nek4d Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Link επι του παροντος η τιμη του samsung 256gb στο γερμανικο amazon δεν παιζεται, αλλα για οσους επιμενουν intel, αυτη ειναι η χαμηλοτερη τιμη εως τωρα. Το παρτυ συνεχιζεται...
Locko Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δεν νομίζω ότι ο συγκεκριμένος δίσκος είναι ιδιαίτερη προσφορά. Ίδια τιμή παίζει και στην Ελλάδα άλλωστε http://www.skroutz.gr/s/1700999/Intel-330-Series-120GB-2-5-Sata-III.html?keyphrase=Intel+330+Series+120GB
Vasilis 07 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Κάθε άλλο παρά προσφορά. Σε αυτή την τιμή βγήκε και πρόκειται για την οικονομική σειρά της Intel με χαμηλότερες επιδόσεις σε σχέση με την 520.
TEOKOS Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Προσφορά δεν είναι.Τον πήρα από mysystem στα 131 τελική με μεταφορικά.Εξίσου γρήγορος με τους 120αρηδες που κυκλοφορούν και απίστευτα αξιόπιστος άμα αποδειχθεί σαν τους παλιούς μου postville
Heatspreader Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Sandforce Controller... http://www.tomshardware.com/reviews/ssd-330-review-benchmark,3190.html
nek4d Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 μπραβο παιδια, εχετε δικιο, η ομαδικη συνεισφορα αποδιδει!
petranthe Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Ο δίσκος είναι φοβερός. Τον πήρα σε προσφορά (τον 120άρη) και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Τον προτείνω !
plpapadopoulos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 στις 90 λιρες σημερα Δεν αποτελεί προσφορά σε αυτή την τιμή για αγορά από εξωτερικό.
nek4d Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 απλα ειναι η χαμηλοτερη απο amazon ιστορικα, το εξωτερικο δεν εχει σημασια, τα μεταφορικα ειναι δωρεαν. μπορει φυσικα να πεσει κ αλλο για οποιον εχει υπομονη
plpapadopoulos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Βγήκε Ελλάδα στα 100 και τα 110 ευρώ από την M-Systems. Και τώρα υπάρχει στα 119 από Ελλάδα. Δε βρίσκω λόγο να παίρνουν λεφτά οι ξένοι αν δεν πρόκειται για μια σημαντικά χαμηλότερη τιμή σε σχέση με τον Ελληνικό ανταγωνισμό. Πόσο μάλλον αν όταν χαλάσει κάτι θα πρέπει να σταλεί με δικά σου έξοδα έξω (ατα οποία θα ισοφαρίσουν τα 7-8 ευρώ λιγότερο από την τιμή που βρήκες από άμαζον), ενώ στην Ελλάδα θα γίνει RMA χωρίς πρόσθετα έξοδα.
nek4d Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 ισως δεν ξερεις τι εστι amazon... ακριβως τα αντιθετα ισχυουν, σου πληρωνει μεχρι κ τα μεταφορικα πηγαινε-ελα, κατι που δεν κανει κανεις στην Ελλαδα. κ οχι μονο αυτο, θα βρεις απειρα παραδειγματα εδω, υποδειγματικης εξυπηρετησης, οπως πολλοι εχουν πει, μιλαμε για αλλο πλανητη που δυστυχως ή ευτυχως, δεν συγκρινεται κανενα μαγαζι μαζι του και απο τα Ελληνικα κ απο τα ξενα. προσωπικα πλεον, αν μιλαμε για ιδια τιμη, τοτε ειναι με τα 1000 καλυτερα απο amazon, αν στην Ελλαδα εχει αρκετα μειωμενη τιμη, θα το σκεφτω...
SagoniasSlutRos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Aπο Ελλαδα θα αγορασω μονο απο msystems αν ειναι ιδια τιμη, κατι πλαισια, ισοπ, μουλτιραμα, γκετιτναου κλπ εχουν φαει ακυρο τρελο
Vasilis 07 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Πόσο μάλλον αν όταν χαλάσει κάτι θα πρέπει να σταλεί με δικά σου έξοδα έξω (ατα οποία θα ισοφαρίσουν τα 7-8 ευρώ λιγότερο από την τιμή που βρήκες από άμαζον), ενώ στην Ελλάδα θα γίνει RMA χωρίς πρόσθετα έξοδα. Όταν θα έχει γίνει RMA ο Έλληνας καταναλωτής που επέλεξε και στήριξε το ελληνικό κατάστημα θα είναι σε θέση να το χαρεί ή θα έχει καταλήξει στο ψυχιατρείο ? Γιατί δυστυχώς κάποιοι μιλάτε να στηρίζουμε τα ελληνικά μαγαζιά,τα οποία δε λέω είναι εξυπηρετικότατα μέχρι να ψωνίσεις, αλλά μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται και σε αντιμετωπίζουν εντελώς διαφορετικά. Φιλολογική συζήτηση το παραπάνω γιατί το τελευταίο 1-1,5 χρόνο έχω ψωνίσει ελάχιστα πράγματα από εδώ καθώς στα περισσότερα οι τιμές ήταν φωτιά. Δεν μιλάμε απλά για 7-8 ευρώ αλλά για διαφορές 30-50-70.
nek4d Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 ετσι ειναι, τι να λεμε τωρα... εχεις δικαιωμα να επιστρεψεις το προιον (μεταφορικα δικα τους) ασυζητητι σε 30 μερες. εχω ζητησει να επιστρεψω προιον μετα απο 4 μηνες και το δεχτηκαν! ισως επειδη ειμαι καλος τους πελατης, δεν ξερω... αλλα σκεφτομενος οτι το προιον εκανε ~20 ευρω κ τα ταχυδρομικα επιστροφης λογω βαρους εκαναν ~7 ευρω (που πληρωσαν επαναλαμβανω), με εκανε να αναθεωρησω τι εστι εξυπηρετηση πελατη. Και εχω κ αλλα προσωπικα παραδειγματα, δεν εχει καν νοημα να μπεις σε διαδικασια συγκρισης με ελληνικα μαγαζια. Απλα, δεν υπαρχει αυτη η εξυπηρετηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα