Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα 30 ευρω ισα ισα που ειναι λογος να προτιμισω την lg...εχει συγκρινει καποιος αυτες τις 2 σε χρονους αποκρισης στα παιχνιδια???εχουν μεγαλη διαφορα??

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε μεγαλε για να μην το πολυκουραζουμε το θεματακι, 1ον τα 30 ευρω δεν ειναι σοβαρος λογος για να παρεις την lg και δευτερον η dell ειναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ οθονη που μπορεις να παρεις σε αυτα τα λεφτα απλα θα παρεις και ενα dvi to hdmi για να συνδεσεις το ps3... Απλο το θεμα, και το hdmi δεν το χρειαζεσαι αν δεν εχει ηχεια η οθονη σου... Αποκριση στα παιχνιδια δεν μπορεις να την καταλαβεις οποτε τι 2 τι 8 τι 15 το ματι σου ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ B) :rolleyes: +1000 απο μενα για την dell

Δημοσ.

Ρε μεγαλε για να μην το πολυκουραζουμε το θεματακι, 1ον τα 30 ευρω δεν ειναι σοβαρος λογος για να παρεις την lg προφανώς και είναι και δευτερον η dell ειναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ οθονη που μπορεις να παρεις Καλά μην τονίζεις τόσο το καλύτερη. Το ίδιο πάνελ φοράνε με την lg και το κατασκευάζει η lg μάλιστα

Kαι γω την dell προτείνω αλλά μην τα μεγαλοποιούμε τα πράγματα.

Δημοσ.

Δεν ξερω ρε μεγαλε εμπιστευομαι πιο πολυ dell

H dell έχει καλύτερο βραχίονα και λέγεται ότι έχει και καλύτερη aftersales υποστήριξη. Αυτό από κάποιους αμφισβητείται βέβαια αν δεις τοπικς και εδώ και αλλού.

Και γω την dell θα έπαιρνα, το θέμα είναι αν για τον TS αξίζει να δώσει +30 ευρώ για το ίδιο πανελ.

Δημοσ.

για να τελειώνουν τα φουμέντα και τα αρρωστηλήκια με την dell:

1] τα panel που χρησιμοποιεί σε όλα τα μοντέλα είναι της LG, η ίδια δεν φτιάχνει ούτε για δείγμα.

2] το "κορυφαίο" after sales της dell τουλ στην ελλάδα είναι για τον π3οντα. Πηρα πέρσι τρία 2311 για στήσιμο eyefinity, το ένα σκάει μύτη με 3 καμμένα pixel. Μιλάω με dell ελλάς, δεν δέχονταν με την καμία αλλαγή με καινούργιο. Για την ακρίβεια, έλεγαν ότι απλά θα γίνει αντικατάσταση με ανακατασκευασμένο. Σε ερώτηση μου με ποιά λογική γίνεται αλλαγή καινούργιου με κάποιο επισκευασμένο που μπορεί να έχει παίξει χιλιάδες ώρες, η απάντηση ήταν "πολιτική της εταιρείας". Να'ναι καλά το κατάστημα λιανικής με το οποίο είχα καθημερινή επαφή και ανέλαβε τελικά αυτό την αντικατάσταση, μόλις κατάλαβε ότι οι dellαίοι τον έπαιζαν και με τα 2 χέρια. Και μιλάμε πέρα από τα 6 κατοστάρικα που έσκασα, οι dellαίοι έχουν φάει και μπόλικα χιλιάρικα απ΄την ρεκλάμα που τους έκανα σε γνωστούς (27ρι και 30ρι μόνο από κολητό μου, 1700 ευρώ δλδ) και εξυπηρέτηση μηδέν. Την LG την χρειαστηκα με την tv που τά'παιξε, την έστειλα και σε 4 μέρες ήταν ready με καινούργιο panel, χωρίς μα μου σου του. Dell και samsung στα τσακίδια παρεού..

Δημοσ.

για να τελειώνουν τα φουμέντα και τα αρρωστηλήκια με την dell:

1] τα panel που χρησιμοποιεί σε όλα τα μοντέλα είναι της LG, η ίδια δεν φτιάχνει ούτε για δείγμα.

2] το "κορυφαίο" after sales της dell τουλ στην ελλάδα είναι για τον π3οντα. Πηρα πέρσι τρία 2311 για στήσιμο eyefinity, το ένα σκάει μύτη με 3 καμμένα pixel. Μιλάω με dell ελλάς, δεν δέχονταν με την καμία αλλαγή με καινούργιο. Για την ακρίβεια, έλεγαν ότι απλά θα γίνει αντικατάσταση με ανακατασκευασμένο. Σε ερώτηση μου με ποιά λογική γίνεται αλλαγή καινούργιου με κάποιο επισκευασμένο που μπορεί να έχει παίξει χιλιάδες ώρες, η απάντηση ήταν "πολιτική της εταιρείας". Να'ναι καλά το κατάστημα λιανικής με το οποίο είχα καθημερινή επαφή και ανέλαβε τελικά αυτό την αντικατάσταση, μόλις κατάλαβε ότι οι dellαίοι τον έπαιζαν και με τα 2 χέρια. Και μιλάμε πέρα από τα 6 κατοστάρικα που έσκασα, οι dellαίοι έχουν φάει και μπόλικα χιλιάρικα απ΄την ρεκλάμα που τους έκανα σε γνωστούς (27ρι και 30ρι μόνο από κολητό μου, 1700 ευρώ δλδ) και εξυπηρέτηση μηδέν. Την LG την χρειαστηκα με την tv που τά'παιξε, την έστειλα και σε 4 μέρες ήταν ready με καινούργιο panel, χωρίς μα μου σου του. Dell και samsung στα τσακίδια παρεού..

Ενα φιλαρακι μου εχει ενα λαπτοπ dell εδω και 4 χρονια και αφου ειχε περασει η εγγυηση του καηκε η μητρικη. Το πηρε πισω η dell αλλαξε μητρικη και τσαμπα μετα την ληξη της εγγυησης η οποια ηταν 2 χρονια.

Δημοσ.

Ενα φιλαρακι μου εχει ενα λαπτοπ dell εδω και 4 χρονια και αφου ειχε περασει η εγγυηση του καηκε η μητρικη. Το πηρε πισω η dell αλλαξε μητρικη και τσαμπα μετα την ληξη της εγγυησης η οποια ηταν 2 χρονια.

Μπορεί βέβαια η ίδια η εταιρία να ακολουθεί άλλη πολιτική σε διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων.

Κανένας δεν είπε ότι δεν είναι καλή (και η καλύτερη, αν θες, η dell). Αυτό που λέω -εγώ τουλάχιστον- είναι ότι αυτό το dell by far δεν ισχύει. Ειδικά όταν μιλάμε για το ίδιο panel και 30 ευρώ διαφορά.

Δημοσ.

Μπορεί βέβαια η ίδια η εταιρία να ακολουθεί άλλη πολιτική σε διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων.

Κανένας δεν είπε ότι δεν είναι καλή (και η καλύτερη, αν θες, η dell). Αυτό που λέω -εγώ τουλάχιστον- είναι ότι αυτό το dell by far δεν ισχύει. Ειδικά όταν μιλάμε για το ίδιο panel και 30 ευρώ διαφορά.

Ναι εχεις δικιο σε αυτο

Δημοσ.

Με πεισατε παιδιά.. θα πάρω ντελ,θα σας στείλω εντυπώσεις όταν την πάρω στα χέρια μου!

Δημοσ.

Με πεισατε παιδιά.. θα πάρω ντελ,θα σας στείλω εντυπώσεις όταν την πάρω στα χέρια μου!

B) Τωρα μιλας σωστα!!! Πιτσεψε με δεν θα σε απογοητευσει!!!

Δημοσ.

παιδια τελικα πηρα την dell u2412m!!!με επεισε ο ξαδερφος μου οταν πηγαμε στο μαγαζι κ εσκασα 40 ευρω παραπανω!!!η αληθεια ειναι οτι μου φανηκε πολυ μεγαλυτερη απο την 23'' κ ειπα δεν γαμ..$%@#$!!!η οθονη τα σπαει!!!χωρισ να εχω κανει κ καποια ιδαιτερη ρυθμιση!!!μπορει να μου προτεινει κανεις καμια καλη??????

Δημοσ.

Τζάμπα μιλάμε όλοι και συστήνουμε DELL/LG με IPS? B)

Δες εδώ για settings. Κάπου στην μέση που λέει calibrated settings. Πάντως η αλήθεια είναι ότι καμιά οθόνη δεν είναι ίδια με την άλλη έστω και να βγήκε την ίδια μέρα από το εργοστάσιο. Θα πάρεις έναν μπούσουλα όμως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...