Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

ειμαι σιγουρος οτι θα μετανιωσω για αυτο που θα πω αλλα here goes

ενας ευρωπαιος ή καποιος που εχει κοινη λογικη θα πηγαινε με την ανεργια που επικρατει

αυτοι που καθονται ειναι οι πραγματικοι ελληνες or the majority...

Ναι, αυτο ακριβως λεω και εγω. Ισως δεν ηταν σαφες, αλλα προσπαθησα να εξηγησω στον Liverpool89 πως αντι για τον βουλγαρο θα ηταν καποιος ελληνας που "θα του ετρωγε τη δουλεια". Ειναι θεμα ζητησης καθαρα, οχι εθνικοτητας.

• Απαντ. 508
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι σχεση εχουν οι ομοφυλοφιλοι με τους λαθρομεταναστες...

Δεν πα να κρεμαει και το στριγκακι του εξω..Καρφι δεν μου καιγεται...

Μου αρεσει που εκει λεω κατι καθαρα λες δικα σου πραγματα απο μονος σου και εκει που σου κανω τον παραλληρισμο το παιρνεις κυριολεκτικα.

Δημοσ.

Τα ιδια..

Εχεις σηκωσει ποτε γυψοσανιδα που πρεπει να τοποθετηθει πανω στο ταβανι??

υποψιν ειναι 25 με 30 κιλα..

Την εκανα αυτη την δουλεια και ξερω..

Υ.Γ: Τελειωσα Μηχανολογος Μηχανικος Τ.Ε ..

εσυ τι λες?

επισης το σκαψιμο τοιχου ειναι μακραν ποιο δυσκολο...

αλλα ειναι και το πτυχιο στην μεση, μια προσαυξηση ειναι mandatory

Ναι, αυτο ακριβως λεω και εγω. Ισως δεν ηταν σαφες, αλλα προσπαθησα να εξηγησω στον Liverpool89 πως αντι για τον βουλγαρο θα ηταν καποιος ελληνας που "θα του ετρωγε τη δουλεια". Ειναι θεμα ζητησης καθαρα, οχι εθνικοτητας.

ναι

που λες οι πιο πολλοι δνε θα πηγαιναν...

ειδικα αυτοι κατω απο 25...

Δημοσ.

Ειναι σαν αυτους που "σιχαινονται" τους ομοφυλοφιλους αλλα βλεπουν τσοντες με λεσβιες.

Δεν θέλω να νομίζεις ότι σε έχω βάλει στο μάτι, :rolleyes: αλλά ρε φίλε ειλικρινά (μπορεί να έχω εγώ το πρόβλημα) δεν έχω διαβάσει κάτι σωστό από εσένα.

Ακόμη και στην τσόντα, βρήκες να πεις, την.. (αντε δεν το λέω)

Το ίδιο είναι η τσόντα με τις λεσβίες και το ίδιο με τους gay;

Οκ. επειδή έχω 2 dvd, εγώ θα δω αυτό με τις λεσβίες.. δες εσύ το άλλο με τα παλικάρια της ζούγκλας... :devil:

Δημοσ.

Ούτε οι λαθρομετανάστες φταίνε, ούτε ο κόσμος φταίει που αντιδρά στην παρουσία τους. Ιδιαίτερα τώρα που σφίγγουν τα πράγματα.

Το θέμα είναι να ενεργοποιηθεί η κείμενη νομοθεσία για να λυθεί το υπαρκτό πρόβλημα. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα λυθεί. Καλά είναι να το λύσει ο Νόμος.

Στην Πάτρα γίνεται χαμός (μετά την δολοφονία ενός κατοίκου από λαθρομετανάστες) από αυτά που βλέπω.

Δημοσ.

εσυ τι λες?

επισης το σκαψιμο τοιχου ειναι μακραν ποιο δυσκολο...

αλλα ειναι και το πτυχιο στην μεση, μια προσαυξηση ειναι mandatory

Φιλε μου δεν ξερω τι δουλεια κανεις αλλα γενικα η οικοδομη ειναι δυσκολη..απο ολες τις αποψεις..

Οσο για το πτυχιο δεν το πηρα απλα για να το κορνιζαρω..

Τοσα χρονια εδωσα λεφτα για αυτο,οπως ολοι μας..και επενδυσα σε αυτο..δεν ειμαι της αποψης οτι δεν κουναω το δαχτυλακι μου αν δεν μου δωσουν 40 ευρω..αλλα θελω να παω να δουλεψω καπου να προσφερω και να πληρωθω για αυτο..οπως μου αξιζει..παντα σε λογικα πλαισια με βαση τους μισθους..αν μου ελεγε ο ταδε ερχεται με τοσα θα το σκεφτομουνα..

Αλλα μου ειπε θα παρω εναν απο τους βουλγαρους που εχει στην πλατεια.

Ξερω οτι ειναι στην Ε.Ε αλλα δεν εχουν ιδιο νομισμα..

1ευρω=2λεβα.. Ο βασικος μοσθος στην βουλγαρια και αυτο το ξερω καλα ειναι 300 λεβα το μηνα 150 ευρω..αρα τα 15 ευρω για τον βουλγαρο ηταν ενα πολυ ικανοποιητικο μεροκαματο..για τον μεσο ελληνα ειναι πολυ χαμηλος μισθος..

Δημοσ.

Δεν θέλω να νομίζεις ότι σε έχω βάλει στο μάτι, :rolleyes: αλλά ρε φίλε ειλικρινά (μπορεί να έχω εγώ το πρόβλημα) δεν έχω διαβάσει κάτι σωστό από εσένα.

Ακόμη και στην τσόντα, βρήκες να πεις, την.. (αντε δεν το λέω)

Το ίδιο είναι η τσόντα με τις λεσβίες και το ίδιο με τους gay;

Οκ. επειδή έχω 2 dvd, εγώ θα δω αυτό με τις λεσβίες.. δες εσύ το άλλο με τα παλικάρια της ζούγκλας... :devil:

Επειδη τα θες σε πιο ευπεπτα και εσυ: ειναι σαν αυτους που λενε εξω οι ξενοι αλλα θελουν να πηδανε ρωσιδες στα μπουρδελα. Τωρα επιασες το κουλο της προτασης?

Δημοσ.

Επειδη τα θες σε πιο ευπεπτα και εσυ: ειναι σαν αυτους που λενε εξω οι ξενοι αλλα θελουν να πηδανε ρωσιδες στα μπουρδελα. Τωρα επιασες το κουλο της προτασης?

Όχι φιλαράκι, ούτε θέλω να βγουν έξω οι ξένοι, ούτε στα μπουρδέλα παω και αν πήγαινα δεν θα με ένοιαζε αν ήταν ρωσιδα ή ελληνιδα αυτή που θα π#δούσ@.

Δεν θα τα βάζετε όλα σε έναν κουβά για να νομίζετε οτι έχετε δίκαιο..

Αυτό το μπάχαλο με αυτούς τους ανθρώπους από εκεί κάτω πρέπει να σταματήσει.

Και όποιος νομίζει ότι είμαι ρατσιστής και πως είναι ρατσιστές όλοι αυτοί που υποστηρίζουν την ίδια άποψη, ας πάρουν ο καθένας από 2-3 στο σπίτι του για να βοηθήσει και το κράτος.

Δημοσ.

Όχι φιλαράκι, ούτε θέλω να βγουν έξω οι ξένοι, ούτε στα μπουρδέλα παω και αν πήγαινα δεν θα με ένοιαζε αν ήταν ρωσιδα ή ελληνιδα αυτή που θα π#δούσ@.

Δεν θα τα βάζετε όλα σε έναν κουβά για να νομίζετε οτι έχετε δίκαιο..

Αυτό το μπάχαλο με αυτούς τους ανθρώπους από εκεί κάτω πρέπει να σταματήσει.

Και όποιος νομίζει ότι είμαι ρατσιστής και πως είναι ρατσιστές όλοι αυτοί που υποστηρίζουν την ίδια άποψη, ας πάρουν ο καθένας από 2-3 στο σπίτι του για να βοηθήσει και το κράτος.

Για το συνολο μιλαω μεγαλε, δεν σου κανω επιθεση. Χαλαρωσε.

Δεν γινεται ο θειος του liverpool και του καθε liverpool να παραπονιουνται για λαθρομεταναστες οταν οι ιδιοι τους δινουν δουλεια. Δεν γινεται να παραπονιεμαι για τους ξενους ενω νοικιαζω το σπιτι μου σε αυτους.

Τωρα το πιασες ή ακομα? Την ειρωνια και την αντιφαση την καταλαβαινεις στις 2 απο πανω προτασεις? Τωρα καταλαβες γιατι ειπα για αντρες και γυναικες gay ή τα θες σε πιο ευπεπτα κομματια?

Δημοσ.

Για να δω αν κατάλαβα σωστά.

Εάν έρθει αλλοδαπός να του νοικιάσω σπίτι και ζητήσω τα χαρτιά ή δεν το νοικιάσω είμαι ρατσιστής,

εάν το νοικιάσω και είναι παράνομος είμαι συνένοχος και τον νομημοποιώ

εάν τον καταγγύλο είμαι αρτέμης μάτσας.

έχασα κάτι από την μέχρι τώρα συζήτηση;

Δημοσ.

Για να δω αν κατάλαβα σωστά.

Εάν έρθει αλλοδαπός να του νοικιάσω σπίτι και ζητήσω τα χαρτιά ή δεν το νοικιάσω είμαι ρατσιστής,

εάν το νοικιάσω και είναι παράνομος είμαι συνένοχος και τον νομημοποιώ

εάν τον καταγγύλο είμαι αρτέμης μάτσας.

έχασα κάτι από την μέχρι τώρα συζήτηση;

τά μάτέίά μόύ

Μετα απο αυτο να πω οτι εγω θεωρω πλεον κοροϊδια το να εχω στην δουλεψη μου ξενους επειδη μου βγαινει πιο φτηνα και παραλληλα να παραπονιεμαι για αυτους.

Ειναι σαν αυτον που κλεβει το φπα και μετα παραπονιεται επειδη ανεβαινουν οι φοροι.

Δημοσ.
Το θέμα είναι να ενεργοποιηθεί η κείμενη νομοθεσία για να λυθεί το υπαρκτό πρόβλημα.

Μα εκεί ειναι το πρόβλημα. Η νομοθεσία υπάρχει.

Το πρόβλημα ειναι οτι δεν εφαρμόζεται ο νόμος.

Τι λέει αυτος?

Πως ο λαθρομετανάστης που θα κατορθώσει να μπει στη χώρα, ναι μεν θα φιλοξενηθεί αλλά εντός μερικών ημερών είναι υποχρέωσή μας να τον επαναπατρίσουμε.

Αυτό έχει συμβεί σε ελάχιστες περιπτώσεις.

Απ όσο γνωρίζω (δε μπορω να το αποδείξω βέβαια και βαριέμαι να το ψάξω) υπάρχει πόρος απ την Ε.Ε. για το συγκεκριμένο θέμα. Παίρνουμε δηλαδή χρήματα για τον επαναπατρισμό λαθρομεταναστών (επιβεβαιώστε ή διαψεύστε όποιος γνωρίζει περισσότερα)

τά μάτέίά μόύ

Αν έχουν κάτι τα μάτια σου γνωρίζω έναν εξαιρετικό οφθαλμίατρο.

Δημοσ.

Μα εκεί ειναι το πρόβλημα. Η νομοθεσία υπάρχει.

Το πρόβλημα ειναι οτι δεν εφαρμόζεται ο νόμος.

Τι λέει αυτος?

Πως ο λαθρομετανάστης που θα κατορθώσει να μπει στη χώρα, ναι μεν θα φιλοξενηθεί αλλά εντός μερικών ημερών είναι υποχρέωσή μας να τον επαναπατρίσουμε.

Αυτό έχει συμβεί σε ελάχιστες περιπτώσεις.

Απ όσο γνωρίζω (δε μπορω να το αποδείξω βέβαια και βαριέμαι να το ψάξω) υπάρχει πόρος απ την Ε.Ε. για το συγκεκριμένο θέμα. Παίρνουμε δηλαδή χρήματα για τον επαναπατρισμό λαθρομεταναστών (επιβεβαιώστε ή διαψεύστε όποιος γνωρίζει περισσότερα)

Αν έχουν κάτι τα μάτια σου γνωρίζω έναν εξαιρετικό οφθαλμίατρο.

http://europa.eu/legislation_summaries/justice_freedom_security/free_movement_of_persons_asylum_immigration/l14570_el.htm

http://government.gov.gr/2011/07/07/16813/

Η διετής χρηματοδότηση της Ε.Ε. προς την Ελλάδα για το μεταναστευτικό

Ταμείο Εξωτερικών Συνόρων

2011 40.919.760 ευρώ

2012 44.745.804 ευρώ

Ευρωπαϊκό Ταμείο Επιστροφής

2011 24.975.340

2012 37.357.612

Ευρωπαϊκό Ταμείο για τους Πρόσφυγες

2011 5.042.269

2012 3.601.857

Ευρωπαϊκό Ταμείο Ενταξης Υπηκόων Τρίτων Χωρών

2011 3.280.005

2012 4.106.402

Σύνολο: 164.029.079

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα ρίχνουμε όλα στους μετανάστες. Αυτοί δεν φταίνε για το χάλι μας ούτε στο ελάχιστο και μην μου πείτε πως άμα εσείς ήσασταν στην θέση τους δεν θα το κάνατε να μεταναστέυσετε σε άλλη χώρα να παίρνετε πολύ χαμηλούς μισθούς για να συντηρήσετε έστω την οικογένεια σας που βρίσκεται σε άλλη χώρα.

Ξέρετε μέσα σε όλες τις ανέσεις και τις υπερβολικές πολυτέλειες που έχουμε, ξέχάσαμε να είμαστε άνθρωποι. Ποοί φταίνε για αυτό το χάλι, οι ίδιοι μας οι γονείς που προτίμησαν έναν κακόμοιρο μετανάστη που δεν έιχε να φάει, τον εκμεταλεύθηκαν και κάναν την δουλειά τους. Ολοι αγρότες της Ελλάδας την είχαν δει επιχειρηματίες που πλέον δεν κάναν τίποτα στα χωράφια τους γιατί βαριόντουσαν και πληρώναν Αλβανούς κτλ.

Η δουλεία στις οικοδομές αναρωτηθηκατε ποτέ γιατί είναι πλέον προνόμιο τον ΑΛβανών και λύνουν και δένουν. Ο έλληνας ο μεγάλος την είδε κάποιος. Αλλά τώρα όοοοοοολοι αυτοι κατηγορούν τους μετανάστες για την κατάντια της χώρας μας. Οχι κύρι, δεν φταίνε οι μετανάστες αλλά το φτωχό σου το μυαλό.

Liverpool φαντάζομαι δεν κατηγορείς τον Βούλγαρο στην πλατεία για την χαμένη δουλειά ε? Θέλω να πιστεύω πως αναγνωρίζεις πως είναι λάθος το θείου σου (αν δεν κανω λάθος, δεν θυμάμαι ποιος σου πρόσφερε δουλειά).

Και για να καταλάβετε κάποια πράγματα δείτε και αυτό το ρεπορτάζ του Κούλογλου http://www.rwf.gr/288/εκπομπές/ελλάδα/βρωμοέλληνες-μέρος-1ο/

Μόνο έτσι θα εκτιμήσετε κάποια πράγματα. Να δω αν θα λέτε τα ίδια και τους έλληνες στην Αμερική.

Επιτέλους γίνετε άνθρωποι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...