Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. 1ο ποστ κιωλλας! :D Θα ηθελα την βοηθεια σας αν γινεται για συνθεση ενος PC. Επισης δεν ξερω σχεδον τιποτα απο hardware οποτε οτι εξτρα info θα ειμαι ΠΟΛΥ ευγνωμων!

Ποσό που διαθέτω : 500 ευρω μαξ. Δυστυχως δεν μπορω να δωσω παραπανω(καλα τα 10 ευρω βρισκονται) αλλα αν γινεται με λιγοτερο θα το προτιμουσα αλλιως εχει καλως

Χρήση υπολογιστή κ προγράμματα που θα χρησιμοποιω: Χμμ, τον θελω να κανει γρηγορο browsing, streaming, εγγραφη βιντεο κ πολυ γρηγορο rendering στο Vegas Pro 11 μερικα προγραμματα που θα χρησιμοποιουνται επισης ειναι το Xsplit, Any Video Converter, Camtasia, Fraps, Mozilla, Skype. Μιας και ειναι της μοδας ΑΝ γινεται να παιξει το Diablo 3 σε μετριες ή μινιμουμ ρυθμισεις αλλιως δεν πειραζει. Περα απο αυτο για gaming εχω το PS3 οποτε δεν με νοιαζει για αλλα games.

Οθονη: Εχω την LG 23'Flatron M2394d.

Πληκτρολογιο, ποντικι, ηχεια, σκληρο δισκο, dvd-rw κ λογισμικο δεν χρειαζονται. Τα προσφερει φιλος.

Βρισκομαι Αθηνα αλλα θα ηθελα αν ειναι δυνατον να γινει η αγορα απο E-Shop και η συναρμολογηση θα γινει εκει.

ΕΠΙΣΗΣ πολυ σημαντικο. Το PC απο τι καταλαβατε θα χρησιμοποιειται για πολυ video editing κτλ. Οποτε θελω να εχει πανω μια Capture Card για να συνδεω to PS3 και να γραφω. Ενας φιλος μου προτεινε την Avermedia AverTV CaptureHD

Αλλα δεν τα γνωριζω καλα οποτε αν καποιος εχει κατι καλυτερο να προτεινει ή το να μεινω εντος budget ειναι πολυ δυσκολο τοτε ας προτεινει κατι χωρις Capture Card.

Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Φιλε αυτο που θελεις να κανεις δεν γινεται με τιποτα σε αυτα τα λεφτα! ψαξε λιγο να δεις τι χρειαζεται να κανεις rendering.. εκτος απο πολυ καλο cpu της ταξεως i7 2600k + μητρικη θες και καλη καρτα γραφικων, 8gb τουλαχιστον ram,μεγαλης χωρητικοτητας hdd, και βαλε και capture card ξεφεγει πολυ το πραμα! σε αυτα τα λεφτα i7 δεν οποτε παμε σε amd

επεξεργαστης: Link

μητρικη: Link

μνημες: Link h Link

γραφικα: Link

τροφοδοτικο: Link

Πανω κατω βγαινει 500 χωρις την capture card...

Δημοσ.

Ευχαριστω angel. Το ξερα μεσα μου οτι τα λεφτα δεν ειναι αρκετα για το ολο συνολο αλλα ειπα να ρωτησω μιας και εδω στο φορουμ ξερουν πιο πολλα πραγματα.

Δεν μ ενδιαφερει να ειναι πολυ τουμπανο. Απλος θελω το Vegas να κανει το rendering 10 λεπτων βιντεο απο 3 ωρες, 1 π.χ.

Να μπορω να το εχω ανοιχτω και να μην με απασχoλει αν κανω αλλες δουλειες. Π.χ. mozilla και skype call.

Τωρα για την Capture Card to περιμενα οτι θα ξεφυγει το πραμα...

Δημοσ.

Ευχαριστω^^ και ναι γνωριζω για το GPU acceleration. Το χρησιμοποιω παντα οταν κανω rendering. =)

Δημοσ.

αν μπορεις να παρεις την καρτα που σου προτεινει το παλικαρι πανω καντο ειναι καλυτερη.. τωρα για το psu εγω θα προτειμουσα το 600 διοτι αμα κανεις overclock o amd θα το χρειαστει.. οχι οτι το 500 δεν σε καλυπτει αλλα ναχεις το κεφαλι σου ησυχο.

Δημοσ.

αν μπορεις να παρεις την καρτα που σου προτεινει το παλικαρι πανω καντο ειναι καλυτερη.. τωρα για το psu εγω θα προτειμουσα το 600 διοτι αμα κανεις overclock o amd θα το χρειαστει.. οχι οτι το 500 δεν σε καλυπτει αλλα ναχεις το κεφαλι σου ησυχο.

Αυτό από που προκύπτει ;

Δημοσ.

Αυτό από που προκύπτει ;

κοιτα επειδη το εχω ψαξει αρκετο καιρο για τον fx (ηθελα να τον βαλω στο pc μου), εχω διαβασει πολλα reviews που δειχνουν οτι οντως αμα γινει overclock οι fx μπορουν να τραβηξουν μεχρι και 220w ρευμα. αυτο βεβαια ειναι αναλογα με το βαθμο του overclock..

Δημοσ.

http://www.overclock.net/t/1217079/fx-8150-watt-meter

http://www.legionhardware.com/articles_pages/amd_fx_8150fx_8120fx_6100_and_fx_4170,7.html

ενα τυχαιο που βρηκα.. πατως θα βρεις πολλα τεστακια για τους fx..

Ωραίο , δεν το γνώριζα , ευχαριστώ

(αν και γράφει(1ο λινκ) για 2 κάρτες γραφικών(GTX570) και σε foldάρισμα ...)

Δημοσ.

Ωραίο , δεν το γνώριζα , ευχαριστώ

(αν και γράφει(1ο λινκ) για 2 κάρτες γραφικών(GTX570) και σε foldάρισμα ...)

ναι σιγουρα το πρωτο link μιλαμε για μεγαλη υπερβολη αλλα ειναι 2 βαρβατες gpu + fold.. αλλα γενικα τραβανε αρκετα.

Δημοσ.

Μαλλον κατι θα γινει τελικα. Φαινεται οτι μπορει να εχω λιγα λεφτα παραπνω και να παω γι αθτο που μου προτεινεται. Thanks παιδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...