Cossutius. Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 εγώ πάλι αυτό που ξέρω είναι ότι η γη είναι στρόγγυλη και γεμάτη ανθρώπους που μπορούν να πάνε οπού στο διάολο γουστάρουν Σαφώς. Το να γίνεις οικονομικός μετανάστης, να ζητήσεις να μείνεις μόνιμα και νόμιμα σε μια χώρα η οποία μπορεί να σε δεχτεί ειναι κάτι που δεν απαγορεύεται. Η Γερμανία ας πούμε είναι μια τέτοια χώρα.
Toufas Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δεν θα βγαλουμε ακρη. Βλεπουμε εντελως διαφορετικα το θεμα. Σε καποια σημεια οι αποψεις μας ισως να πλησιαζουν αλλα σε αλλα ειμαστε εντελως αντιθετοι. Εξαλλου δεν θελω να τα βαλω με τον dee snyder
sabpaxa Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δεν θα βγαλουμε ακρη. Βλεπουμε εντελως διαφορετικα το θεμα. Σε καποια σημεια οι αποψεις μας ισως να πλησιαζουν αλλα σε αλλα ειμαστε εντελως αντιθετοι. Εξαλλου δεν θελω να τα βαλω με τον dee snyder αχαχαχαχ τοσο πολυ ΝΙΚΗ!
kalantas Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Ρε μαγκες ειλικρινα δε σας καταλαβαινω.... Εγω ο μεσος ελληνας εχω να κερδισω κατι απο την παρουσια 2000000 ανδρων απο υποαναπτυκτες χωρες στην πολη μου????? Νομιζω οτι η απαντηση ειναι προφανης.... ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ... Οποτε τον πουλο... Δε θα κατσουμε να σκεφτουμε ποιοι ειναι εγκληματιες και ποιοι οχι... Ουτε υπαρχουν οι ποροι για να τους εξετασουμε εναν εναν αλλα ακομα και να υπηρχαν καλο θα ηταν να μπαλωσουν καποια αλλη τρυπα και οχι να τα στειλουν εκει... Αν παλι ηταν 2000000 γυναικες... Οκ αυτες αφομοιονονται πιο ευκολα και σιγουρα δε θα αρχισουν τις φερμες... Καπου ακουσα ενα τζιμανι της ΝΔ να λεει να δωσουμε απο ενα χιλιαρικο σε καθεναν απο αυτους και να τους στειλουμε πισω για να μη πανε στις χωρες τους ως αποτυχημενοι... Τι λε ρε μπαρμπα μοιραζεις λεφτα??? φερε κ απο δω κανα φραγκο... Οκ ηρθεν εδω οκ πληρωσαν δουλεμπορους κ οκ, δε λεει να πανε στις χωρες τους με την ουρα στα σκελια αλλα guess what... ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ.... Λοιπον εγω επειδη δε νομιζω οτι ειμαστε ως χωρα σε φαση που να καθομαστε να συζηταμε σε ανθρωπιστικο επιπεδο, νομιζω οτι αφου δε χρειαζοματε κανεναν μπορουν να την κανουν ειτε με το καλο ειτε με τη βια ειτε ως τροφη για τα ψαρια του αιγαιου... Και κατι αλλο... Για αυτους που λετε οτι αφου εναι ΛΑΘΡΟ και μας ενοχλει ας τους κανουμε νομιμους... Πρωτον δε μας αφηνει η υπολοιπη ευρωπη... Γιατι ουτε κ αυτοι τους θελουν μη νομιζετε... Κ 2ον... Τ θεμα δεν ειναι τοσο οτι ειναι παρανομοι αλλα οτι ειναι. ΠΟΛΛΟΙ... Αν ηταν το 0.1 % του πληθισμου κα ανθρωπιστες θα ημασταν και θα γουσταραμε πολυπολιτισμικοτητα... Αυτή τη φράση την ακούω συχνά, αλλά ποτέ δε συνοδεύεται με κάποιο επιχείρημα. Θα είχε βάση αν την έλεγε κάποιος φυλακισμένος των κέντρων υποδοχής λαθρομεταναστών... Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος με επιχειρήματα που ακριβώς δε χωράμε και γιατί; Δηλαδή το πρόβλημα δεν είναι ότι είναι λαθραίοι και ζουν στο περιθώριο, αλλά ότι δε χωράμε; Δεν χωραμε στα νοσοκομεια, δε χωραμε στος φυλακες, θελεις κ αλλα???? Οταν ενα συστημα πχ της αθηνας ειναι σχεδιασμε ο για 4000000 πολιτες εκ των οποιων το 1/2 πληρωνει φορους κ εισφορες, κ ξαφνικα γινομαστε 6000000 εκ των οποιων το 1/3 πληρωνει, κ παραλληλα ειμαστε χρεοκοπημενοι, δεν ειναι αυτονοητο οτ υπαρχει προβλημα??? Και κατι αλλο... Η ευρωπη σε σχεση με ασια κ αφρικη ειναι μικρη σε πλυθισμο και γερναει... Αν επιτραπει η ελευθερη κινηση στον κοσμο, απλα οι αφρικανοι και οι ασιατες θα μας πνιξουν γιατι ειναι ασυγκριτα τα μεγεθη μας. Και ο ευρωπαικος πολιτισμος θα σβησει.
Ntinaras Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 δηλαδη αν ξαφνικα παιρναμε τους μεταναστες απο την αθηνα και τους μοιραζαμε σε ολη την υπολοιπη ελλαδα θα ησουν ευχαριστημενος?
benign Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 To προβλημα της λαθρομεταναστευσης απο συγκεκριμενες Ασιατικες χωρες δεν ωφειλεται κατα κυριο λογο στις στρατιωτικες παρεμβασεις χωρων του ΝΑΤΟ(κυριως των ΗΠΑ)σε αυτες τις χωρες,αυτο ειναι εντελως ανακριβες.Ωφειλεται στην τεραστια πληθυσμιακη εκρηξη που συντελειται σε αυτες τις χωρες.Ας παρουμε για παραδειγμα το Πακισταν απο οπου στην Ελλαδα εχουμε το μεγαλυτερο μερος παρανομων λαθρομεταναστων: With 177.1 million residents reported in 2011, Pakistan is the sixth most populated country in the world, behind Brazil and ahead of Bangladesh. Its 2.03% population growth rate is the highest among the SAARC countries and gives an annual increase of 3.6 million. The population is projected to reach 210.13 million by 2020 and to double by 2045. In 1947, Pakistan had a population of 32.5 million.[172][212] From 1990 to 2009 it increased by 57.2%.[213] By 2030 it is expected to overtake Indonesia as the largest Muslim country in the world.[214][215][216] Pakistan is a 'young' nation, with a median age of about 20 and 104 million people under 30 in 2010.[172] Το Πακισταν λοιπον εξαγει ανθρωπους γιατι δεν εχει τις δυνατοτητες να τους απορροφησει στην δικη του αγορα αλλα καμμια χωρα στον κοσμο δεν μπορει να καλυψει τετοια πληθυσμιακη εκρηξη.Ωφειλει μια χωρα να ελεγχει αυτην την κατασταση αλλα επειδη το Πακισταν ειναι μια φανατικα Ισλαμικη χωρα που εφαρμοζεται δρακοντεια ο αναχρονιστικος Ισλαμικος νομος,απαγορευεται η αντισυλληψη,θεωρειται θανασιμο αμαρτημα. Ο υπερπληθυσμος ειναι ενα τρομακτικο προβλημα που απειλει τις οικονομιες των χωρων που πασχουν απο αυτο και ριχνει τις συνθηκες ζωης των κατοικων για ευνοητους ακομη και στον πλεον ασχετο λογους.Οι κυβερνησεις των ισλαμικων χωρων αδυνατουν να κανουν οποιονδηποτε σχεδιασμο υπο τον φοβο των μουλαδων και του μιλιταριστικου ισλαμισμου στον οποιον δεν τολμουν να πανε κοντρα. Αλλα το προβλημα ειναι οτι οι μουσουλμανοι μεταναστες μεταφερουν τις αναχρονιστικες αποψεις τους οπου πηγαινουν στην Ευρωπη,αυξανονται πληθυσμιακα σε τρομακτικους ρυθμους και ειναι ουσιαστικα πληθυσμιακη βομβα για τους αλλους λαους. Συμπερασματικα αυτο που πρεπει να εχουμε υποψη μας ειναι και το πολιτιστικο,πνευματικο και κοινωνικο επιπεδο του καθε μεταναστη απο την χωρα απο την οποια προερχεται και τις καταβολες του.Αν οι αρχες στις οποιες βασιζει την ζωη του ειναι σε αμεση αντιθεση με τις αρχες δημοκρατικοτητας,υπευθυνοτητας και ανεκτικοτητας μιας Ευρωπαικης χωρας, τοτε αυτη για να διατηρησει την εσωτερικη σταθεροτητα της και να προστατευσει το δικαιωμα του λαου της στην υπαρξη πρεπει να περιορισει τον αριθμο αυτου του τυπου μεταναστων. Ειναι εντελως ανεδαφικο για να μην πω ηλιθιο,να φερεσαι με ανεκτικοτητα και υπερβολικη δημοκρατικοτητα σε καποιον που δεν πιστευει ουτε σεβεται αυτες τις δημοκρατικες αποψεις σου αλλα αντιθετα τις χρησιμοποιει εις βαρος σου. Αλλη μια παραμετρος που πρεπει να εχουμε υποψη μας σε σχεση με μεταναστες.
MetalGearFan Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 δηλαδη αν ξαφνικα παιρναμε τους μεταναστες απο την αθηνα και τους μοιραζαμε σε ολη την υπολοιπη ελλαδα θα ησουν ευχαριστημενος? Την υπόλοιπη Ελλάδα την ρώτησε ?
kostas_dr Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Είδαμε στην Πάτρα τι έγινε. Αναφέρθηκε ότι πολλοί απ' αυτούς που διαμαρτύρονταν κατά των λαθρομεταναστών ήταν Αλβανοί (νόμιμοι, εργαζόμενοι) που ζούσαν στην ευρύτερη περιοχή του παλιού εργοστασίου! Και αυτούς θα τους πούμε μέλη της ΧΑ;
-nick- Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 ^ Δεν εχεις μαθει οτι τα τελευταια χρονια υπαρχει το φαινομενο των αλβανων ΧΑ που με βαση την ενοτητα της λευκης φυλης επιτιθενται σε σκουροχρωμους ?
kostas_dr Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Για να είμαι ειλικρινείς δεν το έχω ακούσει. Έχει ειπωθεί και παλαιότερα ότι πχ στον Άγιο Παντελεήμονα υπήρχε πρόβλημα μεταξύ Αλβανών και Αβγανών αλλά είχα την εντύπωση ότι δεν ήταν για λόγους φυλετικής ανωτερότητας! Απλως οι άνθρωποι δεν θέλαν να ζουν αυτοί και τα παιδιά τους σ΄ έναν ανοικτό βόθρο.
kostas_dr Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Άκουσα ότι τους λαθρομετανάστες της Πειραϊκής-Πατραϊκής τους φόρτωσαν σε κάτι πούλμαν οι αρχές του λιμένος της Πάτρας και τους στέλνουν Αθήνα! Έτσι μπράβο! Η εύκολη λύση της χωματερής του κέντρου της Αθήνας! Η μεγάλη πλάκα είναι ότι μεγάλο μέρος αυτών των ανθρώπων τους είχαν διώξει απ' την Αθήνα πριν απο λίγο καιρό, για να είναι προεκλογικά η εικόνα του κέντρου πιο ανεκτή. Εν ολίγοις, μπρος πίσω! Υ.Γ. Τα έξοδα αυτά, ποιος τα πληρώνει; Έχει ο οργανισμός λιμένος Πάτρας τέτοια κονδύλια;
KNoverGP Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Η μεγάλη πλάκα είναι ότι μεγάλο μέρος αυτών των ανθρώπων τους είχαν διώξει απ' την Αθήνα πριν απο λίγο καιρό, για να είναι προεκλογικά η εικόνα του κέντρου πιο ανεκτή. True 'dat. Με δημοκρατικότατες διαδικασίες πάντα !! Αντί να συζητηθεί σοβαρά επιτέλους το μεταναστευτικό .. πλασάρουν λύσεις της στιγμής.
moldovan20 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 http://europa.eu/legislation_summaries/justice_freedom_security/free_movement_of_persons_asylum_immigration/l14570_el.htm http://government.gov.gr/2011/07/07/16813/ Η διετής χρηματοδότηση της Ε.Ε. προς την Ελλάδα για το μεταναστευτικό Ταμείο Εξωτερικών Συνόρων 2011 40.919.760 ευρώ 2012 44.745.804 ευρώ Ευρωπαϊκό Ταμείο Επιστροφής 2011 24.975.340 2012 37.357.612 Ευρωπαϊκό Ταμείο για τους Πρόσφυγες 2011 5.042.269 2012 3.601.857 Ευρωπαϊκό Ταμείο Ενταξης Υπηκόων Τρίτων Χωρών 2011 3.280.005 2012 4.106.402 Σύνολο: 164.029.079 Πολύ ενδιαφέρων ,αλλά σα λίγα μου φαίνονται για να εξυπηρετήσουν τον αριθμό λαθρομεταναστών μας .
benign Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Για να είμαι ειλικρινείς δεν το έχω ακούσει. Έχει ειπωθεί και παλαιότερα ότι πχ στον Άγιο Παντελεήμονα υπήρχε πρόβλημα μεταξύ Αλβανών και Αβγανών αλλά είχα την εντύπωση ότι δεν ήταν για λόγους φυλετικής ανωτερότητας! Απλως οι άνθρωποι δεν θέλαν να ζουν αυτοί και τα παιδιά τους σ΄ έναν ανοικτό βόθρο. Κωστα μην παρεξηγηθεις αλλα ''Αφγανοι'' λεγονται οχι Αβγανοι και δεν τρωνε πολλα αυγα. Πολύ ενδιαφέρων ,αλλά σα λίγα μου φαίνονται για να εξυπηρετήσουν τον αριθμό λαθρομεταναστών μας . Εννοειται οτι δεν επαρκουν ουτε για πλακα.
Cossutius. Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Εννοειται οτι δεν επαρκουν ουτε για πλακα. Θα ήταν όμως καλό το μεγαλύτερο ποσοστό τους να πήγαιναν για το σκοπό που μας δόθηκαν σωστά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις