PissOnMankind Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Καλησπέρα! Δεν ξέρω αν βάζω αυτή την ερώτηση στην κατάλληλη θεματική ενότητα... Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το tp-link. Δεν αναγνωρίζει το πρόγραμμα σε windows 7 παρά μόνο σε XP. Γνωρίζει κανείς αν γίνεται κάποια αναβάθμιση ή οτιδήποτε για να είναι συμβατό με τα 7? Όσο έψαξα δε βρήκα τίποτα. Ευχαριστώ!
corrupted Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Βρες τι chip φοραει το adapter και κατεβασε τους drivers απο το site της κατασκευαστριας εταιριας π.χ Realtek, Ralink, κλπ... Αν ειναι Atheros, δυσκολα θα βρεις client utility... Για να βρεις το chip ριξε μια ματια στο .inf αρχειο των drivers. Αν δεν μπορεις να το βρεις, δωσε link με τους drivers για XP για να σου πουμε. Η δωσε το ακριβες μοντελο του adapter σου...
PissOnMankind Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δυστυχώς είναι Atheros.. Έχω βρει αναβάθμιση μέχρι τα βιστα αλλα για τα 7 πουθενά! Ο Adapter ειναι Tp-Link Wireless N Adapter TL-WN851N και η έκδοση στα 7 είναι 7.7.0.331. Είναι δυνατόν να μην υπάρχει?!?! Βασικά το πρόγραμμα το εγκαθιστά, απλά δε μπορώ να το τρέξω γιατί δεν εμφανίζει την εφαρμογή! Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοω..
corrupted Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Ναι, καταλαβα τι εννοεις. Δυστυχως θα πρεπει να συμβιβαστεις με τον client των windows 7. Και κανε και μια αναβαθμιση στους drivers γιατι για τα 7, εχουν φτασει στην εκδοση 10. http://www.atheros.cz/atheros-wireless-drivers.php Κι'εγω στο laptop mini pci με Atheros εχω και εχω συμβιβαστει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα