Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί καποιος να μου προτεινεi εναν υπολογιστη ή και λαπτοπ κυριως για Internet και παιχνιδια(Lol,Rome Total War,CF)που να ειναι γυρω στα 350-400 ευρω(ειμαι καινουργιος στο site)και να ανταποκρινεται καλα για παραδειγμα να παιζουν καλα τα παιχνιδια και να μην κολλαει ο υπολογιστης...

Ευχαριστω εκ των προτερων :-D

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε :350-400

Χρήση υπολογιστή :Gaming&Internet

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:Δεν υπαρψουν

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.¨Εχω οθονη δεν σεκφτομαι να αγορασω στο μελλον αλλη

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?:Τα εχω ηδη

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος):Αθηνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?: Δεν εχω προβλημα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?:Δεν χρειαζεται

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .:Windows7

Δημοσ.

Αν μέσα στα λεφτά είναι και αγορά windows τότε τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.Δεν μπορείς να τα βρεις από τον θείο?mrgreen.png Επίσης πια είναι η ανάλυση της οθόνης?Κάτι σε μεταχειρισμένο θα σε ενδιέφερε?

Δημοσ.

Άσχετο αλλα θα παίζεις single player στο Rome ή multi;

Και τα δυο :rolleyes:

Αν μέσα στα λεφτά είναι και αγορά windows τότε τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.Δεν μπορείς να τα βρεις από τον θείο?mrgreen.png Επίσης πια είναι η ανάλυση της οθόνης?Κάτι σε μεταχειρισμένο θα σε ενδιέφερε?

τα windows τα εχω ηδη αγορασει αρα μην τα συνυπολογιζεις με τον υπολογιστη...

η οθονη ειναι 20αρα

κατι σε μεταχειρισμενο δεν θα με πειραζε απλα θα προτιμουσα ενα καινουργιο pc

Δημοσ.

τι λες για αυτο;

καλο φαινεται αλλα να σε ρωτησω παιχνιδια που θελουν καλα γραφικα για να παιξουν και να τα ευχαριστηθεις θα λειτουργουν καλα ?

Δημοσ.

καλο φαινεται αλλα να σε ρωτησω παιχνιδια που θελουν καλα γραφικα για να παιξουν και να τα ευχαριστηθεις θα λειτουργουν καλα ?

Ποιά είναι η ανάλυση της οθόνης σου?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...