Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλωσοριστε με και εμενα στην παρεα σας μιας και τους ψαχνω τωρα ποσες μερες και ειναι αφαντοι. Μου ειχε κανει δωρο η αδερφη μου δωρο μια φωτογραφιση για το μπεμπακι μου αλλα μαλλων την πατησαμε (κριμα γιατι η κακομοιρα εκανε να μην πω τι παξιμαδι για να μας κανει αυτο το δωρακι). Αν παντως υπαρχει καποιος τροπος να κινηθουμε παρακαλω πειτε μου και εμενα.

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα τι είδους επιχείρηση ήταν αυτή που έκλεισε και τι ακριβώς είχατε πληρώσει;

Δίνατε χρήματα σε κάποιον προκαταβολικά για να αγοράσετε "κουπόνια δώρων";

Γιατί να μην αγοράσετε απευθείας το αγαθό που σας ενδιαφέρει, όταν το θέλετε, από το αντίστοιχο κατάστημα που το πουλάει;

Δεν ειρωνεύομαι, απλά προσπαθώ να καταλάβω. Ειλικρινά πρώτη φορά ακούω για κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Πρωτη φορα ακους τα deals sites? Υπαρχουν εκατονταδες τετοια. Οι περισσοτεροι τα εχουμε χρησιμοποιησει, κυριως επειδη κανουν μεγαλες εκπτωσεις.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπέρα κι από μένα...είμαι κι εγώ μια από αυτές που την πάτησε...με δώρο αξίας 250 ευρώ...

μήπως ξέρεις κανείς πως και που μπορούμε να υποβάλουμε μήνυση;;γίνεται και ηλεκτρονικά κάποια ενέργεια;;

Δημοσ.

Καλημέρα, είμαι καινούρια στο site αυτό και πρώτη φορά γράφω.... σήμερα προσπάθησα να επικοινωνήσω με την dreamdays για να "ενεργοποιήσω" το δώρο που αγόρασα πρίν από λίγους μήνες και δεν μπορώ να τους ΕΝΤΟΠΙΣΩ ΠΟΥΘΕΝΑ! και μετά διάβασα τα όσα γράφετε περί κλεισίμαστος της εταιρείας και απάτης και θέλω να σας ρωτήσω άν έχει γίνει κάτι και έχετε πάρει τα λεφτά σας πίσω. Η σκέψη οτι απλά πήρανε τα χρήματά μας κάποιοι και εξαφανίστηκαν, με έχει κάνει έξαλλη. Σας παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει....

Ευχαριστώ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλημερα σε ολους!

υπαρχει κατι νεοτερο απο τη ιστορια αυτη?

ειμαι και εγω ενα απο τα θυματα!

με τον συνηγορο ή την διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος καταφερε καποιος κατι?

ευχαριστω!

Δημοσ.

Η Δίωξη είναι λίγο απασχολημένη αυτόν τον καιρό με την εξάρθρωση του κυκλώματος του Παστίτσιου.

Δημοσ.

Αν ο καθενας ρωταει αν ο ΑΛΛΟΣ καταφερε κατι δεν θα γινει δουλεια..

Γενική Γραμματεία Καταναλωτή κ Διωξη ηλεκτρονικου εγληματος.

Ασχετα αν καποιος αλλος καταφερε κατι οφειλετε να το κανετε!

Δημοσ.

Παιδιά,δυστυχώς σε τέτοιες περιπτώσεις μην περιμένετε να πάρετε τα χρήματα σας πίσω.Και να βρεθούν οι υπεύθυνοι,αν έχει βαρέσει κανόνι,προηγείται το δημόσιο,προμηθευτές και μετά όλοι οι υπόλοιποι.Και για να τα πάρετε πρέπει να κινηθείτε δικαστικά.Το θέμα είναι το εξής : Μπορείτε να συνεννοηθείτε όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα μέσω του insomnia και να ξεκινήσετε δικαστικό αγώνα;Γιατί αν ρωτάει ο ένας τον άλλον αν έγινε τίποτα.....

Δημοσ.

Εμεις φαγαμε προ 2ετιας 2000ευρω στο κεφαλι και μαλιστα απο πασιγνωστη εταιρεια που δουλευε με 40% προκαταβολη. Καναμε τη παραγγελια, δωσαμε 2000ευρω προκαταβολη, βαρεσε κανονι η εταιρεια και μην τον ειδατε τον Παναη.

-2000 ευρω το ταμειο και ολα καλα. Μαζι με εμας δε θελω να σκεφτομαι ποσοι ακομα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...