Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια,post-148609-0-50688600-1337667525_thumb.jpg

το προβλημα εχει ως εξης:

Με το που ανοιξα τον υπολογιστη μου σημερα μου εβγαλε αυτοματα 3 ενημερωσεις τις οποιες και επελεξα να εγκατασταθουν.

Με το που τελειωσε η εγκατασταση, μετα απο λιγα δευτερολεπτα μου ξαναεβγαλε ακριβως τις ιδιες 3 ενημερωσεις τις οποιες και ξαναεγκατεστησα.

Για να μην σας κουραζω αυτο (για λογους περιεργιας και αγανακτησης) εγινε γυρω στις 5 φορες.

Οταν δεν εγκαθιστουσα τις ενημερωσεις και πηγαινα να κλεισω τον υπολογιστη μου τις ξαναεβγαζε με αποτελεσμα να ξαναγινεται αυτοματη εγκατασταση, αλλα με το που τον ξανανοιγω παλι μου τις βγαζει.

Εχω windows xp sp3.

Aνεβαζω και μια εικονα με τις ενημερωσεις.

Ελπιζω στην βοηθεια σας.

Καλημερα και παλι.

Δημοσ.

Δοκίμασε να απεγκαταστήσεις το Framework 2 και να το εγκαταστήσεις ξανά. Αν δεν απεγκαθίσταται με τον κανονικό τρόπο, υπάρχει ειδικό removal tool από τη Microsoft. Πριν το απεγκαταστήσεις φρόντισε να το έχεις κατεβάσει, ώστε να το έχεις έτοιμο, γιατί πολλά προγράμματα το απαιτούν για να δουλέψουν. Μου έχει τύχει πάντως περίπτωση που το Framework 2 δεν έβγαινε με τίποτα, ούτε με το ειδικό εργαλείο, σε υπολογιστή με XP SP3.

Δημοσ.

Δουλεψε!

Χρειαστηκε βεβαια να βρω removal tool γιατι απεγκατασταση δεν γινοταν διαφορετικα, αλλα τελικα δουλεψε και αυτο εχει σημασια.

Σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σου, να σαι καλα.

Καλημερα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...