Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν εχει σχεση αυτο πιστευω.Εγω την Asrock στο παλιο PC την εχω 5 χρονια και δεν εχει παθει τιποτα.Ας πουμε και οι καρτες γραφικων Sapphire δεν ειναι καλες γιατι εχουν 2 χρονια εγγυησης???

Κατ'αρχην υπάρχουν καταγεγραμμένα συμβάντα γελοία κιόλας σε πανάκριβες asrock που δεν βγάζουν ένα bios update να το διορθώσουν. Έχω βάλει link μην το ξαναψαχνω το έχουμε δει.

Δεύτερο αν είσαι Asus γιατί βγάζεις μια asrock πιο φτηνή και με λιγότερη εγγύηση ? Κάτι ξέρεις κ κάτι αλλάζεις σωστά ? Θέλεις να βγάλεις ένα πιο low cost mobo με καλή εμφάνιση για να πάρεις ένα κοινό που τις κοιτάζει στα .... μάτια.

Κανείς δεν είπε ότι δεν δουλεύουν.. Αντιθέτως και για τις saphire το ίδιο ισχύει κατ'εμε είναι low cost κάρτες.

Δημοσ.

Εγω δεν ειπα να μην βαλει gigabyte η ASUS.Απλα μην βγαζουμε μια μαρκα οτι δεν ειναι καλη επειδη εχει ενα χρονο λιγοτερο εγγυηση.Ας μην βγαινουμε απ το θεμα.Προτεινω αυτην για τον + ενα χρονο εγγυση.

Δημοσ.

χαχαχα οι λόγοι είναι αλληλένδετοι.. αν ήταν ποιοτικοί θα είχαν και αυτοί 3 χρόνια.

Τίποτα. Κυρίως ψυχολογικό είναι το θέμα. Σε τέτοιο μπάτζετ δεν βάζεις μητρική της θυγατρικής αλλά της μαμάς εταιρίας (asus) ή κάποιας αντίστοιχης (gigabyte).

Παρε τον ενα και βαρα τον αλλο ειστε και οι δυο σας....

O/C θα κανει η κοπέλα και καιγομαστε για την mobo?

Δημοσ.

Έχει σημασία το o/c αν δεν μπορεί να δουλέψει 3 Pci μαζί ? :P η για 30 ευρώ να έχει ακόμα ένα χρόνο εγγύηση ?

Ας αποφασίσει..

Δημοσ.

Τι να σας πω ρε ... κάθεστε πετάτε χίλιες δυο να μην πω τι... περί ποιότητας κατασκευής μαμάς εταιρείας κτλ κτλ ενώ δεν έχετε ιδέα... προτείνεται άχρηστα πανάκριβα και ανούσια πράγματα σε ανθρώπους που δεν θα τα χρειαστούν ποτέ...

και όταν ερχετε ένας άνθρωπος να σας διορθώσει προσπαθείτε να βγήτε και από πάνω επειδή θίγεται ο εγωισμός σας και το πρεστίζ σας στο φορουμ ...

Και το χειρότερο όλων είναι ότι οι περισσότερου έχουν βαρεθεί να αντιτάσσονται σε αυτό τον παραλογισμό και στο τέλος θα πάρετε πολύ κόσμο στο λαιμό σας!

Ειλικρινά έλεος ...

Δημοσ.

Όχι γενικεύσεις. Ποιός πρότεινε τι και ήταν άχρηστο. Μαζί και τη δικιά σου αντιπρόταση.

Intel Core i7 3770 (s 1155 , 3.4 GHz , 8 MB)

H

Intel Core i7 3820 (s LGA 2011 , 3.6 GHz , 10 MB)

ΜΗΤΡΙΚΗ ASUS P9X79 PRO S2011 DDR3 ATX

H

Asus SABERTOOTH Z77

Καμία από τις δύο. Βρίσκεις πληρέστατες asus και gigabyte με 130 ευρώ. Δεν θα κερδίσεις κάτι από τέροια μητρική.

Corsair Vengeance Low Profile 16GB Dual Channel DDR3 Memory Kit

H

Corsair XMS3 8GB DDR3-1600 Kit

Asus GeForce GTX580 1536MB DDR5

H

Asus Radeon HD 7950 3072MB

Δες αν μπορείς να φτάσεις οικονομικά την 670, ειδάλλως πήγαινε στην 7950.

•Special Edition White Graphite Series™ 600T Mid-Tower Case

Corsair - Professional Series Gold AX750 750W Full Modular

Corsair Force Series 3 60GB SATA 3 6Gb/s Τουλάχιστον 120αρης. Κόψε από το υπερβολικό τροφοδοτικό αν χρειάζεται να κόψεις.

Seagate Barracuda 1TB SATA HDD Δες τον wd caviar black

Δημοσ.

georgia89 Ποια προγράμματα χρησιμοποιείς για να κάνεις video editing όπως αναφέρεις;

Και ναι επιτελους έπεσε η σωστή ερώτηση!!!

Δημοσ.

georgia89 Ποια προγράμματα χρησιμοποιείς για να κάνεις video editing όπως αναφέρεις;

κυριως το hd video απο corel(κ αν δουλευει κομπλε λεω να βαλω κ ενα για 3d σχεδια ν αρχισω να μαθαινω!).επισης, photoshop σε μεση χρηση κ επειδη ασχολουμαι με υποτιτλους ταινιών θελω να δουλευω σε subtitle workshop(η κατι καλυτερο)χωρις κολληματα!!κυριως μας ενδιαφερουν παιχνιδια!!!(fps κατα 90%!)

Δημοσ.

κυριως το hd video απο corel(κ αν δουλευει κομπλε λεω να βαλω κ ενα για 3d σχεδια ν αρχισω να μαθαινω!).επισης, photoshop σε μεση χρηση κ επειδη ασχολουμαι με υποτιτλους ταινιών θελω να δουλευω σε subtitle workshop(η κατι καλυτερο)χωρις κολληματα!!κυριως μας ενδιαφερουν παιχνιδια!!!(fps κατα 90%!)

Videostudio απο Corel δηλαδή;

Από ότι κατάλαβα πάντως τα games σε νοιάζουν και στα άλλα είσαι του μαθαίνω :)

Αν δεν σου περισσεύουν χρήματα άσε τον i7 στην άκρη και πήγαινε σε i5.

Αυτή είναι η γνώμη μου με αυτά που μου απάντησες

Δημοσ.

Videostudio απο Corel δηλαδή;

Από ότι κατάλαβα πάντως τα games σε νοιάζουν και στα άλλα είσαι του μαθαίνω :)

Αν δεν σου περισσεύουν χρήματα άσε τον i7 στην άκρη και πήγαινε σε i5.

Αυτή είναι η γνώμη μου με αυτά που μου απάντησες

στα βιντεο ειμαι οκ..στις φωτογραφιες ειμαι του μαθαινω...ο λογος που θελω τον i7 ειναι για να τον κρατησω πολυ περισσοτερο και γιατι εχω την κακια συνηθεια(δεν κοβεται) να τα ανοιγω ολα μαζι....παιζει να χω 15 παραθυρα κατω στη γραμμη εναρξης με video , photoshop,torrent , παιχνιδι στην αναμονη και να εκνευριζομαι κιολας αμα κολλησει κατι!!!!! τωρα αν η διαφορα στην τιμη ειναι μεγαλη και στις επιδοσεις μικρη..δεν το συζητω..παμε σε value for money!! τι λες και συ??

Δημοσ.

Γεωργία τα προγράμματα που αναφέρεις τα ξέρω γιατί τα χρησιμοποιώ και εγώ. Καταρχήν ασχολείσαι επαγγελματικά ή περιστασιακά από χόμπι ; Αν οι εργασίες που θα κάνεις με αυτά είναι βαριές => 720p ή είσαι επαγγελματίας ή επεξεργάζεσαι μεγάλα αρχεία πάνε στον 3770Κ . Αν πάλι το θες για να κόβεις ένα κομμάτι ή να ενσωματώνεις υπότιτλους πάνε στον i5. Το ΗΤ βοηθάει πολύ μόνο αν πρόκειται για βαριά αρχεία. Στα ελαφρά μην περιμένεις μεγάλη διαφορά.

Στο photosshop σημασία έχει και η ram γιατί είναι από τα πιο ram-killer προγράμματα οπότε σου προτείνω να πας σε 16gb τώρα που οι τιμές έχουν πάει στον πάτο.

Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα με τον από πάνω κύριο :)

Δυστυχώς αν τα θέλεις όλα αυτά, και gaming και video-editing HD και διαχείριση μεγάλων αρχείων και να μην αργεί καθόλου με 40 εφαρμογές ανοικτές, πρέπει να τα χώσεις :fear: Οπότε δύσκολα θα πέσεις κάτω από τα 1500. Αν ήθελες μόνο gaming θα μπορούσες να πας σε i5+μια καλή κάρτα. Άν ήθελες μόνο το editing θα μπορούσες να πας και σε μπουλντόζα με μια πιο εξειδικευμένη κάρτα των 200 ευρώ. Αλλά με όλα αυτά, δεν τον γλυτώνεις τον i7 και τα υπόλοιπα καλούδια...

Μην σου πω πως πρέπει να δεις για 256αρη SSD ώστε να φέρνεις τα μεγάλα αρχεία που δουλεύεις εκείνη την ώρα (όχι μόνιμα) στον SSD για να τα επεξεργάζεσαι και μετά πίσω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...