Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για όσους δε γνωρίζουν, το RMA της Intel λοιπόν πανευρωπαϊκά έχει ως εξής.

1) Συμπληρώνεις φόρμα για RMA Claim, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας πρώτα με την Intel στην Αγγλία.

2) Έρχεται DHL Express σπίτι σου και παραλαμβάνει με έξοδα της Intel, το ελλατωματικό προϊόν με έδρα αποστολής το Cork της Ιρλανδίας.

3) Αφού το προϊόν φτάσει (μετά από 1-2 εργάσιμες) και ελεχθεί από την Intel στην Ιρλανδία, την ίδια μέρα αποστέλλεται Refurbished or Brand New ίδιο ακριβώς αντικείμενο. Παράδοση πάλι μέσω DHL Express 1-2 εργάσιμες με έξοδα πάλι της Intel.

Ειδικά λοιπόν για την περίπτωση της Intel, τα λεφτά μου εγώ θα προτιμήσω να τα δώσω σε Έλληνα και όχι σε ξένο (αν η διαφορά τιμής είναι αμελητέα).

Γι'αυτό και παραπάνω έγραψα ό,τι έγραψα.

Επίσης σχετικα με το RMA της M-Systems θα συμφωνήσω, οι άνθρωποι είναι εξυπηρετικότατοι, από εκεί κυρίως θα ψώνιζα χωρίς δεύτερη σκέψη αν είναι να ψωνίσω από Ελλάδα.

Σχετικά με την τρέχουσα πολιτική (στην πράξη και όχι στη θεωρία) RMA πλαισίου, eshop, multirama κλπ, ας μή το σχολιάσω καλύτερα, θα πώ μόνο ότι είναι όπως και οι τιμές τους (και ο νοών νοείτο)...

Δημοσ.

ακομη κ ετσι, δεν χρειαζοταν να γραψεις το ανακριβες ακολουθο

...

Πόσο μάλλον αν όταν χαλάσει κάτι θα πρέπει να σταλεί με δικά σου έξοδα έξω (ατα οποία θα ισοφαρίσουν τα 7-8 ευρώ λιγότερο από την τιμή που βρήκες από άμαζον)...

Δημοσ.

ακομη κ ετσι, δεν χρειαζοταν να γραψεις το ανακριβες ακολουθο

Αγαπητέ,

1) αν ξαναδιαβάσεις το πόστ μου θα δεις και τις από πάνω γραμμές που μιλάνε για αγορές από εξωτερικό γενικά (όχι μόνο για το άμαζον).

Στις ξαναθυμίζω λοιπόν:

Βγήκε Ελλάδα στα 100 και τα 110 ευρώ από την M-Systems.

Και τώρα υπάρχει στα 119 από Ελλάδα.

Δε βρίσκω λόγο να παίρνουν λεφτά οι ξένοι αν δεν πρόκειται για μια σημαντικά χαμηλότερη τιμή σε σχέση με τον Ελληνικό ανταγωνισμό.

2) Για το άμαζον δε γνώριζα την πολιτική επιστροφών που καλύπτει έξοδα μεταφοράς ως προς τη χώρα την οποία έγινε η αγορά (σε περιπτώσεις που αυτό αποδειχθεί ελλατωματικό κατά το διάστημα της εγγύησης).

Αλήθεια μπορείς να μου παραθέσεις το ακριβές λινκ που να επιβεβαιώνει την ορθότητα των λεγομένων σου?

Δημοσ.

sorry, μακαρι να ειχα χρονο, οτι πεις, και οποιος καταλαβε, καταλαβε.

μοναχα 2 γρηγορες σημειωσεις:

- αντεγραψα οτι εγραψες, που ετυχε να ειναι ξεκαθαρα παραπλανητικο, δεν εχω καμια διαθεση να σου την "πω", απαντησα για να διαβασουν τα μελη.

- παραδεχεσαι οτι δεν γνωριζεις πολλα για το amazon, οκ, να εισαι σιγουρος προσφερει πολυ περισσοτερα απο τα τυπικα αναγραφομενα (ανεφερα δικα μου "εξωγηινα" παραδειγματα εξυπηρετησης παραπανω, θα βρεις πολλα εδω μεσα απο πολλους), δοκιμασε το οποτε θες κ θα καταλαβεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...