Raf_uRecken Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Καλησπέρα στο Forum! πριν λίγη ώρα έκανα ένα Format στο notebook ενός φίλου (Asus eee pc 901). με την χρήση εξωτερικού Δίσκου διότι δεν έχει δικό του! τα Προβλήματα που αντιμετωπίζω είναι τα εξής! 1) Το msconfig δεν υπάρχει στο pc [ υποθέτω ότι είναι ιός..( και συγκεκριμένα ίσως από το φλασάκι ) ] 2) έχω φτιάξει ένα Ξεχωριστό account από το Administrator! το θέμα είναι Πως στον Admin αναγνωρίζει Εν μέρη κάρτα δικτύου και Ασύρματο..(σαν εικονίδια αρχικά στο Tray) αλλα η σύνδεση δεν γίνετε.. στο Wireless δεν μου ανιχνεύει κανένα δίκτυο (έχω και του σπιτιού μου στο οποιο έχω 3 συσκευές Online ) ενώ αν βάλω Ethernet cable.. κολλάει στο σημείο που πάει να πάρει IP.(κολλάει με την έννοια ότι το κίτρινο μπιλακι κουνιέται συνεχεια χωρίς κανένα αποτέλεσμα) Σε αντίθεση με το Account του Χρήση που έχω φτιάξει (είναι με admin rights) εκεί στις θέσεις δικτύου Δεν βγάζει κανένα εικονίδιο για δίκτυο όλα τα Drivers έχουν κατεβει από το Site τις Asus. έχω δοκιμάσει αρχικά τα Latest και στο Lan έχω βάλει και ένα Version χαμηλότερο (αφού δοκίμασα πρώτα το Latest) σε περίπτωση που ήταν κάποιο θέμα με το Driver! ( Κάποιες φορες δεν αναγνωρίζει ούτε στον admin το εικονίδιο για το δίκτυο με το εξής μήνυμα (" ο φάκελος συνδέσεις δικτύου δεν ήταν δυνατό να ανακτήσει τι λίστα προσαρμογέων δικτύου που υπάρχουν στον υπολογιστή σας. βεβαιωθείτε ότι έχει ενεργοποιηθεί και λειτουργεί η υπηρεσία " Συνδέσεις Δικτύου ") -- Σε γενικές Γραμμές υποπτεύομαι πως ίσως να είναι και κακός γραμμένο το CD (είναι δανικό δυστυχώς) διότι είχα και θέματα στο Format (μου ζητούσε αρχεία συνεχώς και έπρεπε να δίνω το path) αλλιώς υποπτεύομαι Ιο από φλασακι (αν και δύσκολο διότι πρόσφατα έγινε format σε αυτό) Αν κάποιος γνωρίζει την περίπτωση και μπορεί να βοηθήσει.. Please Help Thank you!
mpasketpro Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Απλο ειναι. Βρες απο καπου ενα αλλο cd η αγορασε τα windows (ακομα καλυτερα) και κανεις ξανα format με εξωτερικο δισκο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα