-nick- Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Τι το ανθελληνικο ειδες ανθρωπε? Η εξεγερση δεν ειναι event για να γινει σε συγκεκριμενο μερος.
deesnider Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Θα κανετε σοβαρη κουβεντα με καποιον που ειχε χαρακτηρισει το μεγαλυτερο πλιατσικο στην ιστορια αυτης της πολης σαν ΕΞΕΓΕΡΣΗ!!!!!?????????? Αυτά τα τυπάκια, με τα οποία επιχειρούμε - οι φαντασμένοι - να κάνουμε σοβαρή κουβέντα, δεν εξομοιώνουν απλώς το πλιάτσικο με την εξέγερση, αλλά το κάνουν και εκ του ασφαλούς. Για να βλέπαμε τι θα έλεγαν, αν η «εξέγερση» γινόταν εις βάρος της δικής τους περιουσίας... ...είναι ακριβώς αυτό που έλεγα λίγο πριν: «Όσο δε μπαίνει στο δικό μας κώλο, όλα καλά»... ...επαναστάτες (my ass...) του γλυκού νερού!
-nick- Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 EDIT: Και δεν θα είχα κανένα πρόβλημα την επόμενη φορά που θα έρθω Αθήνα να με πας σε "στέκια" που λειτουργούν σωστά. Οποτε θες μαν.
green gordon Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Οταν μεγαλωσεις 2 πραγματα μπορει να συμβουν. 1 να βαλεις μυαλο.(χλωμο) 2 να παραμεινεις οτι εισαι (ο καθενας μπορει να βαλει οτι χαρακτηρισμο θελει) και να γινεις πολιτικος. Και κατι ακομα,εχεις σκεφτει ποτε οτι μπορει ολοι αυτοι που σε κραζουν να εχουν δικιο και να εχεις εσυ αδικο? Ε ρε? (βαζω τι ρε γιατι σου αρεσει)
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Και κατι ακομα,εχεις σκεφτει ποτε οτι μπορει ολοι αυτοι που σε κραζουν να εχουν δικιο και να εχεις εσυ αδικο? Μα αυτο ειναι ενθαρυντικο. Παει να πει οτι παει κοντρα στο ρευμα, κοντρα στο κατεστημενο και κοντρα στους βολεμενους... Στην ερωτηση για το τι ανθελληνικο εχουμε δει nick απο σενα, στα προχειρα: -Λευτερια στη Νοτιο Κυπρο -Την ελληνικη σημαια την εχεις για να καθαριζεις το σπερμα σου Συμφωνω απολυτα στην παρατηρηση οτι εκφραζεις απροκαλυπτα ρατσιστικες αντιληψεις κατα της Ελλαδας. Θελω να πω, απο οσους ποσταραν εδω μεσα, ισως εσυ να εισαι απτους λιγους που δε θα πρεπε να μιλα για ρατσισμο, οταν διακρινεσαι σε αυτο το σπορ. Τελος, οσο εξεγερση ηταν το πλιατσικο του 08, αλλο τοσο εγκληματιας ηταν ο Γρηγοροπουλος. Με τη δικη σου ισοπεδωτικη λογικη παντα, μην παρεξηγηθω κιολας για μαλακιες και εγκληματα μπατσων. Δηλαδη, αν σε ειχαμε εσενα σε version της αλλης πλευρας, το ιδιο ακραιο, με πασα βεβαιοτητα λεω οτι θα υποστηριζες πως ο μπατσος ειχε λογο που πυροβολησε και σιγουρα ο μικρος δεν ηταν αθωος. Στανταρακι. Τελος τραβατε μαθετε τι θα πει εξεγερση εστω σαν ορισμος και μην τη συγχεετε αθελα σας η σκοπιμα με πλιατσικα, χουλιγκανισμους, ανανδρες τυφλες επιθεσεις, καταστροφη και ληστεια περιουσιων του κοσμακη και λοιπες αλητειες...Θα τριζουν τα κοκκαλακια αυτων που τους εφαγε το μαυρο χωμα στις αληθινες εξεγερσεις. Μου θυμιζετε αυτους που λενε οτι δεν υπηρξαν θυματα εντος του Πολυτεχνειου οταν μπηκε μεσα το τανκ, ως προς την διαστρεβλωση των γεγονοτων στην οποια διακρινεστε .
-nick- Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Οταν μεγαλωσεις 2 πραγματα μπορει να συμβουν. 1 να βαλεις μυαλο.(χλωμο) 2 να παραμεινεις οτι εισαι (ο καθενας μπορει να βαλει οτι χαρακτηρισμο θελει) και να γινεις πολιτικος. Και κατι ακομα,εχεις σκεφτει ποτε οτι μπορει ολοι αυτοι που σε κραζουν να εχουν δικιο και να εχεις εσυ αδικο? Ε ρε? (βαζω τι ρε γιατι σου αρεσει) Tι απαντηση περιμενεις σε αυτο ? Αρχικα μου λες οτι 2 ειναι οι πιθανοι προορισμου. Το να βαλω μυαλου που ειναι χλωμο, και το 2ο να γινω πολιτικος. Εγω δεχομαι την αλλη αποψη και φαινεται σε αυτο το θρεντ πως με ατομα που διαφωνουσα βγαλαμε ακρη. Επισης ποτε δεν υποστηριξα οτι εχω το αλαθητο και να σου πω και κατι στα περισσοτερα θεματα δεν εχω fixed αποψεις. Μπορω να τα δω απο πολλες σκοπιες. Απο κει και περα διαθεση για συζητηση εγω απο τη μερια σου δεν ειδα. Να συζητησω για ο,τι θες δεν εχω προβλημα. Τεσπα οπως και να χει ακουστηκαν οι αποψεις. Η δικια μου συνοψιζεται στο εξης : Ναι η μαζικη λαθρομεταναστευση μας δημιουργει προβληματα αλλα να το δουμε σφαιρικα το ζητημα. Τωρα "ολοι αυτοι που με κραζουν" (ποιοι?) να χουν δικιο ? Προφανως και το χω σκεφτει. Εσυ εχεις σκεφτει οτι ισως εχουν αδικο ? .... Midi miliz, just another brain fart.
Socratis_g Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 αυτή τη στιγμή στην ελλάδα υπάρχουν πάνω απο 3 εκατ. αθώες ψυχές μετανάστες. 1)Στα @@ μου. να φύγουν όλοι, και να μάθουμε μόνοι μάς πάλι να οργόνουμε τα χωράφια, να καθαρίζουμε τα σπίτια και να προσέχουμε ηλικιομένους. 2)Γνώμη για το θέμα έχουν δικαίωμα να εκφράζουν μόνο όσοι τους ζούνε καθημέρινά, πατησίων αχαρνών κτλ. Ολοι οι άλλοι(βλέπε κηφισια γλυφάδα) πρέπει να κάνουν μόκο.
N3k21 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Με τα εγχωρια παρασιτα τι θα κανεις? Εκτος αν νομιζεις πως ο λαθρομεταναστης μας εφερε εδω που μας εφερε. Μην πεις "δικια μου η χωρα αμα θελω την καιω" (ναι το εχω ακουσει και αυτο) Τούφα νομίζω πως παρερμήνευσες τα γραφόμενά μου. Δεν θέλω να αναπτύξω σε βάθος τις θέσεις μου γιατί όσα έχω να πω τα έχουν ήδη πει άλλοι. Θα σου απαντήσω όμως συνοπτικά σε όσα ρωτάς. Πρώτα απ' όλα δεν θεωρώ πως οι λαθρομετανάστες μας έφεραν στην σημερινή μας κατάσταση. Σε καμία περίπτωση. Πιστεύω επίσης, ειλικρινά, πως όντως οι περισσότεροι απ' αυτούς τους ανθρώπους ήρθαν εδώ ώστε να φτιάξουν μια καλύτερη ζωή. Η ανάγκη όμως οδηγεί μέρος αυτών σε παραβατική συμπεριφορά. Ως εδώ καλά; Μακάρι ο κόσμος να ήταν καλύτερος και όλοι αυτοί οι άνθρωποι να μην ξεριζώνονταν από τις πατρίδες τους. Ακόμα κι αν αυτό δεν γινόταν, μακάρι να μπορούσαμε εμείς, ως Ελλάδα συνολικά αλλά και ατομικά ο καθένας μας, να τους βοηθήσουμε να ζήσουν καλύτερα και με αξιοπρέπεια. Για μένα όμως αυτά δεν παίζει να γίνουν σύντομα. Σε ρωτάω λοιπόν κι εγώ με τη σειρά μου, αναγνωρίζεις πως υπάρχει πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα; Αν ναι πως θα το αντιμετώπιζες εσύ; Μη μου πεις για τα κακά του καπιταλιστικού συστήματος ή για τον ιμπεριαλισμό της Δύσης, θα σε παρακαλούσα να μου δώσεις μια ρεαλιστική απάντηση. Όσον αφορά τα εγχώρια παράσιτα, θεωρώ πως θα έπρεπε να αντιμετωπιστούν πάνω κάτω με τον ίδιο τρόπο. Παιδεία, αστυνόμευση και στο φινάλε εφαρμογή των νόμων και φυλακή. Ο τίτλος του thread πάντως είναι "Μεταναστευτικό", για τον λόγο αυτό η απάντησή μου είχε συγκεκριμένο χαρακτήρα.
firewalker Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Θύμισε μου λίγο... Παρωδία του Scream; Βίλα Αμαλίας; Και στην Λέλας Καραγιάννη; Έλα ρε παιδιά τώρα... Βίλα Αμαλίας; Βιβλίο γράφει κάποιος. Έτσι είναι η φιλοξενία; Θα πέσει και κανας τοίχος να τους πλακώσει τους ανθρωπάκους.
Cossutius. Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 -Nick- σε κάποια πράγματα έχεις δίκιο σε άλλα άδικο. Εμένα μου αρέσει που τα γράφεις όπως τα πιστεύεις. Σε θεωρώ αληθινό γι΄αυτο και κάνω και κουβέντα μαζί σου η οποια παρόλλο που είσαι ακραίος σε κάποια ζητήματα (ας πουμε στο θέμα της σημαιας ήμουν έτοιμος να σε βρίσω ( ), όχι επειδή πρόσβαλες εμένα αλλά όσους της θεωρούν κάτι ιερό) Απλά...be cool ρε παιδί μου. Αφού κάνεις καλή κουβέντα, έχεις επιχειρήματα σε πολλά θέματα πες τα λίγο πιο χαλαρά κάποια πράγματα. Μη μας τρελαίνεις :-P:-P
Nihilist Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Το μόνο καλό με τους λαθρομετανάστες, θα 'ταν αν το Πακιστάν έπαιρνε μέρος στην eurovision και παίρναμε ακόμα ένα 12άρι. Αφού δεν γίνεται αυτό, τότε άμεσος επαναπατρισμός ή να τους πάρουν σπίτι τους οι ένθερμοι υποστηριχτές τους. Όχι ότι οι ελληναράδες από την άλλη παίρνουν τους έλληνες άστεγους σπίτι τους αλλά κουβέντα να γίνεται. Όσο πιο πολύ τους υποστηρίζετε τόσο πιο πολύ ενισχύετε αυτό που πολεμάτε, τους χιτλεροϋμνητέSS. -Nick- σε κάποια πράγματα έχεις δίκιο σε άλλα άδικο. Εμένα μου αρέσει που τα γράφεις όπως τα πιστεύεις. Σε θεωρώ αληθινό γι΄αυτο και κάνω και κουβέντα μαζί σου η οποια παρόλλο που είσαι ακραίος σε κάποια ζητήματα (ας πουμε στο θέμα της σημαιας ήμουν έτοιμος να σε βρίσω ( ), όχι επειδή πρόσβαλες εμένα αλλά όσους της θεωρούν κάτι ιερό) Απλά...be cool ρε παιδί μου. Αφού κάνεις καλή κουβέντα, έχεις επιχειρήματα σε πολλά θέματα πες τα λίγο πιο χαλαρά κάποια πράγματα. Μη μας τρελαίνεις :-P:-P Εεε εντάξει αυτό με τη σημαία δικαιολογείται ακόμη. Στα 30 ωριμάζεις σημαντικά οπότε ο nick έχει χρονάκια ακόμα. Επίσης @nick ελπίζω να γνωρίζεις την υπεράρια ναζιστοφασίστρια Κυρά της Ρω που για 40 χρόνια κάθε μέρα ύψωνε και κατέβαζε το σκατόπανο που έχουν όλοι οι δημοκρατικοί του indymedia για να σκουπίζουν την περιοχή της λεκάνης μπρος και πίσω όταν βλέπουν καμμένες τράπεζες. Φιλικά πάντα, απλά προσγειώσου στην πραγματικότητα. Και γω πραγματικά θα προτιμούσα να μην υπάρχουν αυτά τα σκατόπανα, αυτά τα σκατοσύνορα-πληγές του πλανήτη, αλλά και πανιά υπάρχουν που κάποιοι έχουν δώσει την ζωή τους για αυτά, και τα σύνορα τα οποία διαφυλλάσσουν τα πολιτιστικά στοιχεία κάθε λαού και την ακεραιότητα.
green gordon Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δεν ξερω αν εχει ηδη αναφερθει αλλα το 1 απο τα 3 ζωα-δολοφονους το εχουν πιασει.Ευχομαι οτι καλυτερο γι αυτον... Συγνωμη για το ρατσιστικο μου παραληρημα,συνεχιστε.
-nick- Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 -Nick- σε κάποια πράγματα έχεις δίκιο σε άλλα άδικο. Εμένα μου αρέσει που τα γράφεις όπως τα πιστεύεις. Σε θεωρώ αληθινό γι΄αυτο και κάνω και κουβέντα μαζί σου η οποια παρόλλο που είσαι ακραίος σε κάποια ζητήματα (ας πουμε στο θέμα της σημαιας ήμουν έτοιμος να σε βρίσω ( ), όχι επειδή πρόσβαλες εμένα αλλά όσους της θεωρούν κάτι ιερό) Απλά...be cool ρε παιδί μου. Αφού κάνεις καλή κουβέντα, έχεις επιχειρήματα σε πολλά θέματα πες τα λίγο πιο χαλαρά κάποια πράγματα. Μη μας τρελαίνεις :-P:-P Κοιτα εξαρταται απο τον συνομλιτη παντα... Με σενα μια χαρα κουβεντα καναμε Ακραιος ισως ειμαι αλλα το προτιμω απο την αποψη του 'κεντρου' .... Ειμαι εως και προβοκατορας(πχ στο θεμα της σημαιας ) αρκετα συχνα αλλα πιστευω ειμαι αρκετα ανοιχτος σε κουβεντα.
N3k21 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δεν γνωρίζω αν έχει ποσταριστεί ήδη αλλά το παραθέτω εδώ γιατί παρουσιάζει ενδιαφέρον. Δείτε το ως τροφή για σκέψη: http://www.tanea.gr/kosmos/article/?aid=4724786 Την κυρία δεν την γνωρίζω αλλά εφόσον είναι υπουργός όλο και κάποια βαρύτητα θα έχουν τα λεγόμενά της. EDIT: Και ξένο άρθρο για το θέμα: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2150270/May-pledges-stop-Greek-migrants-flooding-Britain-forced-pull-Euro.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις