moldovan20 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Θα ήταν όμως καλό το μεγαλύτερο ποσοστό τους να πήγαιναν για το σκοπό που μας δόθηκαν σωστά? Θα ήταν ναι, φάγανε άλλα και άλλα όμως στα ψίχουλα θα κολλούσαν ?
kostas_dr Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Κωστα μην παρεξηγηθεις αλλα ''Αφγανοι'' λεγονται οχι Αβγανοι και δεν τρωνε πολλα αυγα. Εννοειται οτι δεν επαρκουν ουτε για πλακα. Ρε συ, δίκιο έχεις και να φανταστείς ότι όταν το έγραφα κάτι δεν που πήγαινε καλά αλλά... Ευχαριστώ για την διόρθωση
capten- Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Παίδες ποίες λύσεις υπάρχουν? Απλά πάλι θα βρίζουμε ΕΕ,το κράτος? Σίγουρα η κατάσταση θα ξεφύγει πολύ αργότερα.Ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα.Για μένα θα πρέπει να γίνει μια οργανωμένη προσπάθεια να βελτιωθεί kapws το βιοτικό επίπεδο σε όλες τις φτωχές χώρες με την βοήθεια USA και ΕΕ.Αλλιώς τα stratopeda συγκέντρωσης στην Ευρώπη θα είναι μονο η αρχή.
kostas_dr Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δυστυχώς δεν υπάρχει λύση. Πως θα βελτιωθεί το επίπεδο της ζωής σε μερικές δεκάδες χώρες με δικτατορικά, στην πλειοψηφία τους, καθεστώτα; Οι ΗΠΑ έχουν τρομερά επίπεδα φτώχειας στο εσωτερικό τους και η Ευρώπη είναι εντελώς ανύπαρκτη σε ζητήματα υψηλής πολιτικής! Όλα αυτά απαιτούν μακροχρόνιους σχεδιασμούς και τεράστια κονδύλια. Τίποτα απ' αυτά δεν υπάρχει.
kalantas Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δειτε αυτο το βιντεο http://m.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU Και συνδιαστε το με το γεγονος οτι το ισλαμ θελει να επιβληθει του χριστιανισμου στην ευρωπη και παντου (και αυτο μπορειτε να το συμπερανετε απο διαφορα βιντεο αλλα ειναι κατι ευρεως γνωστο) οχι με την πειθω, οπως κανει πλεον ο χριστιανισμος, αλλα με το σπαθι, οπως εκανε παντα το ισλαμ. Αν συνεχισουμε ανθρωπιστικες τακτικες και να αγαπαμε τον κοσμο ολο, ο ευρωπαικος και κατα συναιπεια ο ελληνικος τροπος ζωης, τα ηθη και η ιδιοσυγκρασια θα χαθουν μαζι με τη γενια μας. Το αστειο ειναι οτι με την ανοχη που εχει δειξει ολη η ευρωπη, ολοι αυτοι νομιζουν οτι εχουν ΔΙΚΑΙΩΜΑ να μεινουν εδω και να λειτουργουν με τους κανονες τους. Δε συνειδητοποιουν οτι τους κανουμε τη χαρη Για εμενα ολοι αυτοι που ετρεψαν να δημιουργηθει αυτη η κατασταση θα επρεπε να αντιμετωπιστουν ειτε ως προδοτες επειδη ηξεραν αλλα το επετρεψαν ειτε ως καθυστερημενοι επειδη δε καταφεραν να προβλεψουν τα αυτονοητα
benign Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Για μενα που ειμαι αριστερος και αθεος μονο η Κουβα μενει.
kalantas Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Ρε φιλε δεν το θετω στη βαση της θρησκειας.. Αυτη ειναι πιο πολυ το μεσο για να διατηρησω τον τροπο ζωης στον οποιο εχω μαθει... Να μπορω πχ να βλεπω το γκομενακι με το καυτο σορτσακι στη βολτα μου, να μπορω αμα γουσταρω να βαζω δονητες στον κωλο μου χωρις να κινδυνευω να με κρεμασουν, να μπορω να βριζω τα θεια αμα γουσταρω, γενικα να μπορω...
kostas_dr Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Η Ιστορία κάνει κύκλους. Πραγματικά δεν ξέρω πως θα είναι η κατάσταση στην Ελλάδα και στην Ευρώπη γενικότερα μετά απο μια γενιά. Θα είναι σαν να ζούμε σε άλλη ήπειρο ή σε άλλο αιώνα!
Str Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 θεέ μου... τρέμω στην ιδέα να μας κυριεύσουν οι Μουσουλμάνοι!!! Φαντάσου προβλήματα που θα έχουμε σε 40 χρόνια στην Ευρώπη!!! Οικονομική κρίση, ανεργεία, εγκληματικότητα, καταπίεση και αστυνομοκρατία, προπαγάνδα, διαφθορά, ωχαδερφισμός, έλλειψη κοινωνικής και προσωπικής ευθύνης, τρομολαγνεία ΚΑΙ τοσα άλλα!!! oh w8...
benign Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Ρε φιλε δεν το θετω στη βαση της θρησκειας.. Αυτη ειναι πιο πολυ το μεσο για να διατηρησω τον τροπο ζωης στον οποιο εχω μαθει... Να μπορω πχ να βλεπω το γκομενακι με το καυτο σορτσακι στη βολτα μου, να μπορω αμα γουσταρω να βαζω δονητες στον κωλο μου χωρις να κινδυνευω να με κρεμασουν, να μπορω να βριζω τα θεια αμα γουσταρω, γενικα να μπορω... Δεν διαφωνω καθολου,δεν στο εγραψα ειρωνικα.Ισα ,ισα που προσωπικα θεωρω τον ισλαμικο φανταμενταλισμο το χειροτερο ειδος φασισμου που εχει βγει ποτε στην παγκοσμια ιστορια και απειλη σοβαροτατη για την Ευρωπη και γενικοτερα τον πολιτισμενο κοσμο. Μιλαμε για μια θρησκεια που στις μουσουλμανικες χωρες τιμωρουν την αλλαξοπιστια με θανατο ποσο μαλλον την αθεια.Περισσοτερο απο τις αλλες θρησκειες μισουν τους αθεους και τους αριστερους. Το χιουμορ μου ειναι λιγο απαισιοδοξο,απλα.Δεν νομιζω οτι μπορουν να γινουν πολλα γιατι το Δυτικο κεφαλαιο ,με τις οικονομικες μεθοδους καταπιεσης που εφαρμοζει,καταδικαζει τον Δυτικο κοσμο στην υπογεννητικοτητα.Το εχω σκεφτει αρκετα αλλα λυσεις δεν υπαρχουν,τουλαχιστον απο οτι εχω διαβασει και συζητησει σε διαφορα ξενα φορα,δεν φαινεται να υπαρχει φως στο τουνελ. Ο μοντερνος ,ανεξαρτητα σκεπτομενος Δυτικος,θελει(και σωστα)να ζησει ελευθερα και ποιοτικα και οχι να γινει παιδομηχανη.Επισης ολοι οι επιστημονες τονιζουν με κραυγαλεο τροπο οτι ο υπερπληθυσμος καταστρεφει τον πλανητη κυριως λογω ρυπανσης αλλα και οτι ο πλανητης δεν μπορει να θρεψει τοσους ανθρωπους.Οι Δυτικοι το καταλαβαινουν αλλα λογω θρησκειας οι μουσουλμανοι υπερπολλαπλασιαζονται ακατασχετα.Απο οτι φαινεται οι χαζοι και οι φανατισμενοι θα επικρατησουν.
kalantas Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Σκεψου μηπως πολλα απο αυτα προςρχονται απο το γεγονος οτι απο εκει που η τεχνολογικα ανεπτυγμενη ευρωπη εκμεταλευοταν τις χωρες του "3 ου κοσμου" ως δουλους (δε το κρινω αν ειναι καλο η κακο, ειναι ομως γεγονος) Ξαφνικα οφασισε να τους δεχτει στα μερη της, να τους δινει επιδοματα παρομοια με αυτα που δινει στους δικους τις πολιτες, να τους περιθαλπτει και παραλληλα να ανεχεται και τον τροπο ζωης που ειχαν στα χωρια τους και θελουν οχι μονο να διατηρησουν αλλα να τον μεταδωσουν και στους γηγενεις κατοικους των περιοχων που πηγαν. Η φυση ειναι σκληρη φιλε μου αλλα σοφη... Τι γινεται στο ζωικο βασικειο πχ σε ενα κοπαδι αλεπουδων που ζουν απομονομενες σε ενα νησι (οπως μαθαμε στη βιολογια) Οι Πολλοι ποροι (φαγητο) οδηγουν σε εκρηξη του αριθμου ρων αλεπουδων που με τη σειρα της οδηγει στην εξαλειψη του φαγητου που με τη σειρα της οδηγει στον αποδεκατισμο των αλεπουδων (μπορει και ολικο αφανισμο) που με τη σειρα του οδηγει στην αυξηση του διαθεσιμου φαγητου κοκ... Εγω μια φορα προτιμω να ανηκω σε αυτους που θα ζησουν ακομα και εις βαρος των αλλων μαζι με τα παιδια μου, παρα να ανηκω σε αυτους που πιθανος να εξαφανιστουν.
benign Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Εκτως αν σταματησουμε να ειμαστε ανθρωπιστες... Ακομη και στην περιπτωση που εδιωχναν ολους τους μουσουλμανους μεταναστες απο την Ευρωπη,και στις τριτοκοσμικες μουσουλμανικες χωρες σιγα,σιγα ερχοταν ευημερια,θα συνεχιζαν να πολλαπλασιαζονται.Καποια στιγμη παλι θα γεννιοταν μεγαλο μεταναστευτικο ρευμα . Εχω διαβασει μελετες στυλ Muslims and family planning απο μουσουλμανους ακαδημαικους,φωτισμενα μυαλα,που οι ανθρωποι δεν ειναι ακραιοι φανταμενταλιστες και που προσπαθουν να πεισουν τον κοσμο οτι δεν απαγορευεται απο το Κορανι το σεξ χωρις αποκλειστικο σκοπο την τεκνογονια,αλλα σε αυτες τις χωρες η μορφωση ειναι πολυ χαμηλα και ο φανατισμος στα υψη.Δεχονται death threats και οι φωνες αυτες οσο πανε και σιγουν.
kalantas Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 .Οι Δυτικοι το καταλαβαινουν αλλα λογω θρησκειας οι μουσουλμανοι υπερπολλαπλασιαζονται ακατασχετα.Απο οτι φαινεται οι χαζοι και οι φανατισμενοι θα επικρατησουν. Εγω αν πω οτι ειμαι υπερ του αποδεκατισμου τους μεχρι να βαλουν μυαλλο και να μας κρινει ο θεος μετα ειμαι φασιστας??? ειμαι σατανικος?? η απλα λογικα σκεπτομενος ανθρωπος που παιρνει τα δεδομενα και βρισκει την πιο πρακτικη λυση προς το συμφερον του? Αν τους διωξουν απο την ευρωπη δε θα ερθει ευημερια στις χωρες τους... Αν μεινουν αποκλεισμενοι σε αυτες χωρις την τεχνολογια μας θα ακολουθηθει το μοντελο με τις αλεπουδες που εγραψα παραπανω και ο πληθισμος τους θα διατηρηθει εκει που πρεπει... Οπως θα γινοταν και στην αφρικη αν δεν αρχιζαν ολες αυτες οι ανθρωπιστικες εκστρατειες
benign Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Εγω μια φορα προτιμω να ανηκω σε αυτους που θα ζησουν ακομα και εις βαρος των αλλων μαζι με τα παιδια μου, παρα να ανηκω σε αυτους που πιθανος να εξαφανιστουν. Εννοειται οτι ο σεβασμος στο διαφορετικο και στο δικαιωμα υπαρξης καθε φυλης,λαου και κουλτουρας ειναι αυτονοητα.Αλλα οι πολιτικοι ,προς το παρον,αρνουνται να καταλαβουν την απειλη η φοβουνται να την διατυπωσουν για να μην τους πουνε politically incorrect. Περιμενουν να ξεσπασουν αγρια οι απειλουμενοι για να αρχισουν να μιλανε για αυτα.Βεβαια μπορει μεχρι τοτε να ειναι αργα. Εκτος και αν η παγκοσμια οικονομικη Ελιτ(που στην πλειοψηφια της ειναι δυτικοεβραικη),αλλαξει το τροπαριο και παρει στρατιωτικα μετρα,(οπου εχει υπεροπλια)που προσωπικα το θεωρω θεμα χρονου.Προς το παρον γλειφουν τους Αραβες λογω πετρελαιου που το χρειαζονται.Βεβαια τα αποθεματα ολο και λιγοστευουν με αποτελεσμα να γινονται πολεμοι στην Μ.Ανατολη ,ερχεται σε λιγους μηνες και ο επομενος πολεμος για να δουμε τι επιπτωσεις θα φερει.Οπως και να εχει ζουμε σε ενδιαφερουσα εποχη ιστορικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις