!Marianna! Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Συγνώμη αν θα γίνω κουραστική,αλλά έχω ενα προβληματάκι.Συνδέω κανονικα το στικακι με την τηλεόραση.Μου εμφανίζει το βίντεο κανονικά και η ταινία παίζει.Όσον αφορά το όνομα της ταινίας κι των υποτίτλων ειναι ίδιο (εκτός καταλήξεως). Πάλι όμως δεν έχει υπότιτλους.Θα εκτιμούσα πολύ εάν υπάρχει μια απάντηση.Ευχαριστω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christs Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Συγνώμη αν θα γίνω κουραστική,αλλά έχω ενα προβληματάκι.Συνδέω κανονικα το στικακι με την τηλεόραση.Μου εμφανίζει το βίντεο κανονικά και η ταινία παίζει.Όσον αφορά το όνομα της ταινίας κι των υποτίτλων ειναι ίδιο (εκτός καταλήξεως). Πάλι όμως δεν έχει υπότιτλους.Θα εκτιμούσα πολύ εάν υπάρχει μια απάντηση.Ευχαριστω ! καλησπερα Μαριαννα, εννοεις οτι, για παραδειγμα ενα αρχειο ειναι "Game of Thrones S02E08 HDTV x264-ASAP[ettv].avi" και ο υποτιτλος του ειναι "Game of Thrones S02E08 HDTV x264-ASAP[ettv].srt ? Πριν λιγο καιρο, καποιο αλλο παιδι ειχε θιξει ενα θεμα σχετικο με υποτιτλους. Link Διαβασε λιγο το τοπικ, μηπως και σε βοηθησει. Ειδικα διαβασε το τελευταιο ποστ του micos000, σε περιπτωση που αντιμετωπιζεις το συγκεκριμενο προβλημα. Αν οχι, τοτε σιγουρα καποιος αλλος μετα απο μενα θα σου απαντησει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
!Marianna! Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Ημμ...ευχαριστώ πολύ αν και υπάρχει ακόμα πρόβλημα.! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Καλό θα ήταν να αναφέρεις για ποιο ακριβώς μοντέλο τηλεόρασης πρόκειται. Μπορεί να μην υποστηρίζει καν υποτίτλους σε μορφή εξωτερικού αρχείου και να παιδεύεσαι τσάμπα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
!Marianna! Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Το μοντέλο τηλεόρασης ειναι 42lg5000-za Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα