KitsBomb Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Μπορεί καποιος να μου προτεινεi εναν υπολογιστη ή και λαπτοπ κυριως για Internet και παιχνιδια(Lol,Rome Total War,CF)που να ειναι γυρω στα 350-400 ευρω(ειμαι καινουργιος στο site)και να ανταποκρινεται καλα για παραδειγμα να παιζουν καλα τα παιχνιδια και να μην κολλαει ο υπολογιστης... Ευχαριστω εκ των προτερων
veteranos123 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Απάντησε αναλυτικά σ'αυτήν την φόρμα. Επίσης καλώς ήρθες.
KitsBomb Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Ποσό που διαθέτουμε :350-400 Χρήση υπολογιστή :Gaming&Internet Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:Δεν υπαρψουν Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.¨Εχω οθονη δεν σεκφτομαι να αγορασω στο μελλον αλλη Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?:Τα εχω ηδη Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος):Αθηνα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?: Δεν εχω προβλημα Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?:Δεν χρειαζεται Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .:Windows7
veteranos123 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Αν μέσα στα λεφτά είναι και αγορά windows τότε τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.Δεν μπορείς να τα βρεις από τον θείο? Επίσης πια είναι η ανάλυση της οθόνης?Κάτι σε μεταχειρισμένο θα σε ενδιέφερε?
St4lker Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Άσχετο αλλα θα παίζεις single player στο Rome ή multi;
KitsBomb Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Άσχετο αλλα θα παίζεις single player στο Rome ή multi; Και τα δυο Αν μέσα στα λεφτά είναι και αγορά windows τότε τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.Δεν μπορείς να τα βρεις από τον θείο? Επίσης πια είναι η ανάλυση της οθόνης?Κάτι σε μεταχειρισμένο θα σε ενδιέφερε? τα windows τα εχω ηδη αγορασει αρα μην τα συνυπολογιζεις με τον υπολογιστη... η οθονη ειναι 20αρα κατι σε μεταχειρισμενο δεν θα με πειραζε απλα θα προτιμουσα ενα καινουργιο pc
KitsBomb Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 τι λες για αυτο; καλο φαινεται αλλα να σε ρωτησω παιχνιδια που θελουν καλα γραφικα για να παιξουν και να τα ευχαριστηθεις θα λειτουργουν καλα ?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 καλο φαινεται αλλα να σε ρωτησω παιχνιδια που θελουν καλα γραφικα για να παιξουν και να τα ευχαριστηθεις θα λειτουργουν καλα ? Ποιά είναι η ανάλυση της οθόνης σου?
KitsBomb Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Ποιά είναι η ανάλυση της οθόνης σου? 1280 x 1024
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα