Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Smartphone ενος φιλου μου (Xperia X10 mini) lagαρε πολυ και του καναμε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μηπως στρωσει. Μια μερα μερα το κινητο δεν ανοιγε. Δεν φορτιζει καν. Οταν το συνδεω με φορτιστη η το pc αναβοσβηνει το λαμπακι κοκκινο. Εχετε να προτεινετε καμια λυση;

Σε καποια φορουμ διαβασα μαλιστα οτι κρατοντας πατημενα ταυτοχρονα το κεντρικο κουμπ και το on κανει hardware reset αλλα και που το δοκιμασα δεν εγινε τιποτα!

Δημοσ.

κατεβασε το pc suite τις sony ericsson και συνδεση το κινητο στον υπολογιστη και αν εισαι τυχερος και το διδασει καντου update λογισμικου

συγκεκριμενα πατα να κανεις update και οταν σου πει θα συνδεσης το καλωδιο και πατησεις ταυτοχρονα το κουμπι το πισω .

Δημοσ.

κατεβασε το pc suite τις sony ericsson και συνδεση το κινητο στον υπολογιστη και αν εισαι τυχερος και το διδασει καντου update λογισμικου

συγκεκριμενα πατα να κανεις update και οταν σου πει θα συνδεσης το καλωδιο και πατησεις ταυτοχρονα το κουμπι το πισω .

Δεν το αναγνωριζει δυστηχως.

Δημοσ.

Εφόσον η συσκευή δεν ανοίγει είναι λογικό να μην την αναγνωρίζει.

Δοκίμασε να πατήσεις μόνο το πλήκτρο Power παρατεταμένα για 15 sec και δες αν έτσι ανοίγει.

Sent from Galaxy S using Insomnia

Δημοσ.

Δεν το αναγνωριζει δυστηχως.

καθόλου ή οτνα το συνδεεις για να κανει update

γιατι εγω ειχα κανει μια χαζεμερα σε ενα χ10 μινι και εβαλα λαθος λογισμικο και εκανε συνεχεια επανακινησεις και με αυτον το τροπο το ξανα εφερα στην ζωη :P

Δημοσ.

Κάποτε που το είχα και το πήραζα, είχε συμβεί και σε εμένα. Δεν δούλευε το κιν. και η οθόνη του ήταν ανοιχτή αλλά μαύρη. Το είχα αφήσει 1-2 μέρες μέχρι να τελειώσει η μπαταρία του και μετά το σύνδεσα με το pc suite και το βρήκε. Δεν το έκανα επαναφορά αλλά επισκευή. Έγινε σαν καινούργιο αλλά είχα χάσει ότι είχε μεσα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εκανα αναβαθμηση και δεν ανοιγει τωρα μενει στο σημα της sony ericsson και εκει κολλαει και δεν κανει τιποτα (xperia x10 mini)

Εχετε καμια ληση;;;;;

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

εχω προβλημα εκανα εργοστασιακεσ ρυθμισεισ στο xperia st25i και τωρα δεν ανοιγει και βγαζει απλα το σημα τησ sony μια βοητηειαα παρακαλωω

Δημοσ.

εχω προβλημα εκανα εργοστασιακεσ ρυθμισεισ στο xperia st25i και τωρα δεν ανοιγει και βγαζει απλα το σημα τησ sony μια βοητηειαα παρακαλωω

Ανοιξε καινουριο θεμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...