Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση αν κάποιος γνωρίζει να απαντήσει.

Η IP του domain μου έχει μπλοκαριστεί στο spamhaus γιατί κάποιος υπολογιστής του δικτύου μου στέλνει spam emails. Θα ήθελα να ρωτήσω αν ο αποστολέας των spam emails είναι κάποιο email που ανήκει στο domain μου ή μπορεί να είναι οποιαδήποτε διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (π.χ. @gmail, @hotmail κλπ).

Ευχαριστώ όλους προκαταβολικά.

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση αν κάποιος γνωρίζει να απαντήσει.

Η IP του domain μου έχει μπλοκαριστεί στο spamhaus γιατί κάποιος υπολογιστής του δικτύου μου στέλνει spam emails. Θα ήθελα να ρωτήσω αν ο αποστολέας των spam emails είναι κάποιο email που ανήκει στο domain μου ή μπορεί να είναι οποιαδήποτε διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (π.χ. @gmail, @hotmail κλπ).

Ευχαριστώ όλους προκαταβολικά.

Μπορεί να είναι και τα δυο, αλλά συνήθως στέλνει με το domain σου για να ξεγλιστρήσει τους περιορισμους του smtp server. Ο μολυσμένος υπολογιστής έχει κάποιο botnet το οποίο με spoofed address στέλνει μαζικά spam emails σε λίστα διευθύνσεων που κατεβάζει από κάπου στο νετ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...