Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα

εχω συστημα που βαση των διαφορων προγραμματων που κυκλοφορουν στο δικτυο εχει απαιτησεις γυρω στα 350 watt

ψαχνω να αγορασω κατι οικονομικο αλλα δεν θελω να μπλεξω με κινεζικα και γενικα με μουφες

να αγορασω κατι επωνυμο εκει γυρω στα 400watt?

να βαλω το χερι στην τσεπη και να ανεβω λιγο στα watt?

ξερω στα τροφοδοτικα οτι πληρωνεις παιρνεις...

αυτο ειναι καλο?

http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6641 στα 62ευρω multirama

αλλα ειπα να βαλω όριο μεχρι 65 ευρω το πολυ....

ειναι μετριο το συστημα ωστοσο το καλο τροφοδοτικο μενει....

εχετε καποια αλλη προταση?

πιεζομαι λιγο και η αγορα πρεπει να γινει αμεσα...

Δημοσ.

Καλημέρα.

Πρέπει να μας πεις αναλυτικά από τι αποτελείται το pc σου,για να πάρεις σωστή απάντηση.

Δημοσ.

+1 σε αυτο που λεει ο πανος δωσε μας παραπανω στοιχεια τη καρτα γραγικων εχεις,τη επεξεργαστη,μυτρικη

Παντος αμα δεν εχεις κατι τρελο και εχεις μια κανονικη gaming καρτουλα κατι νορμαλ για παιχνιδια δηλαδη προτινω αυτο http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Corsair-Builder-Series-CX500-V2-500W-PSU-80-and-CMPS.htm σαφος καλυτερο απο αυτο που ειχες ...

Δημοσ.

Case: Raidmax Saggita midi ATX black

CPU:AMD Athlon X2 5200+ 2,7Ghz + foxconn cooler

Motherboard: ASROCK N68C-S UCC

RAM:2*2GB(4GB) GEIL black dragon DDR2800 CL:3-4-4-10

HDD:2x80Gb SATA Western digital

DVDRW:SAMSUNG SATA DVD/CD RW

Κάρτα γραφικών: ATI Radeon HD 2600XT PCI-E

Επίσης περιέχονται 2 cathode UV lights και ανεμιστήρες μνημών της thermaltake και αποσπώμενο case με κλειδί για Sata σκληρούς 3.5" και extra κάρτα δικτύου Gigabit Ethernet.

Δημοσ.

το τροφοδοτικο που προτινα ειναι υπερκαλο ωστε αμα θες να αλαξεις και καρτα γραφικων (λογικα θα χρειαστεις αμα παιζεις games )

Δημοσ.

σχεση με αυτο που αναφερει στι λινκ ποιο ειναι καλυτερο?

δλδ corsair και coolermaster?

Δημοσ.

κοιτα αυτο που προτινει εχει παραπανω watt(50) αλλα επιδη εχω παθει ζημια με τα coolermaster δεν θα τα προτινα για κανενα λογο

Δημοσ.

Μου καηκε το τροφοδοτικο ετσι ξαφνικα οπως επαιζα τσουπ ολα κλεισανε δεν ανοιγε μετα κθολου πειρα ενα αλλο τροφοδοτικο και η καρτα μου ειχε καει και αυτη μαζι με το τροφοδοτικο γιατι μολις εβαλα το καινουργιο εβλεπα την οθονη κοματια γιαυτο ποτε ξανα δεν πειρα cooler master 300 ευρα ζημια επαθα εξετιας τους...

Δημοσ.

Μου καηκε το τροφοδοτικο ετσι ξαφνικα οπως επαιζα τσουπ ολα κλεισανε δεν ανοιγε μετα κθολου πειρα ενα αλλο τροφοδοτικο και η καρτα μου ειχε καει και αυτη μαζι με το τροφοδοτικο γιατι μολις εβαλα το καινουργιο εβλεπα την οθονη κοματια γιαυτο ποτε ξανα δεν πειρα cooler master 300 ευρα ζημια επαθα εξετιας τους...

εγω εχω 3 coolermaster και δουλευουν ακομα μια χαρα ουτε κιχ δεν εχουν βγαλει.

σχετηκα με το gx εχω το 750ρι και ειμαι πολυ ευχαριστημένος.για να εισαι εσυ σίγουρος με το τι θελεις να κανεις κανε ενα google search να δεις τι λενε και αλλα ατομα ανα τον κοσμο και αποφασησε.

Δημοσ.

Τα Corsair είναι κορυφαία τροφοδοτικά. Έχω ένα GS600 και ένα ΤΧ520. Δεν ειναι φθηνά αλλά όπως πολυ σωστά ειπώθηκε, ότι πληρώνεις παίρνεις.

Δημοσ.

Το e-shop παντως εχει μεχρι τελος της βδομαδας ενα 700αρι lamtech στα 39 ευρω προσφορα.

Εφοσον τους το παραγγειλης βεβαια......

Δημοσ.

Το e-shop παντως εχει μεχρι τελος της βδομαδας ενα 700αρι lamtech στα 39 ευρω προσφορα.

εννοείτε οτι δεν υπαρχει περίπτωση να παει σε τετοιο τροφοδοτικο..αυτο ειναι για το πασχα πυροτέχνημα μαζι με το αρνι.

Δημοσ.

700W με 39ευρώ? Έλεος, αυτό είναι αστείο. Αξιοπρεπές 700άρι κάνει 140 και πάνω (και λίγα λέω).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...