TEOKOS Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Κύριοι πριν στείλω την παραγγελία καλό θα ήταν να μου πείτε την γνώμη σας μην κάνω καμιά πατάτα.Νομίζω ότι κάποιοι ασχολούνται με το video editing. Tο PC θα τρέχει EDIUS.Δεν είναι για καμία άλλη χρήση. Ξερω ότι η μνήμη δεν είναι αρκετή θα αναβαθμιστεί αργότερα. Το budget δεν πρέπει να ξεπερνά το 1000 ευρώ Υπάρχουν ήδη 2χ2TB WD HD για raid Yπάρχει psu enermax 550 w Uploaded with ImageShack.us το στέλνω και ότι βρέξει ας κατεβάσει βαρέθηκα να ψάχνω
pano Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Άποψή μου να ''πέσεις'' σε κουτί και να ''ανέβεις'' σε επεξεργαστή(i7).
MoviemakerGr Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Να κάνω κ εγώ μια ερώτηση ? γιατί edius k όχι avid π.χ
TEOKOS Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Άποψή μου να ''πέσεις'' σε κουτί και να ''ανέβεις'' σε επεξεργαστή(i7). Λες ότι θα κάνει την διαφορά το Hyper-Threading ? Αφου θα έχει την canopous να δουλεύει για αυτό. Να κάνω κ εγώ μια ερώτηση ? γιατί edius k όχι avid π.χ Αυτο έχει μάθει να δουλεύει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα