Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί το ένα είναι SCPH-70004 του 2005, και δεν έπαιζε σωστά κάποια παιχνίδια, π.χ το Burnout Revenge είχε συχνα freezes και ήταν unplayable. Επίσης παιχνίδια με DL-DVD όπως GT4, San Andreas κτλ, δεν τα φόρτωνε κάν. Μάλλον θα τα είχε φτύσει το laser πρίν της ώρας του. Το δεύτερο είναι SCPH-75004 του 2007, και παίζει απροβλημάτιστα τα πάντα μέχρι και σήμερα.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατί το ένα είναι SCPH-70004 του 2005, και δεν έπαιζε σωστά κάποια παιχνίδια, π.χ το Burnout Revenge είχε συχνα freezes και ήταν unplayable. Επίσης παιχνίδια με DL-DVD όπως GT4, San Andreas κτλ, δεν τα φόρτωνε κάν. Μάλλον θα τα είχε φτύσει το laser πρίν της ώρας του. Το δεύτερο είναι SCPH-75004 του 2007, και παίζει απροβλημάτιστα τα πάντα μέχρι και σήμερα.

Και μένα το δικό μου πρέπει να έχει ένα πρόβλημα στο laser. Άλλες φορές αναγνωρίζει τα παιχνίδια άλλες όχι, μερικές φορές κολλάει μες το παιχνίδι. Λες να φταίνε τα slim και να έχουν ευαίσθητο drive?

Δημοσ.

Κάποιες revisions του slim είχαν ασυμβατότητες με αρκετά παιχνίδια. Σε άλλα χάλαγε πολύ εύκολα το λεϊζερ.

Δημοσ.

Κάποιες revisions του slim είχαν ασυμβατότητες με αρκετά παιχνίδια. Σε άλλα χάλαγε πολύ εύκολα το λεϊζερ.

Βέβαια εντάξει εγώ το έχω χρησιμοποιήσει πολύ και το έχω τσιπαρισμένο. Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό. :rolleyes:

Δημοσ.

Εμενα στο fat το εχει παει αυτο αλλα το εμφανιζει σπανια!

Το slim δεν το επαθε αλλα βεβαια το ειχα χρησιμοποιησει πολυ λιγοτερο απο το fat!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Το PS2 Slim όντως δεν υποστηρίζει σκληρό δίσκο, αλλά είναι πολύ πιο αξιόπιστο και αθόρυβο. Δεν το συζητάμε οτι η καλύτερη επιλογή είναι το Slim φυσικά, οποιοδήποτε fat βρείς σε μεταχειρισμένο μετά απο τόσα χρόνια θα είναι κατα 99% διαλυμένο απο την χρήση.

Για μενα δεν ισχυει αυτο, επειδη ειχα PS2 FAT μεχρι τα χριστουγεννα (το πουλησα) δεν ειχα απολυτος κανενα προβλημα, το ειχα 1 χρονο περιπου μετα την κυκλοφορια του και φαντασου τι λιωσιμο του ειχα ριξει μιας και ημουν πιτσιρικι και δεν ειχα τι να κανω ολη μερα, ατελειωτες ωρες.Αυτο που ειχα παρατηρησει εγω στο FAT ειναι οτι και ενα ολοκληρο 24ωρω να το αφηνες ανοιχτο και να ελιωνες δεν υπηρχε ΠΟΤΕ περιπτωση να ακουμπησεις την επιφανεια του και να καιει σε αντιθεση με το Slim το οποιο μετα τις 1-2 ωρες εβραζες αυγα πανω του.

Πριν 2-3 χρονια το ειχα το FAT στο χωριο πανω σενα επιπλο ψηλοτερο απο 1 μετρο και ειχα μπλεχτει με τα καλωδια και εσκασε κατω, το μονο που επαθε ηταν να χαλασει το drive δλδ παταγα το κουμπι και δεν ανοιγε, το ειχα παει για φτιαξιμο και μου ειχε αλλαξει drive ειχα δωσει τοτε 20Ε και ξεμπερδεψα.Για μενα ειναι ΑΝΩΤΕΡΟ κατα πολυ το FAT.Για μενα αν εβρισκε κανα FAT σε καμια αγγελια (να το ψαξει ομως λιγο γτ οπως ειπες μπορει ναναι και διαλλυμενο) να το τσιμπησει αφοβα και να μην παει σε Slim.

Το μονο σιγουρο ειναι οτι αν παει σε PS2 (αν αντεχει πλεον να παιζει σε τετοια γραφικα γιατι εγω πλεον δεν την παλευω καστανο) θα το καταευχριστηθει, εχει την μεγαλυτερη γκαμα παιχνιδιων EVER, οτιδηποτε ειδος παιχνιδιου μπορει να το βρει.

Εγω παντως ειχα καταευχαριστηθει το PS2 αλλα δυστηχως το πουλησα γιατι το λυπομουν να το βλεπω να καθετε, το μετανιωσα ομως :-(

Δημοσ.

Έτυχε. Στο λέω επειδή τα fat κατά κανόνα είναι αποδεδειγμένα πολύ πιο επιρρεπή σε βλάβες απο τα slim. Επίσης το laser των fat δυσκολεύεται να διαβάσει Double-Layer DVD, και αυτό είναι επίσης τεσταρισμένο και γεγονός. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τα pop-ups και τα loadings στο San Andreas, που στο fat εμφανίζονται πολύ πιο συχνά απ' ότι στο slim.

Δημοσ.

Έτυχε. Στο λέω επειδή τα fat κατά κανόνα είναι αποδεδειγμένα πολύ πιο επιρρεπή σε βλάβες απο τα slim.

Αυτο ισως ειναι στα PS3 και οχι στο PS2, οπως και ναεχει για εμενα ειναι μεγαλο μειονεκτημα η ψυξη στο slim σε αντιθεση με το FAT που ειναι φοβερη.

Δημοσ.

Φίλε μου ο ΜΟΝΟΣ τρόπος να παίζεις αξιοπρεπή παιχνίδια χωρίς να δίνεις 30άρια και 50άρια σε κονσόλα είναι να πάρεις XBOX360.

Είναι η μόνη κονσόλα που έχει πραγματικά "σπάσει" με την έννοια που το εννοείς εσύ (αντιγραμμένα δισκάκια ή ακομα καλύτερα παιχνίδια που τρέχουν απο εξωτερικό USB δίσκο). Το σπάσημο για να παίζεις απο εξωτερικό δίσκο λέγεται RGH (reset glitch hack) και πρέπει να το κάνει εννοείται κάποιος που ξέρει.

Για σκέψου και το 360 σαν επιλογή... το έχω σπασμένο και πραγματικά είδα το φως το αληθινό... απειρα παιχνίδια σε εξωτερικό USB 2.5'' 1ΤΒ δίσκο.

Όσον αφορά το PS2 υπάρχουν οι εξής επιλογές αναλογως τι θέλεις να κάνεις.

- Αν θέλεις να παίζεις αντιγραμμένα δισκάκια τότε slim χωρίς δεύτερη σκέψη.

- Αν θέλεις να κάνεις πατέντα με εσωτερικό δίσκο για να παιζεις παιχνίδια απο εκεί τότε FAT αφού μονο εκεί γίνεται.

Εγώ πάντως εχω μια FAT που την έχω με 320Gb εσωτερικό δίσκo και περασμένα πολλά παιχνίδια μέσα και το HDLoader (που χειρίζεται αυτα τα παιχνίδια) να φορτώνει απευθείας απο τη memcard. Ουσιαστικά το dvd drive είναι στην πλήρη αχρηστία....μονο ίσως αν θέλεις να παίξεις κάποιο απο τα παιχνίδια που εχουν πρόβλημα συμβατότητας αν τρέχουν απο το δίσκο να το χρησιμοποιήσεις.

Δημοσ.

Φίλε μου ο ΜΟΝΟΣ τρόπος να παίζεις αξιοπρεπή παιχνίδια χωρίς να δίνεις 30άρια και 50άρια σε κονσόλα είναι να πάρεις XBOX360.

Είναι η μόνη κονσόλα που έχει πραγματικά "σπάσει" με την έννοια που το εννοείς εσύ (αντιγραμμένα δισκάκια ή ακομα καλύτερα παιχνίδια που τρέχουν απο εξωτερικό USB δίσκο). Το σπάσημο για να παίζεις απο εξωτερικό δίσκο λέγεται RGH (reset glitch hack) και πρέπει να το κάνει εννοείται κάποιος που ξέρει.

Για σκέψου και το 360 σαν επιλογή... το έχω σπασμένο και πραγματικά είδα το φως το αληθινό... απειρα παιχνίδια σε εξωτερικό USB 2.5'' 1ΤΒ δίσκο.

Όσον αφορά το PS2 υπάρχουν οι εξής επιλογές αναλογως τι θέλεις να κάνεις.

- Αν θέλεις να παίζεις αντιγραμμένα δισκάκια τότε slim χωρίς δεύτερη σκέψη.

- Αν θέλεις να κάνεις πατέντα με εσωτερικό δίσκο για να παιζεις παιχνίδια απο εκεί τότε FAT αφού μονο εκεί γίνεται.

Εγώ πάντως εχω μια FAT που την έχω με 320Gb εσωτερικό δίσκo και περασμένα πολλά παιχνίδια μέσα και το HDLoader (που χειρίζεται αυτα τα παιχνίδια) να φορτώνει απευθείας απο τη memcard. Ουσιαστικά το dvd drive είναι στην πλήρη αχρηστία....μονο ίσως αν θέλεις να παίξεις κάποιο απο τα παιχνίδια που εχουν πρόβλημα συμβατότητας αν τρέχουν απο το δίσκο να το χρησιμοποιήσεις.

για να παει σε Χ360 και να παιζει και απο δισκακια τα παιχνιδια χρειαζετε και ενα συγκεκριμενο DVD-Drive για το pc του (δεν θυμαμαι την ονομασια) παντως δεν ειναι και πολυ ακριβο γυρω στα 20Ε.

παντως οπως ειπες και το Χ360 ειναι καλη επιλογη και μπορει να το βρει 2ο χερι αρκετα φθηνα, αν ριξει μια ματια στις αγγελιες καθε μερα μπαινουν και καινουριες.

το μονο κακο για μενα ειναι το Live γιατι για να παιξεις online πρεπει να βαζεις GOLD καθε τοσο.

Δημοσ.

Εγώ το slim έχω. Το μόνο που γνωρίζω είναι πως το ps2 fat έχει υποδοχή για σκληρό... :rolleyes:

Α οποτε ενταξει ^_^ Και πάλι χίλια ευχαριστώ!!!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Η πλάκα είναι πως αν είχε ρωτήσει 3 βδομάδες αργότερα, αφού άλλαξε το PS Plus, η αγορά του PS3 θα ήταν μονόδρομος :P

(Πού πήγες και το ξέθαψες; :P )

Δημοσ.

Εφόσον πας για πειρατικά παιχνίδια, υπάρχει μια ακόμα πιο φτηνή λύση. Emulator για PS2. το PCSX2. (για PS3 δεν υπάρχει και δεν αναμένεται να υπάρξει στο εγγυς μέλλον) Χρειάζεται να αφιερώσεις αρκετό χρόνο για για καταλαβεις την φιλοσοφία του, να το καταφέρεις να τρέξει σωστά τα παιχνίδια, και πάλι πολλά δεν θα τα παίζει, αλλά δεν πληρώνεις έτσι απολύτως τίποτα. Τα παιχνίδια τα κατεβάζεις σε μορφή iso από το pirate bay και τα φορτώνεις στον emulator.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...