Προς το περιεχόμενο

Sony Ericsson Live with Walkman vs Sony Ericsson Neo V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι ανάμεσα στα δύο αυτά κινητά, ποιό είναι το καλύτερο σε θέμα ήχου και γενικά;

Δημοσ.

Είμαι ανάμεσα στα δύο αυτά κινητά, ποιό είναι το καλύτερο σε θέμα ήχου και γενικά;

οταν λες γενικα??

Λοιπον, δεν τιθεται θεμα συγκρισης, καλυτερο κινητο ειναι προφανως το Neo V. Link

Το θεμα-διλημμα, ειναι αλλο. Ουσιαστικα η ερωτηση σου ειναι, το αν κατα ποσο αξιζει τα +40 ευρω το Neo V, γι αυτα τα επιπλεον που εχει, σε σχεση με το Live. Η απαντηση θα δωθει μονο απο σενα, τσεκαρε το λινκ μου, και κυριως πηγαινε σε ενα καταστημα vodafone και τσεκαρε αν θελεις τη μεγαλυτερη οθονη του Neo V, την υψηλοτερη αναλυση της, κτλ, ή αν σε καλυπτει το Live With Walkman. Αν θες την προσωπικη μου αποψη, σιγουρα θα πηγαινα στο Neo V, απο τη στιγμη που η οικονομικη διαφορα ειναι μικρη. :)

Δημοσ.

Sony ericsson neo v απο 'μενα μιας και το 'χω και εγώ και έχω να σου πω οτι είναι αρκετά καλό για τα λεφτά του.

Δες και εδώ.

Neo V vs Live With walkman

Neo V vs Live with walkman #2

Δημοσ.

οταν λες γενικα??Λοιπον, δεν τιθεται θεμα συγκρισης, καλυτερο κινητο ειναι προφανως το Neo V. LinkΤο θεμα-διλημμα, ειναι αλλο. Ουσιαστικα η ερωτηση σου ειναι, το αν κατα ποσο αξιζει τα +40 ευρω το Neo V, γι αυτα τα επιπλεον που εχει, σε σχεση με το Live. Η απαντηση θα δωθει μονο απο σενα, τσεκαρε το λινκ μου, και κυριως πηγαινε σε ενα καταστημα vodafone και τσεκαρε αν θελεις τη μεγαλυτερη οθονη του Neo V, την υψηλοτερη αναλυση της, κτλ, ή αν σε καλυπτει το Live With Walkman. Αν θες την προσωπικη μου αποψη, σιγουρα θα πηγαινα στο Neo V, απο τη στιγμη που η οικονομικη διαφορα ειναι μικρη. :)

Sony ericsson neo v απο 'μενα μιας και το 'χω και εγώ και έχω να σου πω οτι είναι αρκετά καλό για τα λεφτά του.Δες και εδώ.Neo V vs Live With walkmanNeo V vs Live with walkman #2

Από τα δύο ποιο έχει το πιο δυνατό ηχείο;

Δημοσ.

Μεταξύ των δυο, σίγουρα το Neo V. Τουλάχιστον όσο προλαβαίνεις γιατί νομίζω ότι στα μέσα του καλοκαιριού σταματάνε την παραγωγή του.

Δημοσ.

και μονο να σκεφτει κανεις, οτι το Neo V παρ οτι κυκλοφορει ηδη μισο χρονο, στην ιδια ακριβως τιμη, παραμενει το τοπ value for money κινητο, στα 200 ευρω, αυτο τα λεει ολα.

Και τα 2 κινητα εχουν δυνατο ηχειο, εξαιτιας του xLoud προγραμματος της Sony Ericsson!

Δημοσ.

Το Νίο Βε όντως ειναι η απάντηση στο δίλημμά σου.

Στην επιλογή ενός κινητού, το πότε θα σταματήσει να παράγεται δεν αποτελεί κριτήριο επιλογής.

ΥΓ: Hopi δεν το σώζεις όσο και αν προσπαθείς!

Sent from Galaxy S using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...