geowizard Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Κοιτα, δεν εχω προβλημα με το να ερθουν μεταναστες στην χωρα μας. Εχω ομως με το να ερχονται λαθραια. Να βγαλουν μια πρασινη καρτα και να ερθουν και εκει πρωτος θα ειμαι για να τους υποδεχτω, οσοι ομως ερχονται λαθραια πρωτος θα ειμαι παλι για να τους στειλουμε πισω απο εκει που ηρθαν.
kostas_dr Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Και στην Ιταλία πάνε, μην νομίζεις. Σε κάτι νησάκια που έχει η Ιταλία μεταξύ Σικελίας και Αφρικής σχεδόν κάθε βράδυ αράζουν και εγώ δεν ξέρω πόσοι. Είναι γενικό το κακό, αλλά με εμάς και λόγω Τουρκίας και λόγω της δικής μας αχρηστεμάρας, έχει παραγίνει. Είμαστε και μικρή χώρα. Σε λίγα χρόνια θα κάνουν κουμάντο αυτοί.
geowizard Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δεν νομιζω οτι αυτο θα ηταν προοδος.Απλα χρειαζεται φραγμος στην εισροη και δυναμικη αστυνομευση. Παντως και στην Ιταλια χαμος γινεται απο μουσουλμανους απο οτι εχω ακουσει απο φιλους τουριστες. Ωραια. Που ειναι ομως η αστυνομευση; Και στην Ιταλία πάνε, μην νομίζεις. Σε κάτι νησάκια που έχει η Ιταλία μεταξύ Σικελίας και Αφρικής σχεδόν κάθε βράδυ αράζουν και εγώ δεν ξέρω πόσοι. Είναι γενικό το κακό, αλλά με εμάς και λόγω Τουρκίας και λόγω της δικής μας αχρηστεμάρας, έχει παραγίνει. Είμαστε και μικρή χώρα. Σε λίγα χρόνια θα κάνουν κουμάντο αυτοί. Το κακο οντως ειναι γενικο αλλα εμεις τα θελουμε και τα παθαινουμε.
geowizard Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Ναι φαινεται οταν μιλας για εισαγομενους βιαστες ξεχελιζει η ευφυια σου. Γιατι, αδικο εχω; Ο Κουρασιμ αμα δεν τον κυνηγούσαν εκει, γιατι να ερθει εδω; Τυχαιο ειναι που η εγκληματικότητα εχει αυξηθεί κατακόρυφα;
benign Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Ωραια. Που ειναι ομως η αστυνομευση; Το κακο οντως ειναι γενικο αλλα εμεις τα θελουμε και τα παθαινουμε. Νομιζω λογω των υπεραριθμων λαθραιων δεν επαρκει.Σημερα εγινε κατι το κωμικοτραγικο.Παρανομοι μεταναστες ειχαν παει να ζητησουν ασυλια,καποια στιγμη εγινε συρραξη μεταξυ τους και οταν πηγαν καποιοι αστυνομικοι να τους χωρισουν και να επιβαλουν την ταξη,τους εδειραν. http://www.protothem...cle/?aid=199897
geowizard Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Νομιζω λογω των υπεραριθμων λαθραιων δεν επαρκει.Σημερα εγινε κατι το κωμικοτραγικο.Παρανομοι μεταναστες ειχαν παει να ζητησουν ασυλια,καποια στιγμη εγινε συρραξη μεταξυ τους και οταν πηγαν καποιοι αστυνομικοι να τους χωρισουν και να επιβαλουν την ταξη,τους εδειραν. http://www.protothem...cle/?aid=199897 Μονοι τους πλακώνονται αυτοι.
-nick- Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Γιατι, αδικο εχω; Ο Κουρασιμ αμα δεν τον κυνηγούσαν εκει, γιατι να ερθει εδω; Τυχαιο ειναι που η εγκληματικότητα εχει αυξηθεί κατακόρυφα; Μας λες λοιπον οτι ο μεταναστης ερχεται εδω επειδη τον κυνηγουσαν στη χωρα του για βιασμο. Ναι....
geowizard Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Μας λες λοιπον οτι ο μεταναστης ερχεται εδω ΛΑΘΡΑΊΑ επειδη τον κυνηγουσαν στη χωρα του για βιασμο. Ναι.... Λίγη υποτυπώδη παιδεία οποιος εχει και γνωριζει τι γινεται στο Πακισταν μπορει να το καταλαβει. Ναι αυτο λεω.
Lucifer Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Μια παρατήρηση, το ΜπλαΜπλα έχει απολιτίκ εξωτερική πολιτική και ακροδεξιά εσωτερική, αν ξαναεμφανιστεί post για παράταξη, είτε μιλάμε για ΠΑΣΟΚ είτε για ΧΑ, έχει φύγει μαζί με τον poster.
-nick- Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Μαλιστα ... Οι απειροι (λαθραιοι) μεταναστες που ρχονται εδω για μια καλυτερη ζωη και κανουν το σκατο τους παξιμαδι γυρνοντας χρηματα στις οικογενειες τους πισω δεν σου λεει κατι... ΜΜΜ makes perfect sense, ηρθαν εδω επειδη ειναι βιαστες και τους κυνηγουσαν στις χωρες τους. RRrrright Και φυσικα αποδειξεις για αυτα που λες, παπαλα.
geowizard Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Μια παρατήρηση, το ΜπλαΜπλα έχει απολιτίκ εξωτερική πολιτική και ακροδεξιά εσωτερική, αν ξαναεμφανιστεί post για παράταξη, είτε μιλάμε για ΠΑΣΟΚ είτε για ΧΑ, έχει φύγει μαζί με τον poster. Μαλιστα ... Οι απειροι (λαθραιοι) μεταναστες που ρχονται εδω για μια καλυτερη ζωη και κανουν το σκατο τους παξιμαδι γυρνοντας χρηματα στις οικογενειες τους πισω δεν σου λεει κατι... ΜΜΜ makes perfect sense, ηρθαν εδω επειδη ειναι βιαστες και τους κυνηγουσαν στις χωρες τους. RRrrright Και φυσικα αποδειξεις για αυτα που λες, παπαλα. Χιλια συγγνωμη. Θεωρησα το οτι δεν μιλαω για ολους μη-αναγκαιο για να το γραψω πριν. Αυτοι που ερχονται για τον σκοπο που λες ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα. Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν και αθώοι αλλα ως επει των πλειστων ετσι ειναι. υ.γ. αποδείξεις για αυτα που λες εσυ; Και αν ερχονται για μια καλυτερη ζωη γιατι να μην ειναι νομιμοι με την καρτουλα τους;
-nick- Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Γιατι νομιμοι δεν προκειται να ρθουν στον αιωνα τον απαντα. Τωρα μας λες δηλαδη οτι αυτοι που ρχονται για καλυτερη ζωη, επειδη ηταν εξαθλιωμενοι στη χωρα τους, κλπ, ειναι "μετρημενοι στα δαχτυλα". Ενω ως επι το πλειστον εινια βιαστες. Το ακριβως αντιθετο δηλαδη. Συνηθως το βαρος της αποδειξης πεφτει σε αυτον που κανει τον ισχυρισμο... Αποδειξεις ναι απο περιοχες οπου υπαρχουν μεταναστες αφρικανοι,πακιστανοι,ιρακινοι, χρονια και δεν δημιουρογυν κανενα προβλημα... Τα προβληματα δημιουργουνται απο την υπερβολικη εξαθλιωση, αν αναφερεσαι σε περιοχες του κεντρου της αθηνας
geowizard Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Γιατι νομιμοι δεν προκειται να ρθουν στον αιωνα τον απαντα. Τωρα μας λες δηλαδη οτι αυτοι που ρχονται για καλυτερη ζωη, επειδη ηταν εξαθλιωμενοι στη χωρα τους, κλπ, ειναι "μετρημενοι στα δαχτυλα". Ενω ως επι το πλειστον εινια βιαστες. Το ακριβως αντιθετο δηλαδη. Συνηθως το βαρος της αποδειξης πεφτει σε αυτον που κανει τον ισχυρισμο... Αποδειξεις ναι απο περιοχες οπου υπαρχουν μεταναστες αφρικανοι,πακιστανοι,ιρακινοι, χρονια και δεν δημιουρογυν κανενα προβλημα... Τα προβληματα δημιουργουνται απο την υπερβολικη εξαθλιωση, αν αναφερεσαι σε περιοχες του κεντρου της αθηνας Απο οτι φαινεται ή δεν διατυπωσα σωστα την γνωμη μου ή καποιοι εχουν προβλημα στο να με καταλαβουν. Δεν θα μπω στον κοπο να το ξαναεξηγησω αλλα θα απαντησω στο τελευταιο που ειπες. Δηλαδη η υπερβολικη εξαθλιωση τους κανει να κανουν ληστείες μετα φονου, βιασμους, και γενικοτερα εγκληματικες πραξεις; Αμα ειναι ετσι τοτε +1 λογος που δεν τους θελω στη χωρα μου για να μην ριξουν και εμας σε αυτην την <<εξαθλιωση>> Αν το παρουμε ετσι, και ο Παλαιοκωστας ειναι δικιολογημενος διοτι ο καημένος λογω της εξαθλιωσης τα εκανε ολα αυτα.
-nick- Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Μεινε νηστικος 5 μερες και σου λεω εγω για ποτε κλεβεις Για τους βιασμους μην το ψαχνεις,προσφατα αποδειχτηκε οτι σε πολυ μεγαλο ποσοστο ηταν ψευδεις ειδησεις.... Μαθε να εκφραζεσαι καλυτερα ναι γιατι απο reading comprehension εγω τα παω αρκετα καλα. Που κολλαει ο Παλαιοκωστας? Ελεος ...
geowizard Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Μεινε νηστικος 5 μερες και σου λεω εγω για ποτε κλεβεις Κι ομως δεν προκειται. Δεν ξερω για σενα αλλα εγω κατι που το κατηγορω δεν προκειται ποτε να το κανω. Θα προτιμήσω να πηγαινω και καθε μερα σε αλλη χωρα προκειμενου να βρω δουλεια παρα να κλεβω (τουλάχιστον απο τους μη-εχοντες διοτι εαν βρω μπροστα μου πολιτικο τον ρήμαξα Αλλα μονο πολιτικο που μου τα εφαγε) Για τους βιασμους μην το ψαχνεις,προσφατα αποδειχτηκε οτι σε πολυ μεγαλο ποσοστο ηταν ψευδεις ειδησεις.... Συμφωνω εδω εχεις δικιο, αλλα αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι υπαρχουν και τετοια περιστατικά. Μαθε να εκφραζεσαι καλυτερα ναι γιατι απο reading comprehension εγω τα παω αρκετα καλα. Ναι, το είδαμε προηγουμένως. Που κολλαει ο Παλαιοκωστας? Ελεος ... Στα εγκλήματα λογω εξαθλιωσης (ειδαμε και το reading comprehension σου)
Προτεινόμενες αναρτήσεις