Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα desktop συνδεδεμενο με μια 25αρα τηλεοραση LG HD μεσω hdmi.Οταν βαριεμαι περιμενοντας σε ενα loading βαζω τηλεοραση και αργοτερα ξαναγυρνάω στον υπολογιστη.Πριν απο ενα μηνα ολα αυτα γινονταν ευκολα και χωρις προβληματα.Αφου εκανα καποιες αναβαθμισεις(ati drivers,bios,sound driver etc) οταν γυρναω στον υπολογιστη δεν υπαρχει ηχος αλλα μονο εικονα.Κατω δεξια στη taskbar υπαρχει το σημα που δειχνει οτι δεν εχω ηχο. Τον υπολογιστη τον εχω παει και σε τεχνικο αλλα δε μπορουσε να βρει το πραβλημα.Παρακαλω βοηθηστε με,ειναι ταλαιπωρία να πρεπει να βγαζω και να ξαναβαζω το καλωδιο hdmi στον υπολογιστη για να επιστρεψει ο ηχος. :(

SPECS

ati hd 6950

ati ccc 12.4

intel 2500k

msi p67a-gd65

Δημοσ.

τον υπολογιστη τον εχεις συνδεδεμενο σε διαφορετικα ηχεια ?γιατι αμα εχεις βαλει το hdmi και εχεις κρατηση τον ηχο που δινει (για να τον δινει μεσω της τηλεορασης)εμενα μου φενετε λογικο γιατι ειναι σαν να αποσυνδεις τα ηχεια και να τα βαζεις καπου αλλου και αυτο μπορει να συνεβει οταν εκανες τα updade επιδη ισως περαστηκαν ολοιι οι drivers που απετουσε η καρτα σου.Κατι αλλο δεν βλεπω δηλαδη ουσιαστικα προβλημα δεν υπαρχει...

Δημοσ.

Το κοιταξα και η amd δεν εχει ρυθμίσεις ηχου.Επίσης ο ηχος του hdmi δεν αναγνωριζεται καν γιατι αν παω στις ρυθμισεις ηχου των windows δεν το βρισκει. :mellow:

Δημοσ.

post-202726-0-23285400-1337804917_thumb.png

Καθώς θα είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία για υπολογιστή στην τηλεόραση θα κανείς αυτό ακριβώς που κάνω εγώ στην εικόνα. Πρώτα θα εμφανίσεις την hdmi συσκευή ήχου και μετά θα την ενεργοποιήσεις και θα την ορίσεις ως προεπιλεγμένη :)

Αν δεν την δείχνει ενδέχεται να μην έχουν περαστεί σωστά η να μην έχουν περαστεί καθόλου οι drivers του HDMI AUDIO της AMD - ATI.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω flogerakos, ομως ουτως η αλλος ειχα τη τηλεοραση προεπιλεγμενη. Το προβλημα μου ειναι οτι καθε φορα που παω στον υπολογιστη μετα απο τηλεοραση, η τηλεοραση ειναι σαν να μην υπαρχει καν. Εγω πιστευω οτι θα φταιει το καινουριο bios. Διορθωστε με αν κανω λαθος.

Δημοσ.

Έχω κι εγώ πανομοιότυπο πρόβλημα (έκανα thread καθώς δεν είδα κάτι παρόμοιο, οπότε συνεχίζω εδώ μπας κ βρούμε μαζί κάποια λύση).

Και σε εμένα η τηλεόραση είναι προεπιλεγμένη, ωστόσο αν τη γυρίσω σε λειτουργία TV και πάλι σε PC δεν φαίνεται καν. Πρέπει είτε να βγάλω/βάλω το HDMI, είτε να κάνω disable τη συσκευή και να την ξαναεγκαταστήσω. Το πρόβλημα είναι στο πως παλιότερα τέτοιο πρόβλημα δεν υπήρχε, άρα κατά 90% είναι θέμα drivers...

LG M2350D 23''

ATI HDMI audio driver: Realtek 6.0.1.6251

AMD Catalyst 12.3

Δημοσ.

Συγνωμη που αργησα να απντησω ομως δεν ειχα ιντερνετ.Οπως και εσυ εχω προσπαθησει και εγω τα ιδια χωρις αποτελεσμα :fear: . Μου ηρθε η σκεψη οτι εφοσον οι περισοτεροι που το εχουν αυτο το προβλημα εχουν ηδη κανει αναβαθμιση σε 12.3 και 12.4 οποτε σκεφτηκα οτι η ατι θα βγαλει μια λυση μολις κυκλοφορησει το 12.5.Το καλυτερο που μπορουμε να κανουμε ειναι να περιμενουμε η οπως εγω να αρχιζουμε να κοιταμε τις καρτες της nvidia η οποια οπως ξερω δεν απογοητευει. :rolleyes:

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια, το προβληματακι μας λυθηκε. Η ΑΜD εβγαλε σε κυκλοφορια το catalyst beta 12.6 το οποιο λυνει το προβλημα μας. :-D

http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonaiw_vista64.aspx

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ VISTA ΚΑΙ 7 64BIT

Για αλλες εκδοσεις δεν ξερω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...