Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν πιστευεις οτι εχεις παραπανω δικαιωματα απο καποιον επειδη ειναι απο αλλη χωρα, ναι εισαι φασιστας. Για τα υπολοιπα δες το 1ο μου μηνυμα.

Μην υπερβαλεις Τουφα,σε καθε χωρα του κοσμου ο νομιμος πολιτης και ο νομιμος μεταναστης που εχει παρει τα δικαιωματα του πληρωντας τις προυποθεσεις που οριζει η χωρα εχει και σωστα περισσοτερα δικαιωματα.Ευτυχως η δυστυχως δεν ζουμε σε ουτοπικο κοσμο χωρις συνορα,υπαρχουν νομοι και προυποθεσεις.

Επισης οταν καποιος εχει εργαστει σε μια χωρα 10,20,30 χρονια και εχει προσφερει,προφανως εχει περισσοτερα δικαιωματα απο εναν παρανομα νεοεισελθοντα.

• Απαντ. 508
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οταν πιστευεις οτι εχεις παραπανω δικαιωματα απο καποιον επειδη ειναι απο αλλη χωρα, ναι εισαι φασιστας. Για τα υπολοιπα δες το 1ο μου μηνυμα.

Το να μείνεις σε μία χώρα, να δουλέψεις, να τηρήσεις τους νόμους της, να πληρώσεις τους φόρους της, ναι αυτό σε κάνει να έχεις ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια δικαιώματα με κάποιον γηγενή.

Το να πας σε μια χώρα, να δουλέψεις παράνομα, να μη δίνεις λογαριασμό σε κανέναν, να μην έχεις καν άδεια παραμονής, όχι αυτό δε σου δίνει το παραμικρό δικαίωμα.

Στην Ευρωπαική Ενωση είμαστε. Το άσυλο δεν ειναι δυσκολο να δωθεί σε καταπονημένους ανθρώπους από άλλες χώρες.

edit- Συμφωνω με benign

ΕDIT 2- Συμφωνω και με MiDi_MiLiZ!!!!!!! :confused: (η όαση που λέγαμε νωρίτερα :mrgreen: )

Δημοσ.

Ε ναι γιατι ολοι εμεις παμε στα χωραφια για δουλεια.

Ρε Τουφας , έχω κάνει Αγγλία 5 χρόνια , και εσύ είσαι/ήσουνα εκεί.

Είδες έστω και έναν λαθραίο, παρα την πολυπλησμικότητα στους δρόμους?

Δημοσ.

Επιβεβαιωνεις οτι ειπα. Πρωτον που εγραψα πως πιστευω οτι εχω παραπανω δικαιωματα στο ποστ μου?

Δευτερον, μιας και το εθιξες νομικα και εκ των πραγματων κατοχυρωνονται παραπανω δικαιωματα στους νομιμους πολιτες μιας χωρας αποτι στους λαθραιους. Διοτι ο νομιμος εχει και παραπανω υποχρεωσεις απεναντι στο κρατος βλεπεις...

Τα παραπονα σου και τους χαρακτηρισμους σου στο "φασιστικο" Συνταγμα λοιπον, οχι σε εμενα.

(Την προτροπη σου να διαβασω το 1ο σου μηνυμα, για την ωρα την αγνοω, δεν με απασχολει να διαβασω την αποψη σου οταν ξεκινας με ακραιους χαρακτηρισμους εναν διαλογο, στον οποιο δεν εχω πει το παραμικρο ακραιο πραγμα)

Εγω παλι απο την περιοδο των Αλβανων μεχρι πριν κανα 2 χρονια, περασα απο σχολειο, πανεπιστημιο, χωρους εργασιας και ελαχιστοι ηταν αυτοι που δεν θα σε χαρακτηριζαν το λιγοτερο δεξιο αν ελεγες μιση κουβεντα για τη λαθρομεταναστευση. Ακομα και αν δε διαφωνουσαν μαζι σου, θα τους ακουγες σε ανυποπτο χρονο να σου κανουν πλακα η να λενε οτι ψηφιζεις δεξιο κομμα! Το θεμα της λαθρομεταναστευσης και της αντιμετωπισης της δεν χρειαζεται πολιτικο χωρο για να αναπτυχθει. Ειτε αριστερος, ειτε δεξιος, αν εχεις την ιδιοτητα του απλου πολιτη καταλαβαινεις.

Αν εξυπηρετεις αλλα συμφεροντα ή απλα το παιζεις εκ του ασφαλους ανοιχτομυαλος (βλεπε μονιμους μεταναστες εκτος Ελλαδας που σπευδουν να χαρακτηρισουν στα φορα φασιστες οσους διαβλεπουν θεματακι με τη λαθρομεταναστευση), τοτε δεν...

H Eλλαδα θα λυσει το μεταναστευτικο οταν ο λαος πρωτα αντιληφθει οτι δεν χρειαζεται να εισαι ακροδεξιος η φασιστας για να μη θες τους λαθραιους στη χωρα σου.

Το προβλημα περα απο την ΕΕ/τις κυβερνησεις που τους αφησανε, ειναι οτι δεκαετιες τωρα, απο την εισβολη των Αλβανων ακομα, το θεμα του να μη θες λαθραιο στη χωρα σου εχει γινει κοινωνικο ταμπου. Μιλας για τη λαθρομεταναστευση και στιγματιζεσαι απο δεξιος εως ρατσιστης, νεοναζι και φασιστας.

Με τετοιο λαο και τετοια μυαλα, οχι 3 εκατομυρια, 23εκατομυρια λαθρομεταναστες χρειαζομαστε να μας καβαλανε μερα νυχτα μεχρι να παρουμε χαμπαρι οτι εκτος απο αυτους που ειναι ανθρωποι, ειμαστε κι εμεις οι γηγενεις ανθρωποι και εχουμε δικαιωματα στον ιδιο μας τον τοπο, τα οποια καταπατουνται με αγριο τροπο απο κοινωνικα υπερπροστατευμενους λαθραιους.

οκ τωρα? Δικαιωματα εχουν ολοι οι ανθρωποι. Αν ειναι παρανομος καποιος να κριθει, ανεξαρτητου εθνικοτητας.

Επισης, αυτο που ειπες το ειχα πει πρωτου γραψεις οτι γραψεις, αρα γιατι να πρεπει να απαντησω σε καποιον που διαβαζει τα μισα? Η 1η απαντηση στο θεμα ηταν δικια μου και ηδη απαντουσε σε αυτο που ειπες.

Μην υπερβαλεις Τουφα,σε καθε χωρα του κοσμου ο νομιμος πολιτης και ο νομιμος μεταναστης που εχει παρει τα δικαιωματα του πληρωντας τις προυποθεσεις που οριζει η χωρα εχει και σωστα περισσοτερα δικαιωματα.Ευτυχως η δυστυχως δεν ζουμε σε ουτοπικο κοσμο χωρις συνορα,υπαρχουν νομοι και προυποθεσεις.

Επισης οταν καποιος εχει εργαστει σε μια χωρα 10,20,30 χρονια και εχει προσφερει,προφανως εχει περισσοτερα δικαιωματα απο εναν παρανομα νεοεισελθοντα.

Πως ακριβως και γιατι εχει παραπανω δικαιωματα ο ΠΑΛΙΟΣ??

Το να μείνεις σε μία χώρα, να δουλέψεις, να τηρήσεις τους νόμους της, να πληρώσεις τους φόρους της, ναι αυτό σε κάνει να έχεις ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια δικαιώματα με κάποιον γηγενή.

Το να πας σε μια χώρα, να δουλέψεις παράνομα, να μη δίνεις λογαριασμό σε κανέναν, να μην έχεις καν άδεια παραμονής, όχι αυτό δε σου δίνει το παραμικρό δικαίωμα.

Και εδω παμε στο ζουμι... Καποιος τους δινει δουλεια, καποιος δεν πληρωνει ικα κλπ. Να μαντεψω και αυτος μεταναστης ειναι?

Είδες έστω και έναν λαθραίο, παρα την πολυπληθισμηκότητα στους δρόμους?

Δεν ζηταω τα χαρτια του καθενος. Εκτος αν αυτο κανανε σημερα τα φιντανια στην πατρα σε οτι δεν μιλαγε ελληνικα.

Δημοσ.

Αν γινοταν δημοψηφισμα θα μιλαγαμε για τεραστιο ποσοστο να φυγουν.

Φυσικα δεν θα γινει ποτε γιατι ειναι (φασιστικο) ενα δημοψηφισμα!!!!!

Δημοσ.

Ελάτε τώρα. Το ότι δε δουλεύει κανεις στα χωράφια (δε δουλευε μαλλον διότι πλέον μια χαρά δουλεύουμε όλοι) ήταν αλλου παπά ευαγγέλιο. Μας έφεραν ανθρώπους να μας κάνουν με ελάχιστα χρήματα οποιαδήποτε δουλειά Ανθρωποι που παρακάλαγαν για να σου φτιάξουν το χωράφι.

Ναι, ο εκάστοτε Ελληνας προτιμουσε να βάλει τον ξένο να του θερίσει ή να του οργώσει το χωράφι και συγχρονος να στειλει το παιδι του για σπουδές.

Μας προσφεραν αυτή την επιλογή.

Είναι σα τα κινητά τηλέφωνα ένα πράγμα. Πριν που δε τα είχαμε μια χαρά ζούσαμε. Τώρα δε μπορουμε χωρις αυτά. Ουδέποτε τα ειχαμε όμως ανάγκη.

Ετσι ηταν και με τους οικονομικούς μετανάστες. Αναγκαίοι δεν ήταν. Πάντα είχαμε ανεργία στην Ελλάδα και πάντα υπήρχε κόσμος να θερίσει χωράφια πριν το 90...Μετά δεν υπήρχε διότι όλοι καλομάθαμε.

Σου εξηγεί τον λόγο ακριβώς από πάνω. Διοτι ο παλιός δουλεύει 30 χρόνια, πληρώνει φόρους,είναι νομιμος, έχει προσφέρει στη κοινωνία.

Δημοσ.

Είδες έστω και έναν λαθραίο, παρα την πολυπληθισμηκότητα στους δρόμους?

Ωραιο αυτο! :lol:

Η μονη λυση εινα να αναπτυχθουν και οι οικονομιες αυτων των χωρων και οι δικες μας αλλα η πλουτοκρατια εκμεταλευεται και τις χωρες τους και τους αχυρανθρωπους που εχουν εκει για πολιτικους και τους δικους μας εδω και βαζουν τους ταλαιπωρημενους να μαλωνουν μεταξυ τους.Και τα φασισταρια ευνοουνται.(Δεν αναφερομαι σε συγκεκριμενο κομμα ελπιζω να μην διαγραφει,γιατι καπου εχω μπερδεψει τι επιτρεπεται να γραφεται στα νηματα.)

Δημοσ.

Αν γινοταν δημοψηφισμα θα μιλαγαμε για τεραστιο ποσοστο να φυγουν.

Φυσικα δεν θα γινει ποτε γιατι ειναι (φασιστικο) ενα δημοψηφισμα!!!!!

Θα φυγουν και οσοι ειναι ζωα μαζι τους? Να κανουμε και εκει ενα δημοψηφισμα?

Για να μην παρεξηγηθω, δεν βγαζω αγιους τους λαθρομεταναστες, αλλα ας τους κανουν πολιτες να δεις πως θα φυγουν.

Δημοσ.

Θα φυγουν και οσοι ειναι ζωα μαζι τους? Να κανουμε και εκει ενα δημοψηφισμα?

Για να μην παρεξηγηθω, δεν βγαζω αγιους τους λαθρομεταναστες, αλλα ας τους κανουν πολιτες να δεις πως θα φυγουν.

Για ποιο λογο να κανουν νομιμο πολιτη εναν λαθρομεταναστη αν δεν πληρει προυποθεσεις (μεταξυ αυτων και τη νομιμη εισοδο στη χωρα την οποια εκ των πραγματων δεν πληρει)?

Εσενα αν σου ρθει ενας Ρομακαι πηδηξει απτο παραθυρο και μπει στο σπιτι σου και σου πει "ταιζε με, πλενε με, φροντιζε με εμενα και τα παιδια μου" θα τον κανεις μελος της οικογενειας σου, ετσι απλα? Το καλυτερο παιδι στον κοσμο να εισαι, δε θα φροντισεις να πληρουνται προυποθεσεις ?

Δεν αντιλαμβανομαι αυτον τον αβιαστο συμβιβασμο για τον λαθρομεταναστη στην Ελλαδα, ειδικα τη στιγμη που ειναι υπεραριθμοι.

Δημοσ.

Ολοι αυτοι ζουσαν σε κοινωνιες υποβαθμισμενες που η αξια της ανθρωπινης ζωης ηταν ιση με ενα καρβελι ψωμι..

Τωρα που ηρθαν στην χωρα μας με τετοια νοοτροπια και δεν γινεται τιποτα απο το κρατος για να τους κοινωνικοποιησει ή εστω χτυπισει το χερι στο τραπεζι και να πει ή μου δινεται μια λυση για την λαθρομεταναστευση ή αλλιως τους βαφτιζω ολους ελληνες και τους στελνω Ιταλια και σε αλλες χωρες και βρειτε ακρη μονη σας..

Η ευρωπαικη ενωση οταν απειλουμαστε απο τους τουρκους βγαζει την ουρα της απεξω και λεει αμα κανετε κινηση ειστε μονοι σας. Αυτο γινεται καθαρα για να παιρνει συνεχεια η ελλαδα οπλα απο την γαλλια/γερμανια. Ενω οταν γινεται μια επιχειρηση οπου συμμετεχει η ευρωπη, εμεις ημαστε υποχρεωμενοι να στειλουμε στρατο εξοπλισμο και να δωσουμε τα λιμανια μας για ανεφοδιασμο.

Οταν βρεθει καποιος πολιτικος/πρωθυπουργος με @@@@ να τα απαιτησει ολα αυτα να δουμε τι θα γινει..

Ολοι οι λαθρομεταναστες πανε σε νοσοκομεια νοσηλευονται τζαμπα χειρουργουνται τζαμπα και ενας κακομοιρος συμπολιτισμας πρεπει να πληρωσει ή να πεθανει.

Εχουν καταστρεψει ποσες γειτονιες/περιοχες.

Εμενα στο χωριο μου ηρθαν ποσοι γυφτοβουλγαροι..εχουν κλεψει σχεδον ολο το τετραγωνο στο οποιο μενουν.

Ολα εχουν ομως και τα ορια τους.πουε θα αρπαξουν τις καραμπινες και δεν ξερω και γω τι θα γινει.

Φταιμε και μεις.που βλεπαμε φθηνα εργατικα χερια και τα προτιμουσαμε..

Να ερθει ο ξενος να δουλεψει εδω..αλλα οπως δουλευω και γω..

Να κανει δηλωση,να ειναι ασφαλισμενος να πληρωνει φπα και μαλιστα πιο υψηλο απο μενα ,να μενει σε μια γκαρσονιερα και οχι σε 30 τμ 30 ατομα με τα μικροβια να κανουν παρτυ να καινε τις ντουλαπες για να ζεσταθουν..

Δημοσ.

Και εδω παμε στο ζουμι... Καποιος τους δινει δουλεια, καποιος δεν πληρωνει ικα κλπ. Να μαντεψω και αυτος μεταναστης ειναι?

Μα σου εγραψα γιατι λογω μακροχρονης προσφορας εργασιακα σε αυτην την χωρα.Δεν το προσεξες?

Αυτος που τους δινει δουλεια ειναι ο επιχειρηματιας καπιταλιστης,λαμογιο για να τους εκμεταλευεται αιχρα.Ο Ελληνας ανεργος εργατης φταιει για αυτο?Και αθελα τους οι παρανομοι μεταναστες λειτουργουν απο το καπιταλιστικο συστημα σαν απεργοσπαστες και καταδικαζουν τους Ελληνες εργατες στην ανεργια,οξυνονται τα πνευματα που ο ντοπιος δεν βρισκει δουλεια να θρεψει την οικογενεια του,το διαιρει και βασιλευε του κεφαλαιου και βρισκουν αφορμη και πατροναροντας ανεβαινουν και τα μαυρα κορακια.

Δημοσ.

Μα σου εγραψα γιατι λογω μακροχρονης προσφορας εργασιακα σε αυτην την χωρα.Δεν το προσεξες?

Αυτος που τους δινει δουλεια ειναι ο επιχειρηματιας καπιταλιστης,λαμογιο για να τους εκμεταλευεται αιχρα.Ο Ελληνας ανεργος εργατης φταιει για αυτο?Και αθελα τους οι παρανομοι μεταναστες λειτουργουν απο το καπιταλιστικο συστημα σαν απεργοσπαστες και καταδικαζουν τους Ελληνες εργατες στην ανεργια,οξυνονται τα πνευματα που ο ντοπιος δεν βρισκει δουλεια να θρεψει την οικογενεια του,το διαρει και βασιλευε του κεφαλαιου και βρισκουν αφορμη και πατροναροντας ανεβαινουν και τα μαυρα κορακια.

Εχεις δικιο, εγω νομιζα οτι ειπες πως ο νομιμος μεταναστης (απο εισοδο του ή απο νομιμοποιηση του) εχει λιγοτερα δικαιωματα απο αυτον που δουλευει 30 χρονια.

Ο ελληνας επιχειρηματιας φταιει που τους δινει δουλεια γιατι ειναι λαμογιο. Αλλα μετα αυτος ο ιδιος θα φωναζει εξω οι ξενοι.

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι γιατι πραγματικα δεν ξερω,αυτο το σκηνικο που εχουμε εμεις στα φαναρια υπαρχει και σε αλλες χωρες?

Παντου στην Ευρωπη υπαρχει προβλημα και σαν αποτελεσμα ανοδος της ακροδεξιας και του ρατσισμου δυστυχως.Αυτο γινεται οταν το κεφαλαιο προσπαθει να επιβαλει δια της βιας στους λαους την ''πολυπολιτισμικοτητα''.

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι γιατι πραγματικα δεν ξερω,αυτο το σκηνικο που εχουμε εμεις στα φαναρια υπαρχει και σε αλλες χωρες?

Σε τέτοια ένταση , κάθε φανάρι και 10 μετανάστες , αλλος να πουλάει κιθάριτσες , αλλος να πουλάει ρολόγια και γυαλια και την τελευταία τσόντα της Ντούβλη , και άλλος να θέλει με το ζόρι να σου καθαρίσει το παρμπρίζ , δεν νομίζω να υπάρχει πουθενα....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...