IOSTEFO Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Είμαστε και μικρή χώρα. Σε λίγα χρόνια θα κάνουν κουμάντο αυτοί. Αμήν και πότε μπας και δούμε μια άσπρη μέρα.
geowizard Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Αμήν και πότε μπας και δούμε μια άσπρη μέρα. Άσπροι ή μαύροι; οτι και να ναι σε λιγο θα φτασουμε στο απροχώρητο!
-nick- Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Φασκεις και αντιφασκεις γκεο. Μην με αναγκασεις να σου κανω quote αυτα που χεις ηδη πει.Αρχικα μου λες οτι ειναι η πλειοψηφια, μετα παραδεχεσαι οτι τα περισσοτερα εινια ψευδεις ειδησεις. Βαζεις τον Παλαιοκωστα στη συζητηση λες και εχει σχεση με την εξαθλιωση του πακιστανου. Μου λες οτι αν πειναγες 5 μερες θα τριγυρνουσες ολες τις χωρες που μπορουσες να πας νομιμα για δουλεια (λολ). ...
geowizard Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Φασκεις και αντιφασκεις γκεο. Μην με αναγκασεις να σου κανω quote αυτα που χεις ηδη πει.Αρχικα μου λες οτι ειναι η πλειοψηφια, μετα παραδεχεσαι οτι τα περισσοτερα εινια ψευδεις ειδησεις. Βαζεις τον Παλαιοκωστα στη συζητηση λες και εχει σχεση με την εξαθλιωση του πακιστανου. Μου λες οτι αν πειναγες 5 μερες θα τριγυρνουσες ολες τις χωρες που μπορουσες να πας νομιμα για δουλεια (λολ). ... Αρχικα οταν ειπα για την πλειοψηφια μίλαγα για τους λαθρο οτι οι περισσοτεροι ειναι εγκληματίες οπου προς ενημέρωσή σου οντως ειναι εκτος κι εαν εισαι λαθος πληροφορημένος. Αυτο που παραδεχομαι ειναι οτι ριχνουν αδικα καποιους βιασμους στους μεταναστες, εδω φαινεται οτι κατι αλλο καταλαβες εσυ. Και ναι, αν πείναγα 5 μερες δεν θα ληστευα ποτε διοτι δεν ευθύνεται ο μπακαλης της γειτονιας για την κατασταση μου. Το μονο που θα εκανα θα ηταν μονο εαν τα παιδια μου πεινουσαν οπου και παλι δεν θα ληστευα οποιον να'ναι αλλα μονο πολιτικους που ουσιαστικα με εκλεψαν. Για οτι δεν καταλαβες βελτιωσε το reading comprehension σου. Υ.Γ. Τον Παλαιοκωστα τον εβαλα για να σου δειξω οτι δεν στεκει αυτο το περι εξαθλιωσης εκτος εαν ηδη ειχες εγκληματικες τασεις.
Lucifer Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Και ναι, αν πείναγα 5 μερες δεν θα ληστευα ποτε διοτι δεν ευθύνεται ο μπακαλης της γειτονιας για την κατασταση μου. Το μονο που θα εκανα θα ηταν μονο εαν τα παιδια μου πεινουσαν οπου και παλι δεν θα ληστευα οποιον να'ναι αλλα μονο πολιτικους που ουσιαστικα με εκλεψαν. Δεν έχεις πεινάσει ούτε μισή ώρα και κάνει κρα.
geowizard Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δεν έχεις πεινάσει ούτε μισή ώρα και κάνει κρα. Δεν εχω πεινασει απο τα 25 και μετα. Πριν πίστεψέ με ολη η οικογένειά μου πεινουσε αλλα δεν ληστευαμε. Και σε παρακαλω (γενικα οχι μονο εσενα) εαν δεν γνωριζεις για την ζωη καποιου μην κανεις εικασιες.
IOSTEFO Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Άσπροι ή μαύροι; Άσπρη γιατί τότες μόνο θα έχω και πέντε γυναικάρες με μπουρκα για να μην σας ερεθίζουν.
Lucifer Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δεν εχω πεινασει απο τα 25 και μετα. Πριν πίστεψέ με ολη η οικογένειά μου πεινουσε αλλα δεν ληστευαμε. Και σε παρακαλω (γενικα οχι μονο εσενα) εαν δεν γνωριζεις για την ζωη καποιου μην κανεις εικασιες. Δεν ξέρω αν αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά του "δεν έχουμε λεφτά για κρέας γιατί δε θα έχουμε να πληρώσουμε για ενοίκιο/ρεύμα/τηλέφωνο/νερό" με το "δεν έχω να φάω και δεν έχω σπίτι" σε terms πείνας. Προσωπικά αν μου κάνει κάτι εντύπωση δεν είναι η ληστεία στο μπακάλικο, είναι το ότι δεν τρώνε τον μπακάλη.
geowizard Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δεν ξέρω αν αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά του "δεν έχουμε λεφτά για κρέας γιατί δε θα έχουμε να πληρώσουμε για ενοίκιο/ρεύμα/τηλέφωνο/νερό" με το "δεν έχω να φάω και δεν έχω σπίτι" σε terms πείνας. Προσωπικά αν μου κάνει κάτι εντύπωση δεν είναι η ληστεία στο μπακάλικο, είναι το ότι δεν τρώνε τον μπακάλη. Βεβαιως και την αντιλαμβανομαι την διαφορα μιας και το εχω ζησει σου λεω. Οσο για κανιβαλισμούς δεν ξερω αλλα νομιζω οτι θα μαθω συντομα...
kostas_dr Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Άσπρη γιατί τότες μόνο θα έχω και πέντε γυναικάρες με μπουρκα για να μην σας ερεθίζουν. Ο πιστός μπορεί να έχει "μόνο" μέχρι 4 συζύγους Μετά έχεις πρόβλημα. Άσε δε την μουρμούρα Ούτε του εχθρού μου.
-nick- Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Βεβαιως και την αντιλαμβανομαι την διαφορα μιας και το εχω ζησει σου λεω. Ησουν στη δεινη θεση του μεταναστη που μαζευει τα αδεια μπουκαλια και τα επιστρεφει για 10 λεπτα το ενα δηλαδη , αυτο μας λες. Οκ. Αυτα ηταν στο μαστερ ή στο phd? Στο βελγιο ή στο αμερικα?
geowizard Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Ησουν στη δεινη θεση του μεταναστη που μαζευει τα αδεια μπουκαλια και τα επιστρεφει για 10 λεπτα το ενα δηλαδη , αυτο μας λες. Οκ. Αυτα ηταν στο μαστερ ή στο phd? Στο βελγιο ή στο αμερικα? Οχι δεν ημουν σε αυτη την θεση και τις (μετα)σπουδες μου τις εκανα με υποτροφία. Επαναλαμβάνω, οταν δεν γνωριζεις για την ζωη καποιου μην κανεις εικασιες. Ο πιστός μπορεί να έχει "μόνο" μέχρι 4 συζύγους Μετά έχεις πρόβλημα. Άσε δε την μουρμούρα Ούτε του εχθρού μου. Δεν νομιζω οτι στη χωρα τους τις αφηνουν να μουρμουράνε!
-nick- Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Οχι δεν ημουν σε αυτη την θεση και τις (μετα)σπουδες μου τις εκανα με υποτροφία. Επαναλαμβάνω, οταν δεν γνωριζεις για την ζωη καποιου μην κανεις εικασιες. Ε τι μας λες οτι εχεις πεινασει (κυριολεκτικα) τοτε? Απαλευτος εισαι
geowizard Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Ε τι μας λες οτι εχεις πεινασει (κυριολεκτικα) τοτε? Απαλευτος εισαι Το <<πεινασει>> το ειπα μεταφορικα. Οταν δεν ειχαμε σπιτι και ζουσαμε ολοι στο σπιτι παππουδων στριμωγμένα και δεν ειχαμε καλα καλα ουτε για να φαμε λεφτα τοτε "απαλευτος" εισαι εσυ που νομιζεις οτι ολοι ειμαστε βουτυρομπεμπεδες σαν εσας. Τεσπα, σε καμια περιπτωση δεν με συγκρινω με εναν μεταναστη διοτι αυτη την περιοδο σαφως κι εκεινος βρισκεται σε χειροτερη θεση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις