egmjap Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Καλησπέρα παιδιά! σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ ένα gps και ζητώ τη γνώμη και τη βοήθειά σας! Από ότι έχω μέχρι τώρα διαβάσει νομίζω ότι πηγαίνω προς το turbo-x gps don't panic 4.3'' που είναι στα 99e ενώ το gps που η ίδια η ngi προτείνει είναι στα 149e g1-1000 (είναι 5'' βέβαια αλλά πιστεύω ότι και με τις 4,3'' θα είμαι εντάξει). Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι διαβάζω για την απόκριση της οθόνης αφής ότι δεν είναι κ η καλύτερη στο turbo-x. Πέρα από τις ίντσες το δεύτερο που αλλού υπερτερεί? Όσοι έχετε κάποιο από τα 2 παραπάνω μπορείτε να μου πείτε εντυπώσεις? Και κάτι τελευταίο επειδή διαβάζω και για την mls από τότε που σταμάτησε τη συνεργασία με τη ngi τι χάρτες βάζει? το talk & drive αξίζει την υπέρβαση στο κόστος?
krypton Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 τα turbo-x δεν τα πολυ συμπαθώ. ότι έχω πάρει μου έχει χαλάσει μέσα στο μήνα. το turbo-x gps που το έχω δει από κοντά θα σε απογοητεύσει η ποιότητα κατασκευής όπως και η απόκριση του
egmjap Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 το γνωρίζω και δεν περιμένω να είναι το ποιοτικότερο απλά με ενδιαφέρει αν είναι το πιο value for money στα 100e? το πρόγραμμα που φοράει με βάσει όσα έχω διαβάσει είναι πάρα πολύ καλό και με 2sec επαναπροσδιορισμού πορείας και γενικά αρκετά γρήγορο και με απεικόνιση πολλών POIs. οπότε νομίζω ότι μπορώ να κάνω κάποιες εκπτώσεις στην ποιότητα κατασκευής. το ερώτημα είναι αν υπάρχει κάποιο καλύτερο στα 100e?
krypton Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 δυστυχώς το dont panic δεν το έχω λειτουργήσει και πολύ οπότε δεν μπορώ να σου πω σίγουρα. σε θέμα pois σίγουρα τα MLS είναι πολύ μπροστά.
nikthanos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 το πρόγραμμα don't panic είναι αρκετά καλό και οι χάρτες της gi κορυφαίοι. Τα mls δεν ξέρω από πότε έχουν να κάνουν αναβάθμιση στους χάρτες. Εγώ έχω ενα mls και του έχω βάλει ginius πάνω για να κάνω δουλειά μου. Το turbo x και εγώ δεν ξέρω κατά ποσο καλή είναι η οθόνη του, αλλά και το G1-1000 κινεζιά θα είναι. απλά θα είναι καλύτερη κινεζιά απ το turbo-x
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα