Ntinaras Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Θα βγαλε κανα 5χιλιαρο και την εκανε για μπραχαμες
c0prse_grinder Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 τι λες τωρα? δεν το περιμενα μπαμ κανει οτι "κατι τρεχει με την Μαιρη"... παντως για μενα κατι τρεχει με το μαγαζακι. εγω εγκατελειψα. 1η παραγγελια ακυρωση, 2η παρελαβα, αλλα 3η και 4η ουτε φωνη ουτε ακροαση. (στελνω mail, καμια απαντηση. παιρνω τηλεφωνα, βγαινει fax) η παραγγελια που παρελαβες, ολα ΟΚ?
papeipa Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 τι διαλο τοσο τυχερος ήμουνα ? παρελαβα κανονικα με εκπτωση και αμεση παραδοση, το εστησα και πεταει , και μαλιστα δεν με χρεωσαν 3 ευρο μεταφορικα και 4 αντικαταβολη. Επισης την CPU 3570κ (189.2 ευρο απο 215 αρχικη)μου την έστειλαν Σαββατο , που υποτιθεται πληρωνεις extra την γεν.ταχυδρομικη. Τέλος καλο όλα καλα ... αν και τωρα χωρις εκπτωση δεν έχει τρομερες διαφορες στις τιμες απο τα υπολοιπα Online stores. P.S: κανενα απο τα προιοντα που πηρα δεν ηταν refurbished , CPU sealed και ειδικα ο agility 3 120GB που εδωσα 71.5 ευρο με παιδεψε μεχρι να τον ανοιξω με το ψαλιδι.
johnbond Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Τελικά αυτό το μαγαζί ήταν σαν το λόττο. Όσοι το πίστεψαν τις πρώτες μέρες πήραν πράγματα σε πολύ καλές τιμές.Ποιός πλήρωσε τη διαφορά δε θα μάθουμε ποτέ. Θεός 'σχωρέστο!
johnbond Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 τι τελος? Υποτίθεται οτι λειτουργεί ακόμη,αλλά τα παιδιά λένε οτι δεν σηκώνουν τηλέφωνα δεν απαντούν σε email και ελάχιστες παραγγελίες εκτελούνται. Επίσης το 12% έπαψε να ισχύει και οι τιμές είναι πλέον σχεδόν κανονικές.
c0prse_grinder Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 τι τελος? εμενα αυριο το πρωι μου στελνουν τα κομματια της συνθεσης που εφτιαξα απτο καταστημα τους! αρα ζει ακομα
alexhs gk Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 εμενα αυριο το πρωι μου στελνουν τα κομματια της συνθεσης που εφτιαξα απτο καταστημα τους! αρα ζει ακομα Ηρθαν?
c0prse_grinder Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Ηρθαν? Μου εστειλαν εχθες αυτο: η κατάσταση της παραγγελίας No. 00002536 έχει αλλάξει Σχόλια στην παραγγελία σας: Η παραγγελία σας θα αποσταλεί αύριο με Γενική Ταχυδρομική και αριθμό 258436608-3. Το κουτί 500 Silencio θα αποσταλεί σε 2 εργάσιμες σε νέα αποστολή. Θα σας αποστείλουμε επίσης και πληροφορίες για τη συναρμολόγηση από τεχνικό της περιοχής σας. Ευχαριστούμε. Παντως που τσεκαρα στο site της Γενικης για τον αριθμο αποστολης, δεν βλεπω καποιο αποτελεσμα ακομα. Τους ειπα ομως εχθες ως απαντηση σαυτο το μνμ πως αν ειναι ευκολο θα προτιμουσα να σταλουν ολα τα κομματια μαζι και οχι ξεχωριστα. Ισως με ακουσαν..ισως δεν το εχουν στειλει ακομα..δεν ξερω
xnoudas_ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Και εγώ υποτίθεται πως θα παραλάβω την Πέμπτη με την περιβόητη έκπτωση του 12%. Θα ενημερώσω όταν υπάρχουν νεότερα.
papeipa Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Εμενα οποτε μου ηρθε mail με κωδικο αποστολης , επαιρνα ταχυδρομικη αλλα δεν εβρισκαν τον κωδικο , πολυ απλα επειδη δεν ειχε φτασει ακομα στα κεντρικα τους στην Αργυρουπολη να σκαναριστει. Μετα απο μερικες ωρες μεσα απο το site τους εβλεπα το progress κανονικα ομως. Αυτοι που θα παραλαβετε , πειτε αν σας χρεωσαν αντικαταβολη μεταφορικα , ή μονο εγώ ετυχε να μην πληρωσω.
c0prse_grinder Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Στο ερωτημα γιατι δεν βλεπω αποτελεσματα με το tracking number που μου εδωσαν: Καλησπέρα σας.Μας ζητήσατε να τα παραλάβετε μαζί, επομένως έχουμε κρατήσει το δέμα σας εδώ για να το αποστείλουμε αύριο ολοκληρωμένο. Θα σας προωθήσουμε και τηλέφωνο τεχνικού με την προσφορά μέχρι και αύριο για τη συναρμολόγηση. Ευχαριστούμε.
c0prse_grinder Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 μολις με πηραν τηλεφωνο! λενε πως σταλθηκαν τα πραγματα ολα με γεν.ταχυδρομικη σημερα! τελικη τιμη μετα απο την εκπτωση ειπαν 361ε. η συνθεση που πηρα ειναι αυτη που φαινεται στην συννημενη εικονα. αυριο ελπιζω να σας πω και ευχαριστα νεα για τα προιοντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα