Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους :) εχω το εξης προβληματακι, στο κινητο μου (Neo V) . Απο τοτε που το πηρα νομιζω, ορισμενοι αριθμοι whats up, δε μπορουν να μου τηλεφωνησουν. Συγκεκριμενα, μου λενε οτι, κανει οτι παει να χτυπησει το κινητο, και αυτοματα τους λεει οτι ειμαι κατηλλειμενος, ή κλεινει αυτοματα.

(λεω οτι γινεται με ορισμενους αριθμους whats up, γιατι μεχρι τωρα κανενα περιστατικο με αριθμο απο αλλη εταιρια δε μου εχει παρουσιαστει, οποτε νομιζω δεν ειναι τυχαιο)

Το περιεργο της υποθεσης ποιο ειναι ομως?

1. η κληση εμφανιζεται κανονικα στις ληφθεισες μου, στη συσκευη, αν παω να δω τις κλησεις μου

2. Ποτε δε μου ερχεται μηνυμα ειδοποιησης για τη χαμενη κληση

3. αν λογου χαρη, εχω 30 φιλους με whats up, το προβλημα αυτο παιζει να μου το κανει με τους 10, ενω οι υπολοιποι 20 δεν εχουν κανενα απολυτως προβλημα ποτε στο να με παρουν.

4. Πηγα και ρωτησα στο Γερμανο αν ειναι θεμα whats up, cosmote και δικτυου, το τσεκαραμε και δεν ειναι, αλλαξαμε και συσκευη για να δοκιμασουμε αν ειναι προβλημα της sim, και σε αλλη συσκευη η κληση που πριν χανοταν, εγινε.

Ο υπαλληλος στον Γερμανο, μου το εκανε μια επαναφορα ρυθμισεων, μπας και το προβλημα λυνοταν. Τζιφος.

Οποτε, ο υπαλληλος απ τον Γερμανο, μου προτεινε να το παω για ενημερωση λογισμικου, δηλαδη να κανω καποιο update μπας και λυθει το προβλημα. Ομως, εγω δεν το βρισκω ως λυση κατι τετοιο, μιας και ποιος μου εξασφαλιζει οτι μετα θα εχει λυθει το προβλημα? Συν του οτι δε θελω να το παω γιατι θα μου βαλουν την IcS, και ακομα εχω καποιους ενδοιασμους στο να τη βαλω, ισως αργοτερα.

Οποτε, γνωριζει καποιος, αν υπαρχει καποιος τροπος να λυσω το προβλημα αυτο, χωρις να μπλεξω με service κτλ κτλ? Ευχαριστω , και συγνωμη για το μακροσκελες ποστ!

Δημοσ.

Μπορεί να έχει να κάνει με το δίκτυο κινητής εφόσον την στιγμή που συμβαίνει αυτό, είσαι υπό 2G/2.5G κάλυψη με ανοιχτά data στο κινητό σου.

Γιατί ουσιαστικά το δίκτυο της απορρίπτει πριν τερματιστούν στην συσκευή.

Για περισσότερες πληροφορίες ρώτα τον πάροχο σου.

Sent from Galaxy S using Insomnia

Δημοσ.

Μπορεί να έχει να κάνει με το δίκτυο κινητής εφόσον την στιγμή που συμβαίνει αυτό, είσαι υπό 2G/2.5G κάλυψη με ανοιχτά data στο κινητό σου.

Γιατί ουσιαστικά το δίκτυο της απορρίπτει πριν τερματιστούν στην συσκευή.

Για περισσότερες πληροφορίες ρώτα τον πάροχο σου.

Sent from Galaxy S using Insomnia

thanks για την απαντηση... αλλα εχω παντα κλειστα τα ενεργα δεδομενα, αν εννοουσες αυτο- αν καταλαβα καλα! Και επειδη, δοκιμασαμε και σε αλλη συσκευη και εκει ηταν οκ, ο Γερμανος ειπε οτι ειναι θεμα συσκευης. :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...