kostas_dr Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 σπαστικός ήχος. απαράδεχτο αυτό από την seagate Και εμένα ένας εξωτερικός Seagate expansion κάνει (αραιά και που) τον ίδιο θόρυβο.
Screamer Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Παρήγγειλα τον Hitachi Touro Desk DX3 - 2 TΒ στα 92,12 με μεταφορικά. Αν ισχύει, νομίζω είναι εξαιρετική τιμή. Παραγγείλα & Εγώ Ακριβώς Το Ιδιο Στα 100,12 Με Αντικαταβολή & Μεταφορικά !!! ( Αυξηθηκε Η Αντικαταβολή Από Ότι Καταλαβαίνω $#%$#%%@% ) Αναμένω Τη Παραγγέλια (Αν Ισχύει Που Θέλω Να Πιστεύω Πως Ισχύει)... Ενά Μεγάλο Ευχαριστώ Στον Topic Starter !!!
sarpan Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Μπορω να κανω 2 ερωτησεις? 1)το μαγαζι ποτε ανοιξε? 2)εχει αγορασει κανεις καποιο αλλο προιον? μου κανει εντυπωση που δεν υπαρχει ακομα στον τσιγκουνη
pano Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 μου κανει εντυπωση που δεν υπαρχει ακομα στον τσιγκουνη Αν δεν πληρώσεις,δεν μπαίνεις...
sarpan Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Αν δεν πληρώσεις,δεν μπαίνεις... Εχεις ενα point Ρε γαμωτο εχω ψηθει για το Cosmos II αλλα δεν εχω πληροφοριες για το καταστημα.
pano Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Ρε γαμωτο εχω ψηθει για το Cosmos II αλλα δεν εχω πληροφοριες για το καταστημα. Και τι έγινε που δεν έχεις πληροφορίες, να πείς ότι θες να παραγγείλεις κάτι ''ευαίσθητο'' και σε καίει η εγγύηση να το καταλάβω,παράγγειλέ το βάλτο με αντικαταβολή και άμα έρθει ήρθε.
sarpan Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Και τι έγινε που δεν έχεις πληροφορίες, να πείς ότι θες να παραγγείλεις κάτι ''ευαίσθητο'' και σε καίει η εγγύηση να το καταλάβω,παράγγειλέ το βάλτο με αντικαταβολή και άμα έρθει ήρθε. Γενικα συμφωνω πως στο κουτι δεν εχεις να φοβασαι σχεδον τιποτα, αλλα ποτε δεν ξερεις το προιον σε τι κατασταση θα ερθει η πες οτι σπαει ο διαολος το ποδαρι του και χαλαει κατι.Δεν πρεπει να ξερεις με ποιον εχεις να κανεις απο τη στιγμη που του τα σκας κιολας?
pano Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Κοίτα φίλε sarpan στο πως θα έρθει δεν τίθεται ζήτημα,γι'αυτό και η αντικαταβολή κιόλας,ήρθε και είναι χτυπημένο γειά σας κύριοι!! Τώρα όσο αφορά για το αν θα σου βγάλει κάτι μετά και χρειαστείς υποστήριξη όντως αυτό δεν το γνωρίζεις(αν και νομίζω ότι μπορείς να λύσεις το οποιοδήποτε θέμα με την coolermaster),εγώ πάντως με τέτοια τιμή θα το παράγγελνα.
rosgr100 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Ενημερωθηκα οτι επειδη υπηρξε καθυστερηση απο τον προμηθευτη του MRsmith θα μου στειλουν τον δισκο αυριο και οχι σημερα.....
pano Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Σταμάτα να χτυπιέσαι βρε rosgr100 πως κάνεις έτσι για μια μέρα;
rosgr100 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Ε μα αδικο εχω κοιταω το avatar μου και νομιζω οτι η οθονη μου ειναι καθρεφτης!!!!:P
barman_ Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 δε βλεπω να χει παραλαβει κανεις απο τα παιδια που γραφουν συστηματικα κ ανησυχω..
adtakhs Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Σήμερα παρέλαβα κανονικά, ευχαριστώ τον topic starter Κανονικά και με τον νόμο ??? Πόσες εργάσιμες έκαναν να σου το παραδόσουν ?? Καμιά απόδειξη με τα στοιχεία του καταστήματος ΑΦΜ κ.λ.π. θα μπορούσες να ποστάρεις ώστε να έχουμε και αποδείξεις πως δεν είναι μούφα το κατάστημα ? Ενημερωθηκα οτι επειδη υπηρξε καθυστερηση απο τον προμηθευτη του MRsmith θα μου στειλουν τον δισκο αυριο και οχι σημερα..... Κάνε ένα κόπο με το που παραλάβεις να μας ενημερώσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις