Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ..ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΟΙΑ ΚΑΛΗ GAMING ΟΘΟΝΗ ΜΕΧΡΙ 200 ΕΥΡΩ 23-24 ιντσων??ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΙΣ ΕΞΕΙΣ ΔΥΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ΄.....

Dell ST2420L

Samsung S24B350H...

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ???ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..!!!

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλη η προταση σου αλλα δ εχει θυρα hdmι..δ θα χανω αποδοση στα παιχνιδια κ τισ ταινιες δεδομενου οτι εχω την gtx 560???

Δημοσ.

μην πεφτετε θυματα marketing,το hdmi ειναι dvi με ηχο,αφου δεν εχει ηχεια η οθονη ειναι εντελος αχρηστο.με την dvi θυρα θα συνδεσεις την καρτα με την οθονη η με DP.ψηφιακες συνδεσεις και οι 2,δεν θα χασεις απολυτος τιποτα απο ποιοτιτα

Δημοσ.

Καλη η προταση σου αλλα δ εχει θυρα hdmι..δ θα χανω αποδοση στα παιχνιδια κ τισ ταινιες δεδομενου οτι εχω την gtx 560???

Όπως στα λέει ο ντάφυ. Το hdmi δεν είναι τίποτα παραπάνω απο dvi με ήχο.

Δημοσ.

Όπως στα λέει ο ντάφυ. Το hdmi δεν είναι τίποτα παραπάνω απο dvi με ήχο.

μπεε ποιος νταφυ? :P

Δημοσ.

μπερδεύτηκα με αυτό το πραγμα που έχεις για αβαταρ. Ο Χάρης λοιπόν.

linux εκδωση του darth vader ειναι :D

Δημοσ.

καλησπερα.

για να μην ανοιξω καινουριο τοπικ ειπα να γραψω εδω.

ζηταω οτι ζηταει και ο συμφορουμιτης πραπανω μια οθονη να ευχαριστιεμε να παιχνιδια μου που να ειναι 23-24" Full HD ΑΛΛΑ να εχει θυρα HDMI, με ενδιαφερει να ειναι Monitor και οχι monitor-tv, ζηταω και θυρα hdmi μιας και αργοτερα μπορει να συνδεσω καποια κονσολα πανω οποτε γιατι να μην εχω την πληρη ποιοτητα εικονας?

και ηχεια να μην εχει η οθονη (οπως το παραπανω μοντελο της Dell) δεν με πειραζει γιατι και κονσωλα να συνδεσω θα την συνδεσω με τα ηχεια του pc.

διαθετω και εγω μεχρι 200Ε (πιστευω ειναι αρκετα για μικρη οθονη αν σκεφτητε οτι με 300-350" περνω 32").

επεισης θελω να εχει IPS Panel (αν δεν κανω λαθος αυτο ειναι για πιο ζωντανα χρωματα).

Δημοσ.

ζηταω και θυρα hdmi μιας και αργοτερα μπορει να συνδεσω καποια κονσολα πανω οποτε γιατι να μην εχω την πληρη ποιοτητα εικονας?

Πάμε πάλι. ΗDMI και DVI έχουν την ίδια ποιότητα εικόνας.

Δημοσ.

στου κουφου την πορτα...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ρε παιδια νταξει συγχωρεστε με αλλα νομιζα οτι θα εχει διαφορα και στην αναλυση της εικονας, στο pc μπορει η μοναδικη διαφορα της να ειναι στον ηχο αλλα σε κονσολα γινετε το ιδιο?δλδ ειτε με scart συνδεσεις την κονσολα (PS3/X360) ειτε με HDMI τα ιδια αποτελεσματα θα εχουμε?

επεισης ειδα σε αντιστοιχο τοπικ αυτη εδω Link που μου αρεσε πολυ, αν και ειναι monitor-tv και μπορει να την βαλω και για τηλεοραση στο δωματιο (γιατι 27" δυσκολο το βλεπω να την χωραει το γραφειο μου μιας και ειναι γωνια οποτε εχω περιορισμενο χορο).

τι εχετε να πειτε για αυτην?αρκετα φθηνη πιστευω για τις " αλλα δεν ειναι IPS.

υπαρχει κατι αντιστοιχο να μου προτεινειτε σε τοσες " σε αυτη την τιμη δλδ 250Ε?

Δημοσ.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ρε παιδια νταξει συγχωρεστε με αλλα νομιζα οτι θα εχει διαφορα και στην αναλυση της εικονας, στο pc μπορει η μοναδικη διαφορα της να ειναι στον ηχο αλλα σε κονσολα γινετε το ιδιο?δλδ ειτε με scart συνδεσεις την κονσολα (PS3/X360) ειτε με HDMI τα ιδια αποτελεσματα θα εχουμε?

επεισης ειδα σε αντιστοιχο τοπικ αυτη εδω Link που μου αρεσε πολυ, αν και ειναι monitor-tv και μπορει να την βαλω και για τηλεοραση στο δωματιο (γιατι 27" δυσκολο το βλεπω να την χωραει το γραφειο μου μιας και ειναι γωνια οποτε εχω περιορισμενο χορο).

τι εχετε να πειτε για αυτην?αρκετα φθηνη πιστευω για τις " αλλα δεν ειναι IPS.

υπαρχει κατι αντιστοιχο να μου προτεινειτε σε τοσες " σε αυτη την τιμη δλδ 250Ε?

Με scart φυσικά δεν θα είναι το ίδιο. Θα έχεις πολύ χειρότερη ποιότητα οθόνης. Τα dvi και hdmi είναι ίδια σε ποιότητα, ενώ το δεύτερο προσφέρει και ήχο. Αν θες να συνδέσεις ps3 πάνω θα πρέπει να πάρεις και ένα dvi to hdmi converter. :rolleyes:

Δημοσ.

δωστε μου ενα λογο γ να μην διαλεξω την lg ips236v....εκτος απο το οτι κανει 30 ευρω λιγοτερα εχει κ hdmi..ειλικρινα,εχει καμια διαφορα σε θεματα ταχυτητας αποκρισης σε σχεση με την dell 2312hm???την θελω γ games κ τελικα εχω καταληξει σε αυτες τις 2...βγαλτε με απο το αδιεξοδο pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

δωστε μου ενα λογο γ να μην διαλεξω την lg ips236v....εκτος απο το οτι κανει 30 ευρω λιγοτερα εχει κ hdmi..ειλικρινα,εχει καμια διαφορα σε θεματα ταχυτητας αποκρισης σε σχεση με την dell 2312hm???την θελω γ games κ τελικα εχω καταληξει σε αυτες τις 2...βγαλτε με απο το αδιεξοδο pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διάβασες τα προηγούμενα ποστ? Τα είπαμε για το hdmi.

Τα 30 ευρώ λιγότερα είναι από μόνα τους ένας λόγος, θες κι άλλον?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...