Toufas Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Μα Ντίνο, δεν πήγαμε σα συμμαχική δύναμη των αμερικάνων. Πήγαμε σαν ειρηνευτική δύναμη με το ΝΑΤΟ. χαχαχα Ναι; Δεν είναι φαινόμενο Πακιστάν; Έχεις δεί πολλές κομμένες μύτες στην Ελλάδα η στην Αγγλία; Πολλούς μαχαιρωμένους στο δρόμο; Από ομαδικό μαχαίρωμα του κόσμου, εγκεκριμένο απ'την κοινή γνώμη; Πολλούς κρεμασμένους; Γιατί τα παιδάκια στη μέση ανατολή έχουνε δεί πολλούς. Αυτό με τα προφυλακτικά ήτανε άκυρο φίλε μου. Από Μόσχα πήγε για να κάνει τον κύκλο του τετραγώνου. Ότι και καλά "μπορεί να γίνεται της π***τάνας απ'τους θανάτους λόγω aids στην αφρική, αλλά και οι καθολικοί απαγόρευαν τη συνουσία με προφυλακτικό". Αυτό ήτανε το πόιντ. Όποιος έχει μυαλό καταλαβαίνει. Επίσης, δε με ενδιαφέρει το γεγονός ότι το time εξέδωσε την εικόνα. Με ενδιαφέρει το γεγονός ότι κόψανε τη μύτη της κοπελίτσας όμως. ξαναλεω, δεν ειναι φαινομενο πακισταν, ειναι φαινομενο ισλαμισμου. Θεωρω τις θρησκειες προβλημα, και τον καθε πιστο ανοητο.
ennoeitai Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 ξαναλεω, δεν ειναι φαινομενο πακισταν, ειναι φαινομενο ισλαμισμου. Θεωρω τις θρησκειες προβλημα, και τον καθε πιστο ανοητο. Ακριβώς. Σ'αυτό συμφωνώ 100%. Υπάρχει μια μικρή διαφορά όμως του ισλαμισμού με τον χριστιανισμό. Ο Μωάμεθ θα σκάσει στα γέλια από τη χαρά του, άμα πας εσύ ο πιστός να σκοτώσεις τους "αιρετικούς". Και γενικώς σαν θρησκεία ευνοεί τη βία. Κάτι που είναι και θέμα κουλτούρας από'κεί και πέρα. Δε φταίει μόνο η θρησκεία. Αν ο "πολιτισμός" τους είχε έστω τις βασικές αρχές, δε θα έφταναν στο σημείο να καίνε το πρόσωπο της γυναίκας τους με βιτριόλι αν τους απάτησε. Που ναι μπορεί να το προωθεί η θρησκεία, αλλά πρέπει να'σαι κι εσύ μαλάκας για να το κάνεις. Δεν είναι η θρησκεία η αιτία που το κάνεις. Ένα αυτό. Μετά, δεν γίνονται σε όλο τον κόσμο αυτά τα πράγματα. Υπάρχουν και χώρες που δεν είναι διαδεδομένο ευρέως το κρέμασμα.
Toufas Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Και τα prequels του ισλαμ (ιουδαισμος και χριστιανισμος) εχουν την βια τους μεσα σχετικα με τους απιστους, την σφαγη παιδιων κλπ κλπ.
ennoeitai Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Και τα prequels του ισλαμ (ιουδαισμος και χριστιανισμος) εχουν την βια τους μεσα σχετικα με τους απιστους, την σφαγη παιδιων κλπ κλπ. Πριν από χίλια χρόνια, όλος ο κόσμος ήταν απολίτιστος. Συγκρίνεις τη βία της μέσης ανατολής του 2012, με τη βία που υπήρχε πριν απο χίλια και δύο χιλιάδες χρόνια. Τώρα είναι αλλιώς τα πράγματα. Οι πληροφορίες είναι πιο εύκολα προσβάσιμες. Δεν τους είπε κανείς ότι δεν είναι καλό το "πονάει χέρι κόβει χέρι;". Αλλά και να τους το πεί που να ακουστεί ανάμεσα στις κραυγές. Τελοσπάντων επειδή φαίνομαι πολύ επικριτικός. Εμένα οι άνθρωποι (τα θύματα) με ενδιαφέρουν. Γιατί δεν πρέπει να είναι τόσο βίαιοι. Πόσο μάλλον όταν έρχονται σε μια ξένη χώρα, ένα παραπάνω, θα περίμενε κανείς να σεβαστούν περισσότερο και να μη συνεχίζουν να είναι βίαιοι. Εγώ τουλάχιστον αυτό θα έκανα. Το παλικάρι στην Πάτρα έφυγε τζάμπα 29 χρονών, χωρίς κανένα γαμ***νο λόγο. Και τώρα τον κλαίνε οι γονείς του. Και πόσοι άλλοι θα είναι στις χώρες αυτές έτσι.
Toufas Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Kοιτα οι αποψεις μου ειναι παρα πολυ απολυτες στο θεμα. Ειναι προβλημα το οτι υπαρχουν τοσοι ανθρωποι (λαθραιοι και μη) στην χωρα οπως ειναι δομιμενη αυτη την στιγμη, αλλα η υποδομη της χωρας ειναι για γελια εξαρχης. Νομιζει καποιος πως αμα φυγουν ολοι οι ξενοι, θα αλλαξει κατι στην χωρα? (μεσα στην αλλαγη βαζω και την χειροτερευση)
Toufas Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Οχι ολοι οι ξενοι, ολοι οι ΛΑΘΡΑΙΟΙ. Επειδη ο μεσος ελληνας σαν αλλον γκεσταπιτης ζηταει πρωτα τα χαρτια του αλλου και μετα λεει "ρε πηγαινε στην χωρα σου" "When I insult sοmeone, I make sure to mention their race so they know that while I’m angry with them I still respect their culture."
ennoeitai Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Kοιτα οι αποψεις μου ειναι παρα πολυ απολυτες στο θεμα. Ειναι προβλημα το οτι υπαρχουν τοσοι ανθρωποι (λαθραιοι και μη) στην χωρα οπως ειναι δομιμενη αυτη την στιγμη, αλλα η υποδομη της χωρας ειναι για γελια εξαρχης. Νομιζει καποιος πως αμα φυγουν ολοι οι ξενοι, θα αλλαξει κατι στην χωρα? (μεσα στην αλλαγη βαζω και την χειροτερευση) Δεν νομίζω ότι το σημαντικότερο πρόβλημα της χώρας είναι οι λαθρομετανάστες, αν θες να το πάς προς τα κεί. Ούτε καν απ'τα σημαντικότερα. Τη δική μου γνώμη λέω πάντα έτσι; Είναι όμως σημαντικό. Έτσι θα το χαρακτήριζα. Σ'αρέσει δε σ'αρέσει είναι ένα απ'τα σημαντικά προβλήματα. Άμα έφευγαν όλοι οι λαθρομετανάστες θα άλλαζαν πολλά πράγματα. Αν εννοείς βέβαια τη νοοτροπία μας, όχι δεν νομίζω ότι θα καλυτέρευε, αν έφευγαν οι ξένοι. Το κατά πόσο θα βελτιωνόταν η οικονομική κατάσταση, είναι κάτι που πρέπει να πάρεις υπ'όψην πολλά για να βγάλεις συμπέρασμα και πάλι μπορεί να είσαι μακριά απ'την πραγματικότητα. Σκέψου π.χ. όπως κάποιος έχει πει πιο πριν, ο αλβανός π.χ. ακόμα και το τελευταίο λεπτό του ευρώ που θα πάρει, θα το στείλει αλβανία. Ε βάλε το αυτό επί δυο εκατομμύρια πόσοι είναι. Ένα παράδειγμα λέω έτσι; Υπάρχουν πολλοί παράγοντες αυτό θέλω να πώ.
ikaruga24 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Επειδη ο μεσος ελληνας σαν αλλον γκεσταπιτης ζηταει πρωτα τα χαρτια του αλλου και μετα λεει "ρε πηγαινε στην χωρα σου" "When I insult sοmeone, I make sure to mention their race so they know that while I’m angry with them I still respect their culture." Ειναι αναγκη να ζητησεις τα χαρτια του? Δεν υποτιθεται οτι ηρθαν μεσα στην Ελλαδα για να αποκτησουν προσβαση σε αλλες ευρωπαικες χωρες? Δεν τους γυρνανε εδω οταν τους πιανουν λαθραιους οι αλλες χωρες? Αρα λαθραιοι ειναι, αν δεν ηταν δεν θα ειχαμε 3 μυρια απο δαυτους συνοστησμενους στο Greece. Απλα τα πραγματα. Και μιας και ειμαστε στο θεμα, τι αξια εχουν 3 μυρια λαθραιοι για τις ευρωπαικες χωρες? Ας παρει η καθε μια απο αυτες μεριους χιλιαδες να "ξαλαφρωσουν" εμας. Αφου ειναι φιλοι μας και ενδιαφερονται ανθρωπιστικα γι αυτους. Γι αυτο δεν εχουν ριξει τοσα κονδυλια για την σωστη μεταχειρηση τους? Γι αυτο δεν εχουν ανοιξει διαπλατα τις πορτες τους για να τους δεχτουνε στις χωρες τους? Η μηπως οχι?
Toufas Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Ειναι αναγκη να ζητησεις τα χαρτια του? Δεν υποτιθεται οτι ηρθαν μεσα στην Ελλαδα για να αποκτησουν προσβαση σε αλλες ευρωπαικες χωρες? Δεν τους γυρνανε εδω οταν τους πιανουν λαθραιους οι αλλες χωρες? Αρα λαθραιοι ειναι, αν δεν ηταν δεν θα ειχαμε 3 μυρια απο δαυτους συνοστησμενους στο Greece. Απλα τα πραγματα. Και μιας και ειμαστε στο θεμα, τι αξια εχουν 3 μυρια λαθραιοι για τις ευρωπαικες χωρες? Ας παρει η καθε μια απο αυτες μεριους χιλιαδες να "ξαλαφρωσουν" εμας. Αφου ειναι φιλοι μας και ενδιαφερονται ανθρωπιστικα γι αυτους. Γι αυτο δεν εχουν ριξει τοσα κονδυλια για την σωστη μεταχειρηση τους? Γι αυτο δεν εχουν ανοιξει διαπλατα τις πορτες τους για να τους δεχτουνε στις χωρες τους? Η μηπως οχι? Δεν το ειπα για αυτο. Το ειπα επειδη κανεις δεν κανει διαχωρισμο μεταξυ λαθραιου και μη στον δρομο, και οτι βρουν βριζουν κλπ. Το ακομα πιο γελοιο αυτο που ειπανε για αλβανους χρυσαυγιτες μερικες σελιδες πριν.
benign Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Η τιμωρια στις Ισλαμικες χωρες για αυτον που θα αλλαξοπιστησει ειναι ο θανατος. Ουτε ενας τετοιος ανθρωπος δεν θα επρεπε να ζει στην Ευρωπη,γιατι ειναι δυναμει εγληματιες.
deesnider Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 αυτους αληθεια ποιος απο τους ντοπιους τους καλεσε και πηγανε εκει? κατι ελεγες για δικο σας κωλο? Τόσο σ' εσένα, όσο και στους ομοϊδεάτες σου («Toufas ...and the boyz), απάντησαν - πριν από 'μένα για 'μένα... - και στοιχειοθετημένα μάλιστα, ο Cossutius, ο ikaruga24, o ennoeitai, απαλλάσσοντάς με από τον κόπο της πληκτρολόγησης (μια και χθες το ξημέρωσα και ξύπνησα μόλις πριν από λίγο). Εσύ και οι λοιποί «εσύ», έχει γίνει ηλίου φαεινότερον, ότι φοράτε παρωπίδες. Ευτυχώς για την κοινή λογική - και τους ...δύστυχους υποστηρικτές της - όμως, οι υπόλοιποι έχουν καταλάβει πολύ καλά ότι το μοναδικό «επιχείρημα» το οποίο είσαστε ικανοί να αρθρώσετε, είναι οι άσχετοι και αστήρικτοι παραλληλισμοί.
MJBulls23 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 ξαναλεω, δεν ειναι φαινομενο πακισταν, ειναι φαινομενο ισλαμισμου. Θεωρω τις θρησκειες προβλημα, και τον καθε πιστο ανοητο. Εγω απο την αλλη θεωρω αυτον που λεει οτι δεν υπαρχει θεος, ανοητο. Αυτον που υποστηριζει δηλαδη οτι δεν υπαρχει περιπτωση να υπαρχει θεος. Αυτον που υποστηριζει δηλαδη οτι κατα 100% δεν υπαρχει θεος. Ετσι ωστε να λεει ανοητους αυτους που πιστευουν στον θεο και να μην κρατα "μια πισινη", εστω και 0.000000001% πιθανοτητα, οτι μπορει οι πιστοι να εχουν δικιο. Θεωρω ανοητο αυτον που πιστευει κατι μόνο και μόνο επειδη ετσι του εχουν πει οτι ισχυει αλλά και θεωρω ανοητο αυτον που επειδη δεν εχει δει κατι, αποκλειει κατα 100% την πιθανοτητα υπαρξης του. Θεωρω μη ανοητο αυτον που οταν δει την αποδειξη καποιου πραγματος τοτε την πιστευει, αλλά και που οταν δεν δει την αποδειξη οτι υπαρχει ή δεν υπαρχει κατι, τοτε δεν πιστευει ουτε περι της υπαρξης ουτε περι της μη υπαρξης αυτου. Επειδη ο μεσος ελληνας σαν αλλον γκεσταπιτης ζηταει πρωτα τα χαρτια του αλλου και μετα λεει "ρε πηγαινε στην χωρα σου" Δεν ειναι απαντηση αυτη. Αν καποιος ειναι "λαθραιος", βρισκεται δηλαδη λαθραια/παρανομα στην χωρα, τοτε πολυ απλα πρεπει να φυγει. Οποτε ΝΑΙ, πρεπει να ερευνηθουν ολοι οι ξενοι και να βρεθει εαν εχουν χαρτια άδειας παρανομης ή οχι. Αν ναι καλως. Αν οχι τοτε πρεπει να φυγουν χωρις "μα-μου".... Απλα ειναι τα πραγματα.
Toufas Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Εγω απο την αλλη θεωρω αυτον που λεει οτι δεν υπαρχει θεος, ανοητο. Αυτον που υποστηριζει δηλαδη οτι δεν υπαρχει περιπτωση να υπαρχει θεος. Αυτον που υποστηριζει δηλαδη οτι κατα 100% δεν υπαρχει θεος. Ετσι ωστε να λεει ανοητους αυτους που πιστευουν στον θεο και να μην κρατα "μια πισινη", εστω και 0.000000001% πιθανοτητα, οτι μπορει οι πιστοι να εχουν δικιο. Θεωρω ανοητο αυτον που πιστευει κατι μόνο και μόνο επειδη ετσι του εχουν πει οτι ισχυει αλλά και θεωρω ανοητο αυτον που επειδη δεν εχει δει κατι, αποκλειει κατα 100% την πιθανοτητα υπαρξης του. Θεωρω μη ανοητο αυτον που οταν δει την αποδειξη καποιου πραγματος τοτε την πιστευει, αλλά και που οταν δεν δει την αποδειξη οτι υπαρχει ή δεν υπαρχει κατι, τοτε δεν πιστευει ουτε περι της υπαρξης ουτε περι της μη υπαρξης αυτου. Αγνωστικιστης? Εισαι το ιδιο αγνωστικώς για τις νεραιδες, τους μονοκερους και και τα ξωτικα?
MJBulls23 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Αγνωστικιστης? Εισαι το ιδιο αγνωστικώς για τις νεραιδες, τους μονοκερους και και τα ξωτικα? Για ολα. Ειπα αυτο που ειπα. Εαν δεν γνωριζεις κατα 100% οτι υπαρχει ή δεν υπαρχει κατι, δεν μπορεις να λες οτι υπαρχει ή οτι δεν υπαρχει. Μονοκεροι βεβαια δεν εχω λογο να υποψιαστω οτι υπαρχουν, αν και βεβαια δεν λεω οτι δεν υπαρχουν. Για τον Θεο βεβαια εχω εναν τεραστιο λογο να υποψιαστω οτι ισως υπαρχει: το ιδιο τον κοσμο! Και το οτι υπαρχουν πραγματα που δεν μπορουμε να εξηγησουμε ως επιστημη και δεν εχουμε και την παραμικρη ιδεα το πως να τα εξηγησουμε και επισης πιστευουμε οτι πιθανοτατα δεν θα τα εξηγησουμε ποτέ, πχ το ΓΙΑΤΙ υπαρχουν ολα αυτα, το ΠΩΣ αρχισαν πρωταρχικως ολα, το πώς/ποιος(?) τα "οργανωσε" ολα αυτα, το γιατι να υπαρχει αυτη η "οργανωση", να υπαρχουν δηλαδη φυσικοι νόμοι, κλπ, κλπ. Ολα αυτα μου δειχνουν οτι ΙΣΩΣ υπαρχει μια γενικοτερη δυναμη που κρυβεται πισω απο τα παντα, μια δυναμη, που εμεις οι ανθρωποι την εχουμε ονομασει Θεο. Με τα εγχωρια παρασιτα τι θα κανεις? Εκτος αν νομιζεις πως ο λαθρομεταναστης μας εφερε εδω που μας εφερε. Βημα βημα. Πρακτικοτητα. Πρωτα ξεμπερδευουμε με τους λαθραια εβρισκομενους εδω μεταναστες και μετα πιανουμε το πιο δυσκολο(μη πρακτικο) εργο τους ξεσκαρταρισματος των Ελληνων. Δεν συμφωνεις? Διοτι εγω βλεπω τις απαντησεις σου ως υπεκφυγες.... Υπεκφυγη ως προς το εαν πρεπει ή οχι να φυγουν οι λαθρομεταναστες. Ναι, ολοι οι παρανομοι Ελληνες πρεπει να τιμωρηθουν συμφωνα με τον νόμο. Ναι ο Ελληνας που εκλεψε τραπεζα πρεπει να μπει φυλακη. Ναι ο Ελληνας που κλεβει την εφορια πρεπει να τιμωρηθει. Ναι οι Ελληνες πολιτικοι που μας εφεραν ως εδω πρεπει να τιμωρηθουν. Ναι, ναι, ναι, ναι ο Ελληνας που...... κλπ κλπ. Αλλά και ο λαθρομεταναστης πρεπει να απελαθει! Συμφωνεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις