Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα νέο PC. Προορίζεται για βασική οικογενειακή χρήση ( browsing, Office, ταινίες, downloading). Το συγκεκριμένο σύστημα θα είναι ως κεντρικός υπολογιστής στο δίκτυο του σπιτιού : 2 laptops και το παλαιό xbox (ασύρματα τα δυο πρώτα, με ethernet το xbox).

Καλό θα ήταν να μπορεί να παίζει και κανα παιχνιδι έστω σε χαμηλές αναλύσεις ( σα μέτρο σύγκρισης , να παίζεται αξιοπρεπώς το Diablo 3 και το Pro 2012) .

Από θέμα ήχου, συνήθως χρησιμοποιώ - βολεύομαι με ασύρματα ακουστικά. Όσον αφορά το θέμα της οθόνης, μεγάλη(24'', ίσως και 25'') και κατάλληλη για ξεκούραστη χρήση.

Το budget αρχικά ως 700 ευρώ, και βλέπουμε.

Τι προτείνετε;

Δημοσ.

Καλησπέρα. Η σύνθεση είναι από το msystems.gr (Αθήνα)

Εσυ μου φαίνεται είναι καιρος να σταματήσεις να κανεις προτασεις....

Τουλαχιστον μεχρι να μαθεις ότι εκέινο το γκρι αυτοκόλλητο στην μαμα ψύκτρα είναι θερμοαγώγιμη και ότι πρεπει να την καθαρίσεις πριν βάλεις άλλου είδους θερμοαγώγιμη.... :lol: :lol: :P :P

Δημοσ.

Εσυ μου φαίνεται είναι καιρος να σταματήσεις να κανεις προτασεις....

Τουλαχιστον μεχρι να μαθεις ότι εκέινο το γκρι αυτοκόλλητο στην μαμα ψύκτρα είναι θερμοαγώγιμη και ότι πρεπει να την καθαρίσεις πριν βάλεις άλλου είδους θερμοαγώγιμη.... :lol: :lol: :P :P

Αντιπαρερχομαι τις άκυρες ειρωνίες και περιμένω σχόλια επί της πρότασης. Πες μου τα λάθη μου για να μάθω.

Δημοσ.

Αντιπαρερχομαι τις άκυρες ειρωνίες και περιμένω σχόλια επί της πρότασης. Πες μου τα λάθη μου για να μάθω.

Περα απο τον διπύρινο Liano με ενσωματωμένη κάρτα που οριακά κανει για πασιέντζα? :P :P

Και δεν είναι ειρωνία πειραγμα είναι.. αλλά μαλλον σήμερα δεν έχεις κεφάκια!! :P

Ξερω ότι με 500Ε έχοντας αφαιρέσει ήδη την ο΄θονη μπορείς να προτείνεις κατι καλυτερο!!

Δημοσ.

1)Περα απο τον διπύρινο Liano με ενσωματωμένη κάρτα που οριακά κανει για πασιέντζα? :P :P

2)Και δεν είναι ειρωνία πειραγμα είναι.. αλλά μαλλον σήμερα δεν έχεις κεφάκια!! :P

1) Diablo 3 και pro ανέφερε ο φίλος. Και πάλι, όμως, πώς θα έμενες στα 700 με κάτι παραπάνω σε επεξεργαστή? Πέρα από τα παιχνίδια που δεν θα έχει και κει πρόβλημα, μια χαρά είναι για τη χρήση που θέλει.

2) Δεκτό.

Ξερω ότι με 500Ε έχοντας αφαιρέσει ήδη την ο΄θονη μπορείς να προτείνεις κατι καλυτερο!!

Εννοίται, αν βγάλω όμως το ssd. Εσύ θα τον έβγαζες?

Δημοσ.

1) Diablo 3 και pro ανέφερε ο φίλος. Και πάλι, όμως, πώς θα έμενες στα 700 με κάτι παραπάνω σε επεξεργαστή? Πέρα από τα παιχνίδια που δεν θα έχει και κει πρόβλημα, μια χαρά είναι για τη χρήση που θέλει.

2) Δεκτό.

Εννοίται, αν βγάλω όμως το ssd. Εσύ θα τον έβγαζες?

Ναι θα τον έβγαζα ... διοτι η 6410 που έχει ο liano δεν φτάνει για το Diablo 3 σε ρυθμίσεις άνω του Low.

Αν μιλούσαμε για τα μεγάλα αδερφάκια του με 6550 τότε οκ θα πήγαινα πάσο!

Δημοσ.

σας ευχαριστώ για τις προτάσεις σας.

Το Pc φαίνεται εντάξει για τη χρήση που προορίζεται. Με μια αύξηση του budget, της τάξης των 100-150 ευρώ, είναι εφικτές αξιοπρεπείς επιδόσεις στο Diablo 3?

Δημοσ.

Και δεν είναι ειρωνία πειραγμα είναι.. αλλά μαλλον σήμερα δεν έχεις κεφάκια!!

Δεινόσαυρος είναι , μάλλον θα έχει μέρες να φάει και έχει τα νεύρα του :-D

Δημοσ.

σας ευχαριστώ για τις προτάσεις σας.

Το Pc φαίνεται εντάξει για τη χρήση που προορίζεται. Με μια αύξηση του budget, της τάξης των 100-150 ευρώ, είναι εφικτές αξιοπρεπείς επιδόσεις στο Diablo 3?

ενοειται! δεν νομιζω οτι υπαρχει παιχνιδι που να μην παιζει αξιοπρεπως σε pc της ταξεως των 800-900 ευρο!
Δημοσ.

Καλησπέρα. Η σύνθεση είναι από το msystems.gr (Αθήνα)

Πιστεύω πως η σύνθεση του Δινόσαυρου είναι μια χαρά με μερικές βελτιώσεις όπως

Από οθόνη αυτή : http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=13677 Ποιο φθηνή/ποιοτική/εμφανισιμη και με μικρότερα ms , πιο φυσιολογική ανάλυση ώστε να αντέχει και η κάρτα γραφικών του επεξεργαστή.

Από επεξεργαστής αυτός : http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=27823&cat=2 Άμα θες να αντέχει diablo σε τέτοια ανάλυση που θες να έχεις (μεγάλη οθόνη ~ μεγάλη ανάλυση ~ καλύτερα κομμάτια)

Μητρική : http://www.msystems.gr/index.php?category=1346&product=13418 μάνα η καημένη καλύτερα να είναι καλή και άμα θες κάνεις oc στο μέλλον οπότε καλύτερα να είναι καλή.

Από RAM : http://www.skroutz.gr/s/382655/Corsair-Vengeance-8GB-Dual-Channel-DDR3-Memory-Kit-CMZ8GX3M2A1866C9R.html

Πιο γρήγορες/σταθερές.

Το ξέρω πως ανέβηκε το κόστος όσο νάναι (αν και έριξα χρήματα από την οθόνη) πιστεύω πως θα είναι καλύτερο και θα παίζει με μεγαλύτερη άνεση , να παίζεις ομάλα και να μην λες στο μέλλον *γιατί τσιγκουνεύτικα 20 ευρώ από αυτό και αυτό το κομμάτι φτου*

Δημοσ.

H οθόνη είναι χειρότερη, επεξεργαστής και μητρική δεν χωράνε στο μπάτζετ και με τις μνήμες είναι η πρώτη φορά που το πετυχαίνεις: Αυτοί οι επεξεργαστές βοηθιούνται από ψηλά χρονισμένες μνήμες. Θα στο πω όμως τελευταία φορά: Δεν είναι πιο σταθερές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...