Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραία , ωραία....ξέρω τι θα μου πειτε.Είναι άνθρωποι και αυτοι....

ΟΜΩΣ

3 εκατομμύρια λαθρομεταναστες , λαθραίοι , στην χώρα μας , απο κάθε γωνιά της γης...

Πολλοι απο αυτούς έχουνε κάνει συμμορίες και κάνουνε εγκλήματα με προσφατο αυτο στην Πάτρα.

Δεν χωράμε. Εδώ πεινάμε εμεις , πως θα δώσουμε φαι σε τόσους πολλους.

Προσωπικά το θεωρώ πολύ μεγάλο πρόβλημα και ότι κάτι πρεπει να γίνει επειγόντως.

PS : Φίλος μου μου είπε , ότι 2 κοπέλες που ήξερε , τις βιάσανε Πακιστανοι , με την απειλή μαχεριου , στην Πλάκα.

Της βάλανε να τους κάνουνε.....αλλιώς θα τις μαχαιρώνανε. 4 άτομα Πακιστανοι. Και δεν είπε τίποτε η τηλεόραση.

Μήπως παραήμαστε ελαστικοι σε αυτό το θέμα?

• Απαντ. 508
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο εγκληματιας δεν εχει εθνικοτητα. Οποιος διαπραττει εγκλημα θα πρεπει να αντιμετωπιζεται απο τον νομο.

Και οχι δεν χωραμε, δεν χωραμε στην αθηνα θες να πεις. Δεν γινεται σε μια πολη να ειναι το 50%+ της χωρας. Απλα τα πραγματα.

Επισης το "πειναμε" τι παει να πει? Δινει καποιος φαι και το παιρνει πριν φαμε εμεις?

Δημοσ.

Επισης το "πειναμε" τι παει να πει? Δινει καποιος φαι και το παιρνει πριν φαμε εμεις?

"Φαι" και "πειναμε" μεταφορικα. Εννοω , δεν μπορούμε να φιλοξενήσουμε , ούτε να τους αποροφήσουμε σε εργασία.

• Like 1
Δημοσ.

Σε ολη την Ευρωπη αυτο γινεται.Google it θα βρεις χιλιαδες posts,αναφορες απο εφημεριδες και youtube μαρτυριες.Ειναι δυσκολο προβλημα.Δεν ειναι θεμα ελαστικοτητας ειναι ανικανοτητα να αντιμετωπιστει η εστω να μετριαστει με ''ηπια'' μετρα απο το παρον συστημα.

Δημοσ.
PS : Φίλος μου μου είπε , ότι 2 κοπέλες που ήξερε , τις βιάσανε Πακιστανοι , με την απειλή μαχεριου , στην Πλάκα.

Της βάλανε να τους κάνουνε.....αλλιώς θα τις μαχαιρώνανε. 4 άτομα Πακιστανοι. Και δεν είπε τίποτε η τηλεόραση.

Νισαφι με τους ψευδεις βιασμους πια - δες το θεμα στις ειδησεις το λινκ που ποσταρε ο πουρναρας για το ποσα τετοια γεγονοτα ηταν ψευδη

• Like 1
Δημοσ.

"Φαι" και "πειναμε" μεταφορικα. Εννοω , δεν μπορούμε να φιλοξενήσουμε , ούτε να τους αποροφήσουμε σε εργασία.

Ε ναι γιατι ολοι εμεις παμε στα χωραφια για δουλεια.

• Like 1
Δημοσ.

Τα έχουμε πει χιλιάδες φορές.

Η κύρια ευθύνη είναι της Ε.Ε. Υπάρχει σύμφωνο επαναπροώθησης μεταναστών από την χώρα που ήρθαν. Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι μετανάστες που περνάνε από την Ελλάδα προς την υπόλοιπη ευρώπη διώχνονται πίσω στην χώρα από την οποία ήλθαν.

Η Τουρκία δεν συμμετέχει σε αυτό το σύμφωνο οπότε αναγκαστικά μένουν όλοι εδώ. Δεν είναι ευρωπαϊκό ζήτημα (αν και θα έπρεπε να είναι...) αλλά ελληνικό.

Βασικά ο πιο εύκολος τρόπος για να φύγουν οι περισσότεροι παράνομοι μετανάστες είναι η νομιμοποίησή τους :rolleyes:

Δημοσ.

Βασικά ο πιο εύκολος τρόπος για να φύγουν οι περισσότεροι παράνομοι μετανάστες είναι η νομιμοποίησή τους :rolleyes:

Ετσι νομιζα και εγω μεχρι πριν λιγο καιρο,αλλα διαβαζω στον διεθνη τυπο οτι δεν τους θελουν στις Ευρωπαικες χωρες,τουλαχιστον οχι στους εξωφρενικους αριθμους που ερχονται.Οποτε θα παραμεινουν στην χωρα που ειναι ευκολοτερο δηλαδη εδω σε μας,μια μικρη,ανοργανωτη χωρα που ειναι πυλη εισοδου και θα κατακλυστουμε.

Δημοσ.

H Eλλαδα θα λυσει το μεταναστευτικο οταν ο λαος πρωτα αντιληφθει οτι δεν χρειαζεται να εισαι ακροδεξιος η φασιστας για να μη θες τους λαθραιους στη χωρα σου.

Το προβλημα περα απο την ΕΕ/τις κυβερνησεις που τους αφησανε, ειναι οτι δεκαετιες τωρα, απο την εισβολη των Αλβανων ακομα, το θεμα του να μη θες λαθραιο στη χωρα σου εχει γινει κοινωνικο ταμπου. Μιλας για τη λαθρομεταναστευση και στιγματιζεσαι απο δεξιος εως ρατσιστης, νεοναζι και φασιστας. Ενω στην ουσια προκειται περι προβληματος που συναντα ο απλος πολιτης στην καθημερινοτητα του ανεξαρτητως πολιτικης τοποθετησης! Αλλα αν τολμησει να μιλησει, να προτεινει, να προβληματιστει, αυτοματως παιρνει ταμπελα.

Με τετοιο λαο και τετοια μυαλα, οχι 3 εκατομυρια, 23εκατομυρια λαθρομεταναστες χρειαζομαστε να μας καβαλανε μερα νυχτα μεχρι να παρουμε χαμπαρι οτι εκτος απο αυτους που ειναι ανθρωποι, ειμαστε κι εμεις οι γηγενεις ανθρωποι και εχουμε δικαιωματα στον ιδιο μας τον τοπο, τα οποια καταπατουνται με αγριο τροπο απο κοινωνικα υπερπροστατευμενους λαθραιους.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι δυστηχώς οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα έχουν μεγάλο αριθμό.

Σε αυτό φταίει η Γεωγραφική μας θέση (αναγκαστικά πρεπει να περάσουν από εμάς για να πάνε σε χωρες με ευμάρεια), το γεγονός οτι η Ε.Ε. μας υποχρεώνει να τους κρατάμε και να τους επιστρέφουμε πίσω και φυσικά η Τουρκία που γνωρίζοντας πως δε θα κάτσει ο μετανάστης εκεί, τους αφήνει απλά και περνάνε.

Δυστηχως ένας τόσο μεγάλος αριθμός σε μια τόσο μικρή χώρα με μικρό πλυθησμό, θα φέρει σίγουρα και ένα ποσοστό εγκληματιών.

Τι να κάνουμε? Πλέον χρειάζονται πολλά δις για να τους διώξουμε όλους.

Η νομιμοποίηση που είπε ο φίλος από πάνω αποτελεί μια λύση (θα φύγουν διότι δε θα αντέξουν τη φορολογία) αλλά έχει και άλλα αποτελέσματα εκεί χειρότερης φύσης.

Γενικά επειδή ακούω πολλές υποσχέσεις από διάφορους, το να "καθαρισει" ο τόπος, δεν ειναι εύκολα εφαρμόσιμο.

Δημοσ.

H Eλλαδα θα λυσει το μεταναστευτικο οταν ο λαος πρωτα αντιληφθει οτι δεν χρειαζεται να εισαι ακροδεξιος η φασιστας για να μη θες τους λαθραιους στη χωρα σου.

Το προβλημα περα απο την ΕΕ/τις κυβερνησεις που τους αφησανε, ειναι οτι δεκαετιες τωρα, απο την εισβολη των Αλβανων ακομα, το θεμα του να μη θες λαθραιο στη χωρα σου εχει γινει κοινωνικο ταμπου. Μιλας για τη λαθρομεταναστευση και στιγματιζεσαι απο δεξιος εως ρατσιστης, νεοναζι και φασιστας.

Με τετοιο λαο και τετοια μυαλα, οχι 3 εκατομυρια, 23εκατομυρια λαθρομεταναστες χρειαζομαστε να μας καβαλανε μερα νυχτα μεχρι να παρουμε χαμπαρι οτι εκτος απο αυτους που ειναι ανθρωποι, ειμαστε κι εμεις οι γηγενεις ανθρωποι και εχουμε δικαιωματα στον ιδιο μας τον τοπο, τα οποια καταπατουνται με αγριο τροπο απο κοινωνικα υπερπροστατευμενους λαθραιους.

Οταν πιστευεις οτι εχεις παραπανω δικαιωματα απο καποιον επειδη ειναι απο αλλη χωρα, ναι εισαι φασιστας. Για τα υπολοιπα δες το 1ο μου μηνυμα.

Δημοσ.

Αυτο μονο μια μικρη μειοψηφια το πιστευει.Σημερα τηλεφωνησα και μιλησα με στελεχος του Συνασπισμου που ειναι φιλος μου και το εφερε η κουβεντα και μου ειπε οτι αναγνωριζουν οτι υπαρχει μεγα κοινωνικο προβλημα.Προς το παρων η προταση τους ειναι η νομιμοποιηση που ανεφερε ο Judas.

Δημοσ.

Οταν πιστευεις οτι εχεις παραπανω δικαιωματα απο καποιον επειδη ειναι απο αλλη χωρα, ναι εισαι φασιστας. Για τα υπολοιπα δες το 1ο μου μηνυμα.

Επιβεβαιωνεις οτι ειπα. Πρωτον που εγραψα πως πιστευω οτι εχω παραπανω δικαιωματα στο ποστ μου?

Δευτερον, μιας και το εθιξες νομικα και εκ των πραγματων κατοχυρωνονται παραπανω δικαιωματα στους νομιμους πολιτες μιας χωρας αποτι στους λαθραιους/παρεισακτους/τουριστες κλπ. Διοτι ο νομιμος εχει και παραπανω υποχρεωσεις απεναντι στο κρατος βλεπεις...

Τα παραπονα σου και τους χαρακτηρισμους σου στο "φασιστικο" Συνταγμα λοιπον, οχι σε εμενα.

(Την προτροπη σου να διαβασω το 1ο σου μηνυμα, για την ωρα την αγνοω, δεν με απασχολει να διαβασω καν την αποψη σου οταν ξεκινας με ακραιους χαρακτηρισμους εναν διαλογο, στον οποιο δεν εχω πει το παραμικρο ακραιο πραγμα)

Αυτο μονο μια μικρη μειοψηφια το πιστευει.Σημερα τηλεφωνησα και μιλησα με στελεχος του Συνασπισμου που ειναι φιλος μου και το εφερε η κουβεντα και μου ειπε οτι αναγνωριζουν οτι υπαρχει μεγα κοινωνικο προβλημα.Προς το παρων η προταση τους ειναι η νομιμοποιηση που ανεφερε ο Judas.

Εγω παλι απο την περιοδο των Αλβανων μεχρι πριν κανα 2 χρονια, περασα απο σχολειο, πανεπιστημιο, χωρους εργασιας και ελαχιστοι ηταν αυτοι που δεν θα σε χαρακτηριζαν το λιγοτερο δεξιο αν ελεγες μιση κουβεντα για τη λαθρομεταναστευση. Ακομα και αν δε διαφωνουσαν μαζι σου, θα τους ακουγες σε ανυποπτο χρονο να σου κανουν πλακα η να λενε οτι ψηφιζεις δεξιο κομμα! Το θεμα της λαθρομεταναστευσης και της αντιμετωπισης της δεν χρειαζεται πολιτικο χωρο για να αναπτυχθει. Ειτε αριστερος, ειτε δεξιος, αν εχεις την ιδιοτητα του απλου πολιτη καταλαβαινεις.

Αν εξυπηρετεις αλλα συμφεροντα ή απλα το παιζεις εκ του ασφαλους ανοιχτομυαλος (βλεπε μονιμους μεταναστες εκτος Ελλαδας που σπευδουν να χαρακτηρισουν στα φορα φασιστες οσους διαβλεπουν θεματακι με τη λαθρομεταναστευση), τοτε δεν...

Δημοσ.

Το θέμα είναι οτι σε λίγο οι λαθρό θα έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους Έλληνες.

Γενικά το πρόβλημα είναι στο σύνολο του, ένα μεγάλο αγκάθι όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά για όλη την Ευρώπη. Θα πρέπει να βρεθεί μια οριστική λύση γιατί ο κόσμος δεν αντέχει άλλο.

Απο την άλλη κάποιους τους βολεύει όλο αυτό, για προφανείς λόγους. Ο Πάκης, ο Σομαλός, ο Αφγανός κτλ, παίρνει και ζεί με το 1/10 του μεροκάματου του Έλληνα, και δεν βγάζει και άχνα. Οπότε, όσο υπάρχουν συμφέροντα θα υπάρχει και λαθρομετανάστευση. Το θέμα είναι οτι μιλάμε για ανθρώπους εξαθλιωμένους, μεγαλωμένους σε συνθήκες πολέμου και με μηδαμινή συμπόνοια απέναντι στην ανθρώπινη ζωή, παραδείγματα υπάρχουν και πρόσφατα. Η λοιπόν αλλάζουμε την νοοτροπία μας, η μας αλλάζουν τον αδόξαστο αυτοί, χωρίς ουσιαστικά να φταίνε κιόλας, αφού βρίσκουν και τα κάνουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...