Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ που έχω το pc για καθημερινή casual χρήση θα χρειαστώ ψύχτρα;

Όχι, δεν χρειάζεσαι τίποτα εφόσον δεν θα ασχοληθείς με O/C.

Μείνε με την stock της Intel. Mια χαρά είναι και αρκετά αθόρυβη.

Όταν (και αν) παραδώσει πνεύμα το ξανασυζητάμε...

Δημοσ.

Όταν παραδώσει πνεύμα θα βάλω την xigmatek.

Την έχω στην κατοχή μου. Δεν ρώτησα για να την αγοράσω. Απλά ήθελα να ξέρω μήπως είναι καλύτερη έτσι ώστε να βάλω αυτή αντί της stock.

Δημοσ.

Εγω παλι πιστευω οτι για ελληνικο καλοκαιρι χωρις ac και οι δυο ανεπαρκης ειναι... οσο κρυος και αν ειναι ο 2100 απο την φυση του.

Δημοσ.

καλα λες αλλα γιαυτος που καιγονται στα games βαρια προγραματα και ετσι τοτε θα χρειαστει μια ψυκτρα καλη... για casual ειναι μια χαρα :)

Δημοσ.

Δηλαδή αν προορίζονταν για o/c τι θα πρότεινες, custom υδρόψυξη? :rolleyes:

Μια χαρά θα την βγάλει και το καλοκαίρι η στοκ, ανεξαρτήτως ζορίσματος. Για ψυχολογικούς λόγους τώρα αν θες αλλαγή δες την thermalright που προτάθηκε.

Δημοσ.

μια καλη ψυκτρα κοστιζει γυρο στα 50-60 αλλα μετα μπορεις να πας στη υροψυξη 80+++++

αλλα για κατι μετριο αυτο εδω http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/1757 μου το ειχαν προτινει τα παιδια ειναι πολυ καλη

Αν και συμφωνώ με την πρόταση σου... στο πρωτο κοματι του μηνύματος σου γίνεσαι υπερβολικός... τα ποσα που αναφέρεις ειναι υπερβολικα ... και μονο για αυτούς που ψαχνονται για τρελά κλοκια...

Το όριο των 30Ε είναι απλα αψογο για μη clocked καταστάσεις και για mild oc καταστάσεις!!

Δημοσ.

Αν και συμφωνώ με την πρόταση σου... στο πρωτο κοματι του μηνύματος σου γίνεσαι υπερβολικός... τα ποσα που αναφέρεις ειναι υπερβολικα ... και μονο για αυτούς που ψαχνονται για τρελά κλοκια...

Το όριο των 30Ε είναι απλα αψογο για μη clocked καταστάσεις και για mild oc καταστάσεις!!

ναι ρε σι αυτο ενουσα καλη ψυκτρα να αντεχει πολυ overclock χααχαχ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...