Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους

εδω και λιγες μερες σε καθε σελιδα του firefox εκτος google μου πεταει κατω δεξια flash player διαφημησεις.εχει κανενας ιδεα πως να τις κοψω χωρις να σταματανε οι αλλες εφαρμογες flash στην σελιδα ? .τι ειναι κανενα spyware ? γιατι τα δικα μου δεν βρισκουν τιποτα.

ευχαριστω

μανετ

Δημοσ.

Αν γίνεται σε κάθε σελίδα τότε κάτι βρωμάει. ή είναι κάποιο πρόσθετο του firefox που τυχαίνει να έχει και διαφημίσεις ή κάποιο ad-ware.

Δες λίγο τα πρόσθετα σου στον fire fox και αν δεν βρεις τίποτα δοκίμασε τα Flashblock και Adblock Plus

Δοκίμασε αυτά και γράψε εντυπώσεις/αλλαγές.

Δημοσ.

το κανει και σε chrome και σε ie9 , βγαζει το popup με τον αινσταιν η αυτο που χανεις βαρος.αν βαλω τα adblock σταματαει ολα τα flash στην σελιδα , και αυτο.το ms essentials και το super antispywer που εχω δεν βρισκουν κατι. το παραξενο ειναι οτι στην αρχικη του google δεν το βγαζει , μονο σε σελιδες με flash περιεχομενο.παιζει να ειναι καμια εκδοση flash hackaρσμενη ?

ευχαριστω

μανετ

Δημοσ.

Το adblock δεν σου κόβει όλα τα flash αλλά μόνο τα ads/spam. Τα flash που χρησιμοποιούνται για την εμφάνιση της σελίδας εμφανίζονται κανονικά.

Δημοσ.

τελικα νομιζω οτι το ελυσα

δεξι κλικ στις ιδιοτητες του banner καπου εχει μια επιλογη σταματηματος προβολης του αρχειου.νομιζω εκει που ειναι κοι οι ιδιτητες του flash player .το κλικαρα και μεχρι τωρα ειμαι οκ

μανετ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...