόμιμο πολίτη μιας χώρας!!!!

Το topic με τα ανέκδοτα είναι sticky btw.....

Δημοσ.

Τουφας , στην Αγγλία θα δεις να πουλάνε το Big Issue , μόνο άστεγοι και συνήθως αλκοολικοι.

Δημοσ.

στην αγγλια εχω δει μονο αυτο με την καρτα "ειμαι απορος και δεν εχω να φαω, αγοραστε αυτο"

αστεγοι/αποροι υπαρχουν παντου αλλα αυτο το χαλι με τα φαναρια ή εξω πχ απο metro mall, στην Πανεπιστημιου, κλπ , μονο εδω υπαρχει.

Δημοσ.

Μάλιστα, το ακούσαμε και αυτό, ο λάθρο πρέπει να έχει τα ίδια δικαιώματα με τον νόμιμο πολίτη μιας χώρας!!!!

Το topic με τα ανέκδοτα είναι sticky btw.....

Καταλαβαινεις πως αυτο λειτουργει και στις 2 μεριες ετσι? Επειδη ακουω το "ερχονται και κλεβουν, να φυγουν" συνεχεια. Επειδη ειναι ξενος να φυγει ή επειδη ειναι κλεφτης? Με τον ελληνα κλεφτη τι κανεις? Ειναι οκ επειδη η μανα του γεννησε εδω?

Και : http://jungle-report.blogspot.co.uk/2012/04/stand-up-comedy.html

απο εκει ειναι και το

http://www.youtube.com/watch?v=BwGFi6vHCSc&feature=player_embedded

Δημοσ.

Θα ηταν πιο σωστο να αντιληφθουμε, οτι το να μιλας για ανθρωπους λες και ειναι τσιγαρα η καποιο αλλο λαθραιο αντικειμενο ή να δεχομαστε καποιον με βαση την οικονομικη του κατασταση δεν ταιριαζει και πολυ στον "πολιτισμο" μας(οχι μονο τον ελληνικο αλλα γενικα τον ευρωπαικο).

Μια αντιμετωπιση του προβληματος θα ηταν, να τους δινεται η δυνατοτητα να πανε σε αλλη ευρωπαικη χωρα, γιατι νομιζω οτι ουτε οι μισοι απο αυτους που μπαινουν στην Ελλαδα επιθυμουν να μεινουν εδω.

Επισης καποιους ωφελει να υπαρχει ενα τετοιο προβλημα και επομενως οι ιδιοι οι λαθρομετανασες ειναι πιονια, απο την μια αυτων που δεν αφηνουν τις 3κοσμικες χωρες να σταθουν στα ποδια τους και απο την αλλη των εγχωριων πολιτικων που τους βολευει αυτη η κατασταση.τα λεω λιγο ανακατεμενα αλλα βγαινει νοημα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...