Haldol Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Τα win 7 είναι ότι ποιο αποκρουστικό έχει δημιουργήσει η τεμπελιά της microsoft Οκ, μπορεί να είναι αποκρουστικό για σένα. Άλλωστε γούστο είναι αυτό. Αλλά δε παύει να είναι το καλύτερο λειτουργικό που έχει κυκλοφορήσει η Microsoft έως σήμερα. Και είναι το λειτουργικό στο οποίο θα αξιοποιηθούν σωστά τα χρήματά σου.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Άλλωστε μπορείς μια χαρά να τα τρέχεις σε xp mode αν αυτο που σε χαλάει είναι το aero.
TheELF Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Άλλωστε μπορείς μια χαρά να τα τρέχεις σε xp mode αν αυτο που σε χαλάει είναι το aero. Μην μπερδεύεις το Xpmode με το aero, ας βάλει theme xp δεν λέω, αλλά το xpmode είναι άλλο πράμα.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μην μπερδεύεις το Xpmode με το aero, ας βάλει theme xp δεν λέω, αλλά το xpmode είναι άλλο πράμα. Ναι, δεν μιλάω για το compatibility mode των προγραμμάτων αλλά για την εμφάνιση.
georginos1989 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Πήρα και γω τον intel 330 τελικα. Πως πρεπει να χωρίστεί ο σκληρος; Πρεπει να γίνουν partition ενα για το λειτουργικο και 1 ακομα πχ για οτι δεδομενα θα χω; Η δε χρειαζεται κανενα Partition? Ρωτάω γιατι το intel toolbox οταν το εγκαθιστω λεει οτι δεν μπορει να διαβασει τον σκληρο και καποιες λειτουργιες δεν υποστηριζονται. Τωρα εχω μονο ενα partition δλδ ολος ο σκληρος και εχω πανω τα win7
SOADNICK Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Τα win 7 είναι ότι ποιο αποκρουστικό έχει δημιουργήσει η τεμπελιά της microsoft Δηλαδη τα σVista τι ειναι?
Voodooman Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μπορεί η αισθητική να είναι υποκειμενικό θέμα, όχι όμως και η απόδοση. Πίστευα ότι το κατεβαστήρι μου (Athlon64 3200+, 2GB RAM, ATi 3650AGP, HDD SATA I @ 7200 rpm)καλύτερα να το αφήσω με τα XP, άσε που δεν υπάρχουν και win7 drivers για το scanner μου. Από την στιγμή που του έβαλα τα 7άρια, το σύστημα ανέπνευσε. Δεν απογειώθηκε, δεν εκτοξεύτηκε, αλλά σίγουρα ανέπνευσε. Τόσο, που σκέφτομαι να του βάλω και έναν 40άρη SSD που έχω, ώστε το μεγάλο να το ανοίγω πια μόνο για παιχνίδια και pinnacle studio. Α, και δεν χρειάζονται drivers για το scanner, δουλεύει άριστα σε XP mode! Τα 7 είναι κορυφή, κακά τα ψέματα. Μην ταλαιπωρείσαι με προγράμματα και toolboxes, βαλ'τα 7άρια, να δουλέψει σωστά και ο SSD.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα