Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε.

Απ' ότι φαίνεται, το Omnia i900 που είχα μας άφησε χρόνους, οπότε θα χρειαστεί να πάρω νέο κινητό.

Δεν είμαι ιδιαίτερος fun της τεχνολογίας και ομολογώ ότι ακόμη και στο Omnia χρησιμοποίησα το 15% των δυνατοτήτων του και όχι περισσότερο. Βρήκα μεταχειρισμένα Omnia γύρω στα 70-100 ευρώ και σκέφτομαι να χτυπήσω κάποιο από αυτά (το έχω συνηθίσει το κινητό και θα ψηνόμουν να πάρω το ίδιο - ποιος κάθεται να μάθει να χειρίζεται νέο κινητό ? ), αλλά θέλω να δω και τι άλλες επιλογές έχω σε αυτή την κατηγορία τιμής (μέχρι 120 ευρώ max).

Απαιτήσεις :

Ευχρηστία, αυτονομία, όμορφο αισθητικά, μικρό μέγεθος με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη (για το μέγεθός του) οθόνη με καλά χρώματα και αξιοπρεπή κάμερα (όχι τίποτε υπερβολικό). Βασικό θεωρώ την ΧΑΜΗΛΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ !! Αν έχει και καλό GPS (του Omnia χρειαζόταν 10-20 min ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για να βρει δορυφόρο) καλό θα ήταν (όχι απαραίτητο το GPS, βέβαια), και από 'κει και πέρα, ότι περισσότερο έχει, ευπρόσδεκτο είναι. Βασικά, SMS και κλήσεις κάνω ως επί το πλείστον, άντε και καμιά φωτογραφία-video, οπότε είμαι σχετικά ολιγαρκής.

Έριχνα μια ματιά στο Galaxy Mini S5570 (γύρω στα 100 ευρώ καινούριο), και θα ήθελα να ακούσω μερικές γνώμες επί του συγκεκριμένου κινητού ή κάποιας αντίστοιχης εναλλακτικής. Γενικά, μου αρέσουν πολύ τα Samsung, χωρίς βέβαια να είναι απαραίτητη η επιλογή από τη συγκεκριμένη εταιρεία. Απλώς, αισθητικά τουλάχιστον, τα θεωρώ top για το γούστο μου.

Να σημειώσω ότι έχω κάνει backup όλα τα δεδομένα του Omnia (SMS, contacts, αρχεία) με το SPB Backup 2.1.0 και θα ήθελα να υπάρχει η δυνατότητα να τα περάσω κατευθείαν και στο νέο κινητό. Δεν ξέρω, βέβαια, αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό (διαφορετικό κινητό, διαφορετικό OS κ.τ.λ.)...

Thanks in advance for any help.

• Moderators
Δημοσ.

Eγω θα επελεγα το Galaxy Y αν ημουν αυστηρος σε αυτην την τιμη και ηθελα κατι decent http://www.skroutz.gr/s/388525/Samsung-Galaxy-Y-S5360.html

Εναλλακτικα υπαρχουν και καποια Alcatel σε αυτην την τιμη, αλλα δεν εχω ιδεα για το τι παιζει με την ποιοτητα κατασκευης, υποστηριξη κλπ απο την εταιρεια οποτε δεν προτεινω κατι. Aν ανεβαινες λιγο στο budget παντως σιγουρα θα εβρισκες κατι καλυτερο, αλλα ομολογουμενως δεν υπαρχει λογος με βαση τις αναγκες σου.

Αλλα μην μην (το τονιζω, μην) παρεις παλι το omnia, θα παθεις πολιτισμικο σοκ με το android λογω ευκολιας και features :D

EDIT: Ωπα ωπα, ειδα πως δεν εχεις προβλημα να πας σε μεταχειρισμενο. Στα χρηματα σου παιζει το HUAWEI IDEOS X5 u8800. Αν το πετυχεις παρτο and you'll live happily ever after :)

Δημοσ.

Από Alcatel κοιτάω τα 918D και 990 που παίρνουν πολύ καλά reviews. Ειδικά το 990 είναι πανέμορφο.

Καλό και το Galaxy Y που είπες, θα το ρίξω μια ματιά. Είνα προτιμότερο από το Galaxy Mini S5570, το οποίο μου φαίνεται πιο μικρό ? Όσων αφορά στο IDEOS, δυστυχώς δεν μπορώ να το βρώ κάπου, έστω και μεταχειρισμένο.

Οποιαδήποτε άλλη πρόταση ευπρόσδεκτη, καθώς έχω ακόμη 1-2 μέρες να αποφασίσω.

Δημοσ.

Μπορείς να βρεις και κάνα desire μτχ σε αυτά τα χρήματα ή και λίγα παραπάνω. πάντως το galaxy mini που έχει η αδερφή μου η οθόνη είναι απαράδεκτη.

Δημοσ.

Και νομίζω το ZTE Blade στα 100€ στο Γερμανό ή στα Multirama...

Κάτι τέτοιο πήρε το μάτι μου στην ΤιΒι.

Sent from Galaxy S using Insomnia

Δημοσ.

Και νομίζω το ZTE Blade στα 100€ στο Γερμανό ή στα Multirama...

Κάτι τέτοιο πήρε το μάτι μου στην ΤιΒι.

Πάει κοντά στα 200 ευρώ, οπότε είναι off budget.

Δημοσ.

Πάει κοντά στα 200 ευρώ' date=' οπότε είναι off budget.[/quote']

Πώς πάει 200€ αφού καινούριο δεν έκανε πάνω από 160€ και τώρα το είδα σε διαφήμιση στα 99€;

Δημοσ.

Πάει κοντά στα 200 ευρώ, οπότε είναι off budget.

ΔΕΝ παει στα 200 ευρω, την εχω δει και εγω τη διαφημιση που λεει ο φιλος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...