Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ε ναι αλλα οταν πας και τους σφαζεις ολη την οικογενεια για να τους παρεις τη χωρα ειναι καλα.

Κανεις Ελληνας απ την Ελληνικη ειρηνευτικη δυναμη δεν έχει σκοτώσει Αφγανό.

Δεν μπλεκόμαστε σε μάχες.

Και ναι οσοι ειναι εκει ειναι εθελοντικα αλλα γνωριζουν εξ αρχης οτι δεν θα σηκωσουν οπλο για επιθεση παρα μονο για εσχατη αμυνα. Ποιος δεν θα πηγαινε γνωριζοντας αυτο? Εμενα σιγουρα ηταν βασικος παραγοντας για να κανω την κινηση και να παω. Αν υπηρχε εστω και η παραμικρη ιδεα οτι θα προκαλουσαμε φρικες τοτε δεν υπηρχε περιπτωση.

Αυτό ακριβως!!

Μη συσχετίζεις βρε Ντιναρας την Ειρηνευτικη δυναμη με τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα.

Καμία σχέση το ένα με το άλλο.

Οι 50.000 Αφγανοι στην Ελλάδα δεν έχουν να κάνουν με αυτη τη δύναμη. Να χρησιμοποιήσουν την Ελλάδα ως μονοπάτι για να φυγουν θέλουν να πάνε Ευρωπη ή και Αμερικη.

Αλλά δυστηχως όσο εύκολα έφθασαν μεχρι εδω, τοσο δυσκολα μπορουν να φυγουν

• Απαντ. 508
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αμφιβάλω αν υπάρχουν έστω και 10 που έχουν αναλάβει προσωπικά την φροντίδα (όχι τυχαία η επιλογή της λέξης "φροντίδας") λαθρομεταναστών. Όσα για τα στέκια και τα μέρη κατάληψης ξέρουμε τι γίνεται... Μόνο για αστείο μπορεί να το χρησιμοποιήσει κάποιος.

Σαν τους έρμους που τους στοίβαξαν σαν τα ζώα στο κτήριο της νομικής για να κάνουν την "μαλακία" κόντρα στο "καθεστώς" κάποιοι, και για μικροπολιτικούς σκοπούς κάποιοι άλλοι. Στην συνέχεια οι ίδιοι (που τους έφεραν στην Αθήνα) λεηλάτησαν το κτήριο που προσέφερε κάποιος για την προσωρινή διαμονή τους.

Να μαντεψω οτι ξερεις πολλους ελληνες που εχουν στα σπιτια τους (πρωην) αστεγους απο την ελλαδα ε?

Δημοσ.

Να μαντεψω οτι ξερεις πολλους ελληνες που εχουν στα σπιτια τους (πρωην) αστεγους απο την ελλαδα ε?

Κανέναν. Και αυτό ενισχύει αυτό που λέω.

Edit: Ξέρω μία οικογένεια. Που φροντίζει ηλικιωμένο ζεύγος που έχασε το σπίτι του.

Δημοσ.

Κανεις Ελληνας απ την Ελληνικη ειρηνευτικη δυναμη δεν έχει σκοτώσει Αφγανό.

Δεν μπλεκόμαστε σε μάχες.

Αυτό ακριβως!!

Μη συσχετίζεις βρε Ντιναρας την Ειρηνευτικη δυναμη με τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα.

Καμία σχέση το ένα με το άλλο.

Οι 50.000 Αφγανοι στην Ελλάδα δεν έχουν να κάνουν με αυτη τη δύναμη. Να χρησιμοποιήσουν την Ελλάδα ως μονοπάτι για να φυγουν θέλουν να πάνε Ευρωπη ή και Αμερικη.

Αλλά δυστηχως όσο εύκολα έφθασαν μεχρι εδω, τοσο δυσκολα μπορουν να φυγουν

εχουν δεν εχουν σκοτωσει ουτε το ξερεις ουτε εχει σχεση.

απο τη στιγμη που εχεις εισβαλλει στη χωρα τους παρανομα, εισαι ηθικα fail οταν γκρινιαζεις για την εισβολη τους εδω.

Δημοσ.

εχουν δεν εχουν σκοτωσει ουτε το ξερεις ουτε εχει σχεση.

απο τη στιγμη που εχεις εισβαλλει στη χωρα τους παρανομα, εισαι ηθικα fail οταν γκρινιαζεις για την εισβολη τους εδω.

Ξαναδές το επειδή πρόσθεσα κάτι, για να δείς το πόιντ μου και να μου απαντήσεις πιο συγκεκριμένα αν διαφωνείς ή συμφωνείς.

Πρώτον αυτό, δεύτερον:

"ε ναι αλλα οταν πας και τους σφαζεις ολη την οικογενεια για να τους παρεις τη χωρα ειναι καλα."

Ότι να'ναι, μα ότι να'ναι. Πρώτον απ'τη στιγμή που κάθομαι και μιλάω για ήθος, δε θα πήγαινα να σφάξω καμία οικογένεια. Δεύτερον πόσο μάλλον να το'χω κάνει!! Τι είναι αυτά που λες; Επειδή πήγαν κάποιοι αμερικάνοι φταίω εγώ;

Τέλοσπάντων άστο. Κατάλαβα τι θες να πείς.

Δημοσ.

Προσωπικά τείνω προς την άποψη των Nihilist, deesnider, firewalker και ennoeitai...

Κακά τα ψέμματα: Μια χώρα όπως η Ελλάδα του σήμερα είναι αδύνατον να συντηρήσει ένα τόσο μεγάλο αριθμό ανθρώπων, οι οποίοι -έστω και από ανάγκη- παρασιτούν εις βάρος μιας ήδη προβληματικής κοινωνίας.

Θεωρώ πάντως πως η νομιμοποίηση κάποιου αριθμού λαθρομετεναστών, με την προϋπόθεση πως θα υπάρξει η απαραίτητη μέριμνα ώστε να αφομοιωθούν ομαλά στην ελληνική κοινωνία, δεν θα έκανε εν τέλει κακό. Άλλωστε είναι δύσκολο να απελάσεις δια της βίας τόσους ανθρώπους. Ειδικά όταν δεν έχουν χαρτιά, όταν δεν ξέρεις ποιοί είναι και που βρίσκονται.

Τώρα το πως θα κριθεί το ποιός θα νομιμοποιηθεί και ποιός όχι είναι άλλο θέμα...Υποθέτω πως θα μπορούσαν να δημιουργηθούν θεσμοί, όπως σχολεία που θα δίδασκαν ελληνικά και βασικές επαγγελματικές δεξιότητες στους λαθρομετανάστες. Μετά θα γίνονταν εξετάσεις και όσοι γούσταραν και μπορούσαν ας έδιναν. Οι υπόλοιποι πούλο...Φαντάζομαι πως αν κάποιος πραγματικά ψηνόταν να μείνει στη χώρα και να διεκδικήσει μια καλύτερη ζωή θα έμπαινε σε μια τέτοια διαδικασία, οι εγκληματίες και οι μαφιόζοι χλωμό...

Μετά, θα έπρεπε να αυξηθεί η αστυνόμευση και η φύλαξη των συνόρων. Προσωπικά είμαι υπέρ του "τείχους" στον Έβρο και, γιατί όχι, σε άλλες ακριτικές περιοχές. Νάρκες πάντως δε γουστάρω. Άλλο το ένα, αλλό τ' άλλο...

Μιλώντας για στυνόμευση, πιστεύω πως η κοινωνία πρέπει να απαιτήσει επίσης την ουσιαστική αναβάθμιση της Ελληνικής Αστυνομίας. Περισσότερες περιπολίες σε "ζόρικες" περιοχές, καλύτερη οργάνωση και εξοπλισμός ώστε να περιοριστεί ο κίνδυνος για τους ίδιους τους αστυνομικούς αλλά πάνω απ' όλα, καλύτερη εκπαίδευση και ουσιαστική Παιδεία σ' αυτούς τους ανθρώπους!

Με τα εγχωρια παρασιτα τι θα κανεις? Εκτος αν νομιζεις πως ο λαθρομεταναστης μας εφερε εδω που μας εφερε. Μην πεις "δικια μου η χωρα αμα θελω την καιω" (ναι το εχω ακουσει και αυτο)

Δημοσ.

Πάλι τα ιδια...

Δεν έχουμε εισβάλει στη χωρα τους παράνομα. Αυτοί κάλεσαν για βοήθεια όταν αντιλήφθηκαν πως αν δε το κάνουν, η Η.Π.Α. θα τους σβήσει από τον χάρτη.

Και δεν πήγαμε εμεις εκει απρόσκλητοι. Μας εξανάγκασε το ΝΑΤΟ (4 η 5Η φορά που το γράφω)

Τέλος σε ότι αφορά συγκεκριμένα το Αφγανιστάν και εφόσον σου αρέσει να γενικεύεις, είναι υπεύθυνοι για τη καταστροφή του Παγκόσμιου κεντρου εμπορίου όπου εκεί σκοτώθηκαν ΚΑΙ Ελληνες.

Με τη λογική σου, έχουμε κάθε λόγο να είμαστε εκεί.

Δημοσ.

Εξαρχεια λοφο στρεφη και αλλε αναρχοκρατουμενες περιοχες.... Προβαλλουν την ενοτητα και την ειρηνη αλλα αμα ηθελα να παω εγω να πουλησω 4 θα με παιρνανε

Το χρημα απο το χορτο χρηματοδοτει συχνα εξτρεμιστες αλβανους να ξερεις.

Οπως και το χρημα απο την πρεζα που εχουν τα αραπια μεσα στο στομα τους και περιμενουν υπομονετικα τους πελατες τους... Για την επιβιωση οπως λες παει πολυ μικρο ποσοστο απο τατεραστοα ποσα που παθζουν

Παλι παντως δεν απαντοσες στα περισσοτερα... Και κατ αλλο...

Λες οτι υπαρχουν και κατληψεις οπου δεν υπαρχουν ιεραρχιες. Οποτε συνεπαγεται οτι δεν υπαρχουν ιεραρχιες γενικα στο χωρο.

Το σκεπτικο σου ειναι λαθος καθαρα και μονο απο αποψη λογικης συνεχειας. Για να στο πω αλλιως αν ηταν ασκηση στα μαηθματκα θα κοβοσουνα

ε? τι?

Δημοσ.

A0IQ8.gif

Ενω εσυ μπορεις να κανεις εικασιες για τους λαθραιο-αλλους?

Να μαντεψω οτι στο cern κανετε και ερευνα για το link γεννετικης-εγκληματος?

Ρε φίλε ήθελα να ανεβάσω μια φωτογραφία για να τη δείς εσύ, που έχουν καρφώσει σε ένα άνθρωπο γύρω στα 30 μαρχαίρια σε όλο του το σώμα. Και είναι γύρω ένα πλήθος κόσμου, μικροί και μεγάλοι και παρακολουθούν. Την έκανα censor στο photoshop και την τελευταία στιγμή αποφάσισα να μην την ανεβάσω, γιατί ήρθα στη θέση σας και ακόμα και λογοκριμένη είναι εμετική.

Το θέμα τώρα είναι ότι αυτό το έκανε όλος ο κόσμος. Ο καθένας κάρφωνε κι ένα μαχαίρι.

Θα σου δείξω όμως αυτές. Να δω τι έχεις να πείς.

xc6fe0.jpg

51rktc.jpg

Δημοσ.

Αν γνωρίζω καλά τις τελευταίες εξέλιξης, το Αφγανιστάν επίσημα ζήτησε την επέκταση της παρουσία του ΝΑΤΟ.

Αν το πρόβλημα των ανθρώπων που περνάνε παράνομα τα Ελληνικά σύνορα ήταν η παρουσία Ελληνικών στρατιωτικών δυνάμεων κατοχής(;) στην χώρα τους θα σταματούσαν στον αριθμό (πάνω κάτω) Ελλήνων στρατιωτών που είναι στην χώρα τους.

Δημοσ.

Πάλι τα ιδια...

Δεν έχουμε εισβάλει στη χωρα τους παράνομα. Αυτοί κάλεσαν για βοήθεια όταν αντιλήφθηκαν πως αν δε το κάνουν, η Η.Π.Α. θα τους σβήσει από τον χάρτη.

Και δεν πήγαμε εμεις εκει απρόσκλητοι. Μας εξανάγκασε το ΝΑΤΟ (4 η 5Η φορά που το γράφω)

Τέλος σε ότι αφορά συγκεκριμένα το Αφγανιστάν και εφόσον σου αρέσει να γενικεύεις, είναι υπεύθυνοι για τη καταστροφή του Παγκόσμιου κεντρου εμπορίου όπου εκεί σκοτώθηκαν ΚΑΙ Ελληνες.

Με τη λογική σου, έχουμε κάθε λόγο να είμαστε εκεί.

καλεσαν για βοηθεια?λολ

κι εμεις το 41 καλεσαμε για βοηθεια τους ναζι.κατι τετοια θα προβαλλανε τα μμε της γερμανιας τοτε.

οι ηπα εισβαλλουνε για να κλεψουν ορυκτο πλουτο,και οχι για να βοηθησουνε,εκτος κι αν θεωρεις τους χιλιαδες αμαχους που πεθανανε οτι ειναι ανθρωπιστικη βοηθεια.

Αν γνωρίζω καλά τις τελευταίες εξέλιξης, το Αφγανιστάν επίσημα ζήτησε την επέκταση της παρουσία του ΝΑΤΟ.

Αν το πρόβλημα των ανθρώπων που περνάνε παράνομα τα Ελληνικά σύνορα ήταν η παρουσία Ελληνικών στρατιωτικών δυνάμεων κατοχής(;) στην χώρα τους θα σταματούσαν στον αριθμό (πάνω κάτω) Ελλήνων στρατιωτών που είναι στην χώρα τους.

τις τελευταιες ποσο τελευταιες?

απο τοτε που οι ηπα εχουν εδραιωσει δικια τους κυβερνηση τσιρακιων?rolleyes.gif αυτη αποφασισε να ρθουν κι αλλοι αμερικανοι?

και θες να μου πεις οτι οι αφγανοι θα πρεπε να μετρανε ποσοι στρατιωτες ελληνες ηρθανε,και αντιστοιχα στελνουν ιδιο αριθμο μεταναστων στην ελλαδα...

τζιζους φεισπαλμ.

Δημοσ.

Ρε φίλε ήθελα να ανεβάσω μια φωτογραφία για να τη δείς εσύ, που έχουν καρφώσει σε ένα άνθρωπο γύρω στα 30 μαρχαίρια σε όλο του το σώμα. Και είναι γύρω ένα πλήθος κόσμου, μικροί και μεγάλοι και παρακολουθούν. Την έκανα censor στο photoshop και την τελευταία στιγμή αποφάσισα να μην την ανεβάσω, γιατί ήρθα στη θέση σας και ακόμα και λογοκριμένη είναι εμετική.

Το θέμα τώρα είναι ότι αυτό το έκανε όλος ο κόσμος. Ο καθένας κάρφωνε κι ένα μαχαίρι.

Θα σου δείξω όμως αυτές. Να δω τι έχεις να πείς.

xc6fe0.jpg

51rktc.jpg

δεν ειναι φαινομενο πακισταν, ειναι φαινομενο μαλακιας στον εγκεφαλο. Δεν γνωριζει συνορα αυτο.

Εχω δει αρκετα εκτροπα απο μουσουλμανους στο ονομα της πιστης/μαλακιας τους. Αλλα εχω δει και στο ονομα του χριστιανισμου/αγραμματοσυνης παρομοιες μαλακιες. Ηδη αναφερθηκε αυτο με τα προφυλακτικα. Αλλα ξεχασα, αυτοι ειναι καθολικοι δεν ειναι ορθοδοξοι.

Επισης ξερεις οτι το time ειναι το απολυτο περιοδικο της κωλοτουμπας ε? Και το εξωφυλλο ηταν απο τοτε που η γενικη γνωμη στην αμερικη ηταν "πρεπει να κατσουμε εκει για να προστατευσουμε τις γυναικες"

Δημοσ.

τις τελευταιες ποσο τελευταιες?

απο τοτε που οι ηπα εχουν εδραιωσει δικια τους κυβερνηση τσιρακιων?rolleyes.gif αυτη αποφασισε να ρθουν κι αλλοι αμερικανοι?

και θες να μου πεις οτι οι αφγανοι θα πρεπε να μετρανε ποσοι στρατιωτες ελληνες ηρθανε,και αντιστοιχα στελνουν ιδιο αριθμο μεταναστων στην ελλαδα...

τζιζους φεισπαλμ.

Καναν μήνα; Είχε συνάντηση ο Ομπάμα με τον πρόεδρο του Αφγανιστάν.

Δημοσ.

καλεσαν για βοηθεια?λολ

κι εμεις το 41 καλεσαμε για βοηθεια τους ναζι.κατι τετοια θα προβαλλανε τα μμε της γερμανιας τοτε.

οι ηπα εισβαλλουνε για να κλεψουν ορυκτο πλουτο,και οχι για να βοηθησουνε,εκτος κι αν θεωρεις τους χιλιαδες αμαχους που πεθανανε οτι ειναι ανθρωπιστικη βοηθεια.

Μα Ντίνο, δεν πήγαμε σα συμμαχική δύναμη των αμερικάνων. Πήγαμε σαν ειρηνευτική δύναμη με το ΝΑΤΟ. χαχαχα

δεν ειναι φαινομενο πακισταν, ειναι φαινομενο μαλακιας στον εγκεφαλο. Δεν γνωριζει συνορα αυτο.

Εχω δει αρκετα εκτροπα απο μουσουλμανους στο ονομα της πιστης/μαλακιας τους. Αλλα εχω δει και στο ονομα του χριστιανισμου/αγραμματοσυνης παρομοιες μαλακιες. Ηδη αναφερθηκε αυτο με τα προφυλακτικα. Αλλα ξεχασα, αυτοι ειναι καθολικοι δεν ειναι ορθοδοξοι.

Επισης ξερεις οτι το time ειναι το απολυτο περιοδικο της κωλοτουμπας ε? Και το εξωφυλλο ηταν απο τοτε που η γενικη γνωμη στην αμερικη ηταν "πρεπει να κατσουμε εκει για να προστατευσουμε τις γυναικες"

Ναι; Δεν είναι φαινόμενο Πακιστάν; Έχεις δεί πολλές κομμένες μύτες στην Ελλάδα η στην Αγγλία; Πολλούς μαχαιρωμένους στο δρόμο; Από ομαδικό μαχαίρωμα του κόσμου, εγκεκριμένο απ'την κοινή γνώμη; Πολλούς κρεμασμένους; Γιατί τα παιδάκια στη μέση ανατολή έχουνε δεί πολλούς.

Αυτό με τα προφυλακτικά ήτανε άκυρο φίλε μου. Από Μόσχα πήγε για να κάνει τον κύκλο του τετραγώνου. Ότι και καλά "μπορεί να γίνεται της π***τάνας απ'τους θανάτους λόγω aids στην αφρική, αλλά και οι καθολικοί απαγόρευαν τη συνουσία με προφυλακτικό". Αυτό ήτανε το πόιντ. Όποιος έχει μυαλό καταλαβαίνει.

Επίσης, δε με ενδιαφέρει το γεγονός ότι το time εξέδωσε την εικόνα. Με ενδιαφέρει το γεγονός ότι κόψανε τη μύτη της κοπελίτσας όμως.

Δημοσ.

Ntinaras οι συσχετισμοί που κάνεις δεν έχουν καμια βάση. Νομίζω δεν αντιλαμβάνεσαι μερικά πράγματα και δε δέχεσαι αυτό που σου γράφω.

Οχι εμείς δε καλέσαμε κανέναν για βοήθεια τότε.

Εμείς δε πήγαμε να χτυπήσουμε το κέντρο παγκοσμίου εμπορίου της Αμερικής, ούτε μετά φωνάξαμε τον ΟΗΕ και διαπραγματευτήκαμε με το ΝΑΤΟ για να έρθει να μας βοηθήσει να ρίξουμε τους Ταλιμπαν που ευθύνονται για οτι κακό συμβαίνει σε εκείνη τη χώρα.(γιατι ξέραμε πως αν δε το κάναμε ως Αφγανοι οι Η.Π.Α. θα μας μετρουσαν αυτή τη στιγμη 20πλάσιους νεκρους. Ευτυχως να λες που υπάρχει και το ΝΑΤΟ και ο ΟΗΕ εκεί και δεν ειναι μόνη της η Αμερική γιατί θα ειχε σβηστει απ το χάρτη το Αφγανιστάν)

Δεν μπορεις να συσχετίζεις την αποστολή Ειρηνευτικής δύναμης της Ελλάδας προς τους Αφγανούς με τον εγκληματία Αφγανό στην Ελλάδα. Ασχετο το ένα με το άλλο.

Και εγω μαζί σου στα κακά που κάνουν οι Δυτικοί και τους λόγους που τα κάνουν, αλλά αυτό δεν έχει σχέση με το συγκεκριμενο ζήτημα.

Μα Ντίνο, δεν πήγαμε σα συμμαχική δύναμη των αμερικάνων. Πήγαμε σαν ειρηνευτική δύναμη με το ΝΑΤΟ. χαχαχα

αυτο!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...