Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτη η μητρικη με την συνοδια ενος i5 2500k ειναι καλη επιλογη? μονο σαν σετ εννοω..ειναι καλη αυτη η μητρικη για o/c?

Δημοσ.

Αυτη η μητρικη με την συνοδια ενος i5 2500k ειναι καλη επιλογη? μονο σαν σετ εννοω..ειναι καλη αυτη η μητρικη για o/c?

Απίστευτη είναι. Κάνει μέχρι και καφέ αφού σε ρωτήσει πως τον πίνεις :mrgreen:

Δημοσ.

Ειναι καλυτερη απο μια z68? αξιζει δηλαδη να δωσω τον i7 950 που εχω και μια μητρικη p6t asus και να παρω εναν 2500k και αυτη την μητρικη? Χωρις χρηματικη διαφορα,μονο ανταλλαγη,συμφερει??

Δημοσ.

αξιζει δηλαδη να δωσω τον i7 950 που εχω και μια μητρικη p6t asus και να παρω εναν 2500k και αυτη την μητρικη? Χωρις χρηματικη διαφορα,μονο ανταλλαγη,συμφερει??

Προφανώς ΟΧΙ. Και Q6600 να είχες δεν θα άξιζε.

Δημοσ.

Εμπεριστατωμένη απάντηση grin.png

@ whocares

Μάλλον λαμβάνεις υπόψιν το όνομα σου απαντώντας tongue.gif

Δεν ζήτησε κάτι συγκεκριμένο απλά αν κάνουν καλό δίδυμο. Δεν καταλαβαίνω την απάντησή σου.

Αν μας έλεγε την θέλω για 1-2-3 πράγματα θα του απαντούσα αν κάνει και για τα 3 ή όχι.

Γενικά ρώτησε γενικά απάντησα

Δημοσ.

Δεν ζήτησε κάτι συγκεκριμένο απλά αν κάνουν καλό δίδυμο. Δεν καταλαβαίνω την απάντησή σου.

Αν μας έλεγε την θέλω για 1-2-3 πράγματα θα του απαντούσα αν κάνει και για τα 3 ή όχι.

Γενικά ρώτησε γενικά απάντησα

Δε διαφωνώ, πολύ αόριστη η ερώτηση του. Απλά διασκέδασα το θέμα...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν ειναι καλη γενικα σαν μητρικη η συγκεκριμενη ρωτησα με τον εν λογω επεξεργαστη πανω και αν κανει η συγκεκριμενη για o/c με αυτον τον επεξργαστη ή συνεργαζεται καλυτερα για o/c ο i5 2500k με καποιο z68 mobo..Οποιος ξερει ας πει μια γνωμη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...