john654321 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 ρε σεις παιδια δεν βρισκω πουθενα επιλογη που λεει να μεταφερω της επαφες απο το κινητο στην καρτα sim το κινητο ειναι το xperia x10 mini με rom ΜiniCM7-2.2.0
mpasketpro Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Πανε στις επαφες και πατησε το αριστερο πληκτρο πανω στο κινητο..Λεει εξαγωγη-εισαγωγη λογικα. 1
alexzzz Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 ή γενικότερα κάπου έχει "import/export" στις επαφές (το λέω γιατί το "ΜiniCM7" μου φέρνει κάτι σε cyanogenmod)
john654321 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Εχει : Εισαγωγη απο καρτα sim Εισαγωγη απο καρτα sd εξαγωγη σε καρτα sd κοινη χρηση ορατων επαφων τiπoτa αλλο
arxaggelos Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να πας τις επαφές σου στη σιμ; Τα δεδομένα που χωράει η σιμ είναι πάρα πολύ περιορισμένα σε σχέση με τις πληροφορίες που μεταφέρει πλέον κάθε επαφή. Δες πόσα πεδία έχει για να καταλάβεις. Πιθανόν για αυτόν το λόγο να μην έχει και επιλογή μεταφοράς στη σιμ, απλούστατα γιατί η σιμ δεν θα ήταν σε θέση να χωρέσει όλες τις πληροφορίες.
john654321 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να πας τις επαφές σου στη σιμ; Τα δεδομένα που χωράει η σιμ είναι πάρα πολύ περιορισμένα σε σχέση με τις πληροφορίες που μεταφέρει πλέον κάθε επαφή. Δες πόσα πεδία έχει για να καταλάβεις. Πιθανόν για αυτόν το λόγο να μην έχει και επιλογή μεταφοράς στη σιμ, απλούστατα γιατί η σιμ δεν θα ήταν σε θέση να χωρέσει όλες τις πληροφορίες. μηπως μπορεις να μου βρεις καποιον αλλον τροπο για να μεταφερω τις επαφες απο το xperia x10 mini σε ενα nokia 101????? ευχαριστωω
arxaggelos Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δυστυχώς δεν ξέρω καν τί είδους κινητό είναι το Νοκια 101. Πάντως στο δικό μου android (Galaxy S) όταν πατάω στο μενού εκεί που σου ανέφεραν οι αποπάνω στις ρυθμίσεις των επαφών, έχει και εξαγωγή στη sim. Όχι ότι θα το δοκίμαζα ποτέ, απλά λέω μήπως είναι κάπου κρυμμένο στο δικό σου.
HamerZ Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Ενδιάμεσα γιατί δεν περνάς τις επαφές στον υπολογιστή και μετά να δεις για πέρασμα στο κινητό;
john654321 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 το nokia το κινητο δεν εχει ουτε usb ουτε bluetooth θα ψαξω μηπως εχει απο την καρτα μνημης!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα