-nick- Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Νταξει αφου τελειωνεις και με "γιδια" τι να απαντησει κανεις. Ο υπερπληθυσμος ειναι προβλημα δεν το αρνειται κανεις, η ανιση κατανομη του πλουτου επισης, τωρα αν σου φταιει ο μεταναστης που επιστρεφει μπουκαλια η πουλαει κανα μαιμου γυαλι και φοροδιαφευγει, τα γιδια δεν ειμαστε εμεις. Ποιον πατριωτισμο και κουραφεξαλα μας λες απο τη στιγμη που βλεπεις οτι εινια οικονομικος ο πολεμος και ταξικο το ζητημα? Ο αρχηγος του ονοματα_δεν_λεμε κωματος ξερεις τι περιουσια εχει?
capten- Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Ρε nick γράψε σε παρακαλώ ποια είναι η καλύτερη λύση αντιμετώπιση του θέματος της "λαθρομετανευτhσης". Να νομιμοποιήσουμε όλους και όλα meli gala?Να τους κάνουμε σαπούνια? Πες βρε μάστορα μια λύση και άσε τις "αμπεlofiloσοφιες" και την ιστορία. Πάντως μην ανησυχείς στο μέλλον και όχι πολύ μακρινό αυτά που γραφεις τώρα δεν θα τα πιστεύεις ότι τα έγραψες εσύ.
geowizard Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Ρε σεις είστε σοβαροί; Επέστρεψαν πάλι τα συσσίτια που η ελλάδα είχε να ανταμώσει από τον 2ΠΠ. Τότε ήταν εξαιτίας στρατιωτικού πολέμου, και της επερχόμενης φτώχειας. Τώρα ο πόλεμος είναι καθαρά οικονομικός. Θεωρώ ένα τους πολίτες αυτής της χώρας οι οποίοι πληρώνουν φόρους και γενικά προσφέρουν στο κράτος με σκοπό να προσφέρει το κράτος στους πολίτες. Όμως δεν θα θεωρήσω ποτέ ίσο κάποιον με μας(τους νομοταγείς), κάποιον που έρχεται δεν σέβεται, και πάει να το παίξει έξυπνος κλέβοντας το κράτος είτε αυτός είναι πολιτικός, έλληνας, είτε πακιστανός είτε αυτοαποκαλούμενος άπατρις. Δεν χωράνε πλέον άτομα. Τέτοια πολυπολιτισμικότητα να μου λείπει. Όποιος θέλει να είναι στην Ελλάδα(κι όχι μόνο στην ελλάδα), οφείλει να την σεβαστεί. Άνθρωποι αυτοί, άνθρωποι εμείς, αλλά εμείς προσφέρουμε τόσα χρόνια σε αυτό το κωλοκράτος και δεν θα έρθει ο κάθε τυχόντας να συνεναίσει στο έργο των πολιτικών. Αυτά είναι τα αυτονόητα και γαμώ τα καντήλια όλα να πούμε, αποκαλείτε όποιον επιθυμεί αυτά τα αυτονόητα φασίστα και ναζί και μετά αναρωτιόμαστε γιατί 450.000 ψήφισαν αυτό το κόμμα(ονόματα δεν λέμε). Για μενα αυτοι που ευθυνονται κατα 70% για την κατασταση μας ειναι οι << εξυπνάκηδες>> Ελληνες που φοροδιαφεύγουν με γιγαντιαία ποσα! Μετα απο αυτους φταινε και οι πολιτικοι.
kostas_dr Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 nick οκ , αλλά please ας μην συγκρίνουμε το τί έκαναν οι διάφοροι άποικοι στις Αμερικές με το τι συμβαίνει εδώ. Εμεις είμαστε οι "αυτόχθονες", όχι οι άποικοι! Όσο για το πόση ευθύνη έχουμε εμεις, οχι ο τελευταίος τροχός που λένε αλλά και εγώ μην πω τι, για τον πόλεμο στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν...
Nihilist Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Νταξει αφου τελειωνεις και με "γιδια" τι να απαντησει κανεις. Ο υπερπληθυσμος ειναι προβλημα δεν το αρνειται κανεις, η ανιση κατανομη του πλουτου επισης, τωρα αν σου φταιει ο μεταναστης που επιστρεφει μπουκαλια η πουλαει κανα μαιμου γυαλι και φοροδιαφευγει, τα γιδια δεν ειμαστε εμεις. Ποιον πατριωτισμο και κουραφεξαλα μας λες απο τη στιγμη που βλεπεις οτι εινια οικονομικος ο πολεμος και ταξικο το ζητημα? Ο αρχηγος του ονοματα_δεν_λεμε κωματος ξερεις τι περιουσια εχει? Τι πρέπει να απαντήσει κανείς στην λέξη γίδια; Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου. Είναι αγανάκτηση που κάπως πρέπει να εκφραστεί πίσω από το πληκτρολόγιο με σεβασμό στους κανόνες του forum. Χριστοπαναγιές νομίζω δεν επιτρέπονται για αυτό τις απέφυγα. Αυτός που επιστρέφει μπουκάλια δεν είναι ο ίδιος λαθρομετανάστης που δολοφονεί. Δεν είναι ο ίδιος λαθρομετανάστης που βιάζει. Πλέον αυτά τα περιστατικά είναι σαν τις κρατικές δολοφονίες όχι ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ. Είναι ρουτίνα. Από κάπου πρέπει να αρχίσουμε ώστε να έρθει στα νορμάλ της η ελλάδα. Πατριωτισμός ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ. Εθνισμός δεν μπορώ να στο πω πιο απλά. Το ταξικό ζήτημα γάμα το. Ξαναλέω η αριστερά και ο χώρος του αναρχισμού είχε την ευκαιρία να κάνει ένα δυναμικό μπαμ. Την έχασε εξαιτίας του λουμπέν προλεταριάτου, των σταλινοτσολιάδων και των νεοναζί του Indymedia που ότι δεν τους αρέσει το σβήνουν και σε βγάζουν και φασίστα από πάνω. Ο μόγγολος αρχηγός δεν με ενδιαφέρει τι περιουσία έχει. Δεν έχει κλέψει αυτός όπως οι υπόλοιποι εβραίοι. Αλλά και πάλι δεν με νοιάζει. Εύχομαι άυριο να βρεθεί νεκρός στο κρεβάτι του από κονσερβοκούτι.
-nick- Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 geo, οι πιο πολλοι μεταναστες που χουν ερθει στην ελλαδα θελουν να την κανουν για αλλες χωρες κυριως προς βορρα Capten,Nihilist και λοιποι : Καπτεν, οι "αμπελοφιλοσοφιες" που σου γραψα ειναι για να σου δειξω οτι εκ των πραγματων δεν μπορεις σαν ελλαδα να αντιμετωπισεις ενα παγκοσμιο προβλημα. Στην καλυτερη μπορεις να περιορισεις την εισοδο απο τα συνορα αλλα δυσκολα. Εδω ρε παιδια στην σουηδια και εχουν ενα σωρο λαθρο,προσφυγες πολεμου,αλλους που ζητουν πολιτικο ασυλο κ τρεχα γυρευε. Ως ελλαδα το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να τους ενταξεις οσο γινεται στο κοινωνικο συνολο και να βαλεις ενα κατω οριο στην εξαθλιωση τους. Συσσιτα,σχολεια μεταναστων,κλπ. Βεβαια αυτο προυποθετει να μην εχεις μπετοβλακες ελληναραδες ρατσιστοβλαχους. Εδω ρε σεις τοσα χροναι υπαρχουν στεκια μεταναστων οπου γινονται καποιες τετοιες πρωτοβουλιες και καθε 3 και λιγο δεχονται επιθεσεις απο σιστες... Αυτο που γινεται ομως ειναι να εκμεταλλευομαστε τους φτωχους σε καθε επιπεδο (ακομα και στους βαλκανιους γειτονες , βλεπε βουλγαρια και ρουμανια που χρονια ηταν ο σεξοτουρισμος του ελληναρα) Για το προβλημα της λαθρομεταναστευσης λοιπον χρειαζεται οργανωμενο σχεδιο απο ευρωπη. Και απο ενα σημειο κ μετα οπως ανεφερα παμε σε πολυ πιο πολυπλοκες καταστασεις (υπερπλυθησμος + ποροι της γης μειωνονται).
green gordon Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Ελατε στα Πατησια. Οταν νυχτωνει ειναι πολυ ομορφα. Τα υπολοιπα τα ακουω βερεσε.
firewalker Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Οι υπέρμαχοι της λαθρομετανάστευσης (δεν πρέπει να υπάρχουν σύνορα κ.τ.λ.) πόσους λαθρομετανάστες φροντίζουν σπίτι τους ώστε να μην δημιουργούν πρόβλημα (οι φιλοξενούμενοι λαθρομετανάστες) σε κάποιον άλλον;
-nick- Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Εχουμε ερθει στα πατησια γκορντον, καποιοι μενουν και εκει, ρατσιστες δεν ειναι παντως... Τοσα εχουμε γραψει εδω μαλλον βρισκουν τοιχο μου φαινεται firewalker αρκετοι τετοιοι που αναφερεις φιλοξενουν λαθρομεταναστες τοσο σπιτια τους οσο και σε στεκια κ καταληψεις
capten- Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Το 261 post είναι το πρώτο λογικό και συνετό σε αυτό το νήμα όσα διάβασα τουλάχιστον.Αλλα και πάλι δυστυχώς nick εμείς στην Ελλάδα καταρχάς δεν έχουμε την upodomh,ούτε και την νοοτροπία να τους εντάσσουμε στην δικια μας κοινωνία.Epipleon η τεραστια κρίση που έχουμε δεν μας βοηθα.Και ένα πολύ σημαντικό.Κάποιοι λαοί και γενικότερα πολλοί άνθρωποι με διαφορετικά πιστεύω,φιλοσοφία,κουλτούρα δεν αφομοιώνονται καθόλου εύκολα.Η ιστορία έχει πολλά τέτοια παραδείγματα. Για μένα η μονη ουσιαστική λύση είναι ο δυτικός κόσμος να προσφέρει τεχνολογία,πόρους στις φτωχές χώρες ώστε να μπορέσουν να αναπτυχθούν. Διότι διαφορετικά θα δούμε λύσεις στυλ νεοναζιστικής κουλτούρας pou θα κυριαρχήσουν στην Ευρώπη. Μην ξεχνάς ότι στη Σουηδία και όχι μονο τα ποσοστά δημοτικότητας των ακροδεξιων αυξανονται όλο και πιο πολύ.Γιατί άραγε?
firewalker Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 firewalker αρκετοι τετοιοι που αναφερεις φιλοξενουν λαθρομεταναστες τοσο σπιτια τους οσο και σε στεκια κ καταληψεις Αμφιβάλω αν υπάρχουν έστω και 10 που έχουν αναλάβει προσωπικά την φροντίδα (όχι τυχαία η επιλογή της λέξης "φροντίδας") λαθρομεταναστών. Όσα για τα στέκια και τα μέρη κατάληψης ξέρουμε τι γίνεται... Μόνο για αστείο μπορεί να το χρησιμοποιήσει κάποιος. Σαν τους έρμους που τους στοίβαξαν σαν τα ζώα στο κτήριο της νομικής για να κάνουν την "μαλακία" κόντρα στο "καθεστώς" κάποιοι, και για μικροπολιτικούς σκοπούς κάποιοι άλλοι. Στην συνέχεια οι ίδιοι (που τους έφεραν στην Αθήνα) λεηλάτησαν το κτήριο που προσέφερε κάποιος για την προσωρινή διαμονή τους.
-nick- Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Κλασσικο αυτο, σε καιρους κρισης η συγχρονη ιστορια εχει δειξει ανοδο του νεοναζισμου με συνηθη καταληξη των εμφυλιο .... Αυτο που λες για τις φτωχες χωρες εχει ηδη ξεκινησει αλλα και παλι στα πλαισια του καπιταλισμου. Και δεν ξερω κατα ποσο αποτελει λυση απο τη στιγμη που ετσι δυτικοποιειται ο τριτος κοσμος με συνεπεια τις αυξημενες αναγκες σε ηλεκτροδοτηση (τερασια σπαταλη πορων λοιπον). Στο σημειο που ειμαστε μονο καποια τεχνολογικα paradigm shifts ισως μας σωσουν, για καποια λυση του ενεργειακου + της τροφης. Που και να γινουν αυτα ,χρειαζεται και κοινωνικοοικονομικη αλλαγη. Ακομα και στην τωρινη κατασταση της γης οι ποροι μας και ο πλουτους φτανει και με το παραπανω να καλυψουμε τις βασικες αναγκες οχι μονο 7 δις ανθρωπων αλλα και πολυ παραπανω. Θα ζησουμε δυσκολες και ενδιαφερουσες εποχες,αυτο εινια το μονο σιγουρο. Οποιος δεν βλεπει το θεμα λιγο σφαιρικα και κοιταει μονο το τομαρι του ειναι αξιος της μοιρας του για μενα. Firewalker, Για πες μας τι γινεται στα στεκια? Τι γινεται στο στεκι μεταναστων στα εξαρχεια πχ? Αυτο με τη νομικη ακυρο εντελως. Απλα προβληματισου γιατι πχ στα εξαρχεια που ναι φουλ στους μεταναστες ειναι ενταγμενοι στην περιοχη και δεν υπαρχει προβλημα, ενω μισο χιλιομετρο πιο κατω γινεται χαμος.
Nihilist Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Αμφιβάλω αν υπάρχουν έστω και 10 που έχουν αναλάβει προσωπικά την φροντίδα (όχι τυχαία η επιλογή της λέξης "φροντίδας") λαθρομεταναστών. Όσα για τα στέκια και τα μέρη κατάληψης ξέρουμε τι γίνεται... Μόνο για αστείο μπορεί να το χρησιμοποιήσει κάποιος. Σαν τους έρμους που τους στοίβαξαν σαν τα ζώα στο κτήριο της νομικής για να κάνουν την "μαλακία" κόντρα στο "καθεστώς" κάποιοι, και για μικροπολιτικούς σκοπούς κάποιοι άλλοι. Στις καταλήψεις είναι 9 χασικλήδες, ντεμέκ επαναστάτες και 1 συνειδητοποιημένος αναρχικός. Χαρά το κουράγιο του πάντως. Προσωπική εμπειρία.
Cossutius. Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Είναι τρελο και μη συνετό το ότι επιθυμούμε να ελεγθούν καλύτερα τα σύνορα ώστε να μειωθεί η λαθρομετανάστευση? Είναι εθνικιστικό, φασιστικό το ότι κάποιοι θελουμε να βρεθεί μία λύση ώστε να ελεγχθούν αυτοί οι άνθρωποι που βρίσκονται στην Ελλάδα και είναι τόσοι πολλοί?? Δεν είμαστε Ούτε Σουηδία ούτε Αγγλία. Είμαστε μια χωρα 11.000.000 ανθρώπων εκ των οποίων τα 2/10 δεν είναι ντόπιοι. Η λύση είναι είτε ο επαναπατρισμός των ανθρώπων αυτών, είτε η νομιμοποίησή μέρος αυτών, οσων επιθυμούν ουσιαστικά να νομιμοποιηθούν, διότι δε το θέλουν όλοι(με ότι επακόλουθα έχει αυτή). Ο επαναπατρισμός τους έχει όμως έξοδα, Και τα χρήματα που μας δίνει η Ε.Ε. για τον σκοπό αυτό, ειναι μεν ένα καλό ποσό αλλά δε φθάνουν. Για το συγκεκριμένο θέμα, η Τουρκία θα έπρεπε να υποχρεωθεί να συνεισφέρει διότι είναι ο βασικός υπαίτιος σε ότι αφορά την Ελλάδα. Η Τουρκία αποτελεί ένα ελεύθερο πέρασμα. Είτε γινόμαστε και εμείς ένα πέρασμα (κοινός τους αφήνουμε να περάσουν και να φύγουν), είτε απλά, κλειδώνουμε τα σύνορά μας. Να τονισθεί εδω πως δεν εχω κανένα απολύτως πρόβλημα με τον μετανάστη. Δεν έχω πρόβλημε με τον ξένο. Δεν έχω πρόβλημα με τον άνθρωπο που θα μπει στη χώρα μου. Πρόβλημα έχω με αυτόν που η δουλειά του είναι να ελέγχει την εισροή αυτών των ανθρώπων και τον τρόπο συμπεριφοράς τους. Πρόβλημα έχω με αυτόν που άφησε ανεξέλεγκτη τη κατάσταση και τώρα αναρωτιέται γιατί υπάρχει αύξηση της ακροδεξιάς...
green gordon Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Εχουμε ερθει στα πατησια γκορντον, καποιοι μενουν και εκει, ρατσιστες δεν ειναι παντως... Τοσα εχουμε γραψει εδω μαλλον βρισκουν τοιχο μου φαινεται firewalker αρκετοι τετοιοι που αναφερεις φιλοξενουν λαθρομεταναστες τοσο σπιτια τους οσο και σε στεκια κ καταληψεις ουτε εγω ειμαι ρατσιστης. Ειμαι ομως μειονοτητα εδω σαν Ελληνας,και εχω βιωσει το ρατσισμο απεναντι μου πολλες φορες απο ανθρωπους που βρισκονται εδω παρανομα. Ειναι λοιπον ρατσιστες οι λαθρομεταναστες,ειδικα οταν ειναι πλειοψηφια? Ναι ειναι. Ειναι οι μουσουλμανοι ρατσιστες? Ναι ειναι οι χειροτεροι. Μπορει η κοπελα μου-σου-του να ερθει το βραδυ (και οχι μονο το βραδυ)σπιτι μου-σου-του χωρις να κινδυνεψει? Χωρις να την βρισουνε η να της δειξουνε τη μαλαπερδα τους? Μπορω εγω το βραδυ να κοιμηθω απο τον απιστευτο πανικο που υπαρχει? Μπορει να περασει ενα 24ωρο χωρις καποια εγκληματικη ενεργεια καποιου (αδερφου μεταναστη)κατα καποιου (Ελληνα φασιστα)? Μπορει να περασει ενας μηνας χωρις να αλλαξουμε κλειδαρια στην κεντρικη εισοδο επειδη εχουν προσπαθησει να την σπασουν? Πες μου και αλλα για το ποσο ρατσιστης ειμαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις