Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 508
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάμε πάλι μερικές φωτογραφίες, γιατί μερικοί ξεχνάνε με τι πολιτισμό έρχονται εδώ οι λαθρομετανάστες και νομίζουν ότι είμαστε το ίδιο. Και τότε στην Αμερική ή στη Γερμανία και τώρα αν γυρίσουμε στη δραχμη.

zR1Yn.jpg

xc6fe0.jpg

Σοβαρά είμαστε το ίδιο; Καλά δεν προβληματίζεστε από κάτι τέτοια; Κι απ'το γεγονός ότι δεν τα κανε μόνο ένας τρελός, μια στο τόσο;; μμμμμμναι. Αυτοί είναι που έρχονται στην Ελλάδα και σφάζουν Πατρινούς για του ψύλλου το πήδημα. Περίεργο ε;

..............

Jml6k.jpg

Δημοσ.

Παιδες, οτι και να λεμε το μονο σιγουρο ειναι ενα: Μια χωρα σαν την Ελλαδα λογω μεγεθους και πολλων αλλων δεν ειναι δυνατών να φιλοξενει τα 3/10 του πληθυσμού της σε (λαθρο)μεταναστες. Να ειχαμε την οικονομικη ευχέρεια αντε πες οτι κάτι θα καναμε αλλα στην παρουσα κατασταση θεωρω αδιανόητο καθε μερα να μπαινουν κατι εκατονταδες λαθραιοι και μη μεταναστες. Ειναι απλο ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ. Αναγκαστικα κατι θα πρεπει να γινει για να φυγουν καποιοι απο την χωρα, ειτε θα τους διωξουμε εμεις, ειτε θα φυγουν απο μονοι τους. Και εκτος αυτου θα πρεπει να καταλαβουν οτι δεν ειμαστε Ηνωμενα Εθνη αλλα Ελλαδα, μονο που ετσι οπως παμε σε λιγο θα αλλαξει και αυτο.

Δημοσ.

Ορίστε παράδειγμα από δημοκρατικές χώρες:

Για όποιον δεν συνειδητοποίησε ακριβώς τι διάβασε, μια ευρωπαϊκή χώρα θέτει φραγμούς σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, παρόλο που υπάρχει συμφωνία ελεύθερης μετακίνησης. (έστω εκτός Σέγκεν, η συμφωνία όμως υπάρχει).

Όχι σε λαθρομετανάστες, όχι σε ανθρώπους από ξένη ήπειρο, από την ίδια την Ευρώπη απαγορεύει γιατί απλώς εκτιμά ότι θίγονται τα συμφέροντα της.

χαχ,και εμεις εδω τους δωσαμε τη Φλογα για να κανουν τους αγωνες να τα κονομησουν. :mrgreen:

ρε οποιος θελει ΟΑ,να την αναβει μονος του με zippo απο δω και περα.

και ας κρατησουμε την Φλογα συνεχεια αναμμενη εδω στην Ελλαδα και να γινεται καθε καλοκαιρι μια απλη αθλητικη διοργανωση με τα βασικα αθληματα και οχι το τσιρκο των ΟΑ,ανοικτη για ολους και με επαθλο μονο ενα στεφανι ελιας.

αλλα ποιος πολιτικος μας εχει τα @@ να πει κατι τετοιο στους Αθανατους,ε;

Δημοσ.

Μολις σχολιαστηκε λιγα ποστς παραπανω.

Firewalker εσυ πετας λασπες εντυπωσιασμου και μετα δεν απαντας σε απλες ερωτησεις. Αν ειχες εστω και λιγη αξιοπρεπεια θα παραδεχοσουν τις παπαριες ολικης αλεσεως που εγραψες για τα στεκια και τις καταληψεις ....

Έκανες και στον εαυτό σου καμιά λοβοτομή;

Ρώτα λίγο τους "συντηρητές" των λαθρομεταναστών τι γινόταν στα "στέκια" την περίοδο των μεγάλων ταραχών στην Αθήνα (ή και τότε ήσουν πίσω από ένα pc και δεν είδες τίποτε) και σε άλλες πόλεις. Μαχαιρώθηκε και κατέληξε λαθρομετανάστης (σε υπό κατάληψη από αριστερίζοντες κτήριο) που δεν τα βρήκε στην μοιρασιά των κλοπιμαίων. Ήταν ή δεν ήταν ορμητήρια;

Ολική άλεση υπάρχει στο μυαλό σου και μόνο.

Και μιας και επιτίθεσαι προσωπικά... Να ρωτήσω, ποιος είπαμε σε συντηρεί; Οι λαθρομετανάστες;

Δημοσ.

Το προβλημα δεν ειναι οι λαθρομεταναστες.

Με μια κυβερνητικη εντολη,ξεβρωμιζει ο τοπος μας απο αυτο το σκουπιδαριο μια και καλη.

Το πραγματικο προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχει ελληνικο κρατος.

Και δεν υπαρχει ελληνικο κρατος,επειδη η ελληνικη κοινωνια ειναι σαπια.

απο κει κα υστερα,οτι και να συζηταμε ειναι για να περναει η ωρα.

Δημοσ.

Με μια κυβερνητικη εντολη,ξεβρωμιζει ο τοπος μας απο αυτο το σκουπιδαριο μια και καλη.

Υπερθεματιζω.

Δημοσ.

Εννοείτε πως δεν φταίει σε πρώτο βαθμό ο έρμος που αναζητά καλύτερες συνθήκες (περισσότερο φταίνε αυτοί που τους ψευτο-συντηρούν). Στην φύση όλων των οργανισμών είναι να αναζητούν καλύτερες συνθήκες.

Έχει ξεκαθαριστεί και από την αρχή νομίζω. Εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας.

Θα έχουμε όσους μπορεί να αντέξει (αν μπορεί, λόγο και των εσωτερικών προβλημάτων) η χώρα και θα τους έχουμε κύριους, όχι μισοπεθαμένους.

Δημοσ.

Ορίστε παράδειγμα από δημοκρατικές χώρες:

Για όποιον δεν συνειδητοποίησε ακριβώς τι διάβασε, μια ευρωπαϊκή χώρα θέτει φραγμούς σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, παρόλο που υπάρχει συμφωνία ελεύθερης μετακίνησης. (έστω εκτός Σέγκεν, η συμφωνία όμως υπάρχει).

Όχι σε λαθρομετανάστες, όχι σε ανθρώπους από ξένη ήπειρο, από την ίδια την Ευρώπη απαγορεύει γιατί απλώς εκτιμά ότι θίγονται τα συμφέροντα της.

http://www.bbc.co.uk/news/uk-18216538

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/immigration/9291493/Theresa-May-well-stop-migrants-if-euro-collapses.html

δεν ειπε μονο για ελληνες, για ολους ειπε

Δημοσ.

Έκανες και στον εαυτό σου καμιά λοβοτομή;

Ρώτα λίγο τους "συντηρητές" των λαθρομεταναστών τι γινόταν στα "στέκια" την περίοδο των μεγάλων ταραχών στην Αθήνα (ή και τότε ήσουν πίσω από ένα pc και δεν είδες τίποτε) και σε άλλες πόλεις. Μαχαιρώθηκε και κατέληξε λαθρομετανάστης (σε υπό κατάληψη από αριστερίζοντες κτήριο) που δεν τα βρήκε στην μοιρασιά των κλοπιμαίων. Ήταν ή δεν ήταν ορμητήρια;

Ολική άλεση υπάρχει στο μυαλό σου και μόνο.

Και μιας και επιτίθεσαι προσωπικά... Να ρωτήσω, ποιος είπαμε σε συντηρεί; Οι λαθρομετανάστες;

Συγκεκριμενα γεγονοτα σου πα. Που και πως. Δεν απαντας ομως... εχεις παει σε στεκια και καταληψεις και αν ναι σε ποια ? Γιατι εσυ λες για εκπορνευση μεταναστων (απο τους καταληψιες?) και αλλα τετοια. H εικονα που χεις για τα στεκια ειναι εντελως διαστρεβλωμενα, δεν ξερω αν το κανεις σκοπιμα ή οντως τα πιστευις και δεν ξερω και τι ειναι χειροτερο απο τα 2. Δεν ξερω που μενεις αλλα δεν χανεις κατι να πας και τοτε θα δεις ιδιοις ομμασι το λογο που αυτα που λες ειναι εντελως,μα εντελως ανυποστατα.

Εκτος αν ενα περιστατικο (το οποιο δεν γνωριζω καν πώς συνεβει και ΑΝ συνεβει και ΤΙ ΑΚΡΙΒΣ ΕΓΙΝΕ) αρκει για να βγαλεις αποψη για τα στεκια και της καταληψεις :rolleyes:. Με ρωτας αν ημουν στο πισι τη στιγμη που εκφερεις αποψη χωρις να χεις πατησει το ποδι σου σε στεκι ή καταληψη ποτε.

PS Οταν επιτιθεσαι εσυ προσωπικα (απο φασιστα μεχρι του στυλ "δεν ξερεις τι γινεται στα στεκια τι μιλας τοτε") εγω δεν θα κατσω να κανω τον βουδα...

Δημοσ.

Συγκεκριμενα γεγονοτα σου πα. Που και πως. Δεν απαντας ομως... εχεις παει σε στεκια και καταληψεις και αν ναι σε ποια ? Γιατι εσυ λες για εκπορνευση μεταναστων (απο τους καταληψιες?) και αλλα τετοια. H εικονα που χεις για τα στεκια ειναι εντελως διαστρεβλωμενα, δεν ξερω αν το κανεις σκοπιμα ή οντως τα πιστευις και δεν ξερω και τι ειναι χειροτερο απο τα 2. Δεν ξερω που μενεις αλλα δεν χανεις κατι να πας και τοτε θα δεις ιδιοις ομμασι το λογο που αυτα που λες ειναι εντελως,μα εντελως ανυποστατα.

Εκτος αν ενα περιστατικο (το οποιο δεν γνωριζω καν πώς συνεβει και ΑΝ συνεβει και ΤΙ ΑΚΡΙΒΣ ΕΓΙΝΕ) αρκει για να βγαλεις αποψη για τα στεκια και της καταληψεις :rolleyes:. Με ρωτας αν ημουν στο πισι τη στιγμη που εκφερεις αποψη χωρις να χεις πατησει το ποδι σου σε στεκι ή καταληψη ποτε.

PS Οταν επιτιθεσαι εσυ προσωπικα (απο φασιστα μεχρι του στυλ "δεν ξερεις τι γινεται στα στεκια τι μιλας τοτε") εγω δεν θα κατσω να κανω τον βουδα...

Δεν θέλω να "τσαλακωθούμε". Αν ξεφεύγω ζητώ συγνώμη.

Αποδείξεις/στοιχεία με την έννοια του βίντεο δεν έχω. Λόγο της φύσης της "εργασίας" μου (στην Αθήνα) την περίοδο των Ολυμπιακών αγώνων που έπρεπε να γίνουν "εκκαθαρίσεις" στην Αθήνα ξέρω αρκετά πραγματάκια. Από αυτά που μαθαίνω τώρα, δεν έχουν καλυτερεύσει τα πράγματα.

Υπάρχουν στο διαδίκτυο πλήθος από γραπτές μελέτες/αναφορές (από επίσημα όργανα) για τα "στέκια" στο κέντρο. Εκτός αν τα θεωρείς όλα αυτά μεθοδευμένα.

EDIT: Και δεν θα είχα κανένα πρόβλημα την επόμενη φορά που θα έρθω Αθήνα να με πας σε "στέκια" που λειτουργούν σωστά.

Δημοσ.

Έκανα το quote από ελληνικό site οπότε για Έλληνες έλεγε, αν και έγραφε και για Ρουμάνους/Βούλγαρους μέσα αν δεν πρόσεξες.

Το κύριως point της είδησης δεν αλλάζει και μάλιστα βάζοντας μέσα όλους τους immigrants, μάλλον θα έλεγα ότι ενισχύει το επιχείρημα, δεν το αποδυναμώνει.

Επισης κανεις δεν ειπε οτι μονο οι ελληνες ειναι ρατσιστες κλπ ή οτι οι αγγλοι πχ δεν ειναι. Μην κανετε σαν παιδακια του δημοτικου.

Εσύ μην κάνεις σαν παιδάκι. Δεν έκανα quote για τους ΑΙΛΗΝΕΣ για να πω ότι την έχουμε μεγάλη, έκανα quote για να δείξω ότι σε όλες τις σοβαρές χώρες παίρνουν πολύ σοβαρά το θέμα της (λαθρο)μετανάστευσης.

Κανένα δεν ενδιαφέρει αν ο Χαρτούν από το Μπαχρέιν είναι και γαμώ τα παιδιά και ήσυχος, ούτε είναι επιχείρημα το "ναι αλλά όταν κλέβει ο έλλην Σάκης είναι καλά ε?". Είναι τελείως άσχετα πράγματα μεταξύ τους τα οποία αναλύονται εδώ και σαράντα σελίδες.

Τε σπα, δεύτερο και τελευταίο μήνυμα μου σε αυτό το thread, εγώ απλά την είδηση ήθελα να δείξω και πάνω συνόψισα και τον λόγο που το έβαλα. Ούτε να τους κρεμάσουμε θέλω, ούτε να τους ναρκοθετήσουμε.

Δημοσ.

Δεν θέλω να "τσαλακωθούμε". Αν ξεφεύγω ζητώ συγνώμη.

Αποδείξεις/στοιχεία με την έννοια του βίντεο δεν έχω. Λόγο της φύσης της "εργασίας" μου (στην Αθήνα) την περίοδο των Ολυμπιακών αγώνων που έπρεπε να γίνουν "εκκαθαρίσεις" στην Αθήνα ξέρω αρκετά πραγματάκια. Από αυτά που μαθαίνω τώρα, δεν έχουν καλυτερεύσει τα πράγματα.

Υπάρχουν στο διαδίκτυο πλήθος από γραπτές μελέτες/αναφορές (από επίσημα όργανα) για τα "στέκια" στο κέντρο. Εκτός αν τα θεωρείς όλα αυτά μεθοδευμένα.

Δεν ζητησα βιντεο, εστω γραπτες πηγες.

Δωσε αυτες τις μελετες για τα στεκια(πχ ζωωοδοχου πηγης & ισαυρων,θερσιτης στο ιλιον) και τις καταληψεις(βιλλα αμαλιας,σκαραμαγκα,λ.καραγιαννη,κτημα πραποπουλου,σνιαλο) στην αθηνα και εδω ειμαστε

Δημοσ.

Θα κανετε σοβαρη κουβεντα με καποιον που ειχε χαρακτηρισει το μεγαλυτερο πλιατσικο στην ιστορια αυτης της πολης σαν ΕΞΕΓΕΡΣΗ!!!!!??????????

Δημοσ.

Ε τοτε τι να πω,ευχομαι η επομενη εξεγερση να γινει σπιτι σου.

Να το κοιταξεις παντως αυτο το ανθελληνικο μοιαζει ρατσιστικο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...