Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

μια απο τα ιδια

μπαινω μονο με την IP σε μια σελιδα φαντασμα οπου εκτος απο αυτα που αναφερθηκαν προηγουμενα σχετικα με τους υποτιτλους

1 καθε φορα που αλλαζω σελιδα στο σαιτ μου ζηταει login

2 διαβαζω τα shout που ειναι στην οθονη αλλα δεν μπορω να παω στα προηγουμενα

3 γραφω στο shout το στελνω αλλα δεν εμφανιζεται

4 οταν προσπαθω να απαντησω σε καποιο ποστ η να ανοιξω νεο θεμα με πηγαινει στις επικεφαλιδες του φορουμ και τελικα δεν μπορω να κανω τιποτε απο αυτα

5 εβαλα στις ρυθμισεις δικτιου το αυτοματο dns, το open dns, και οτενετ dns με πληρη αποτυχια

6 εκανα επαναφορα συστηματος 2 ημερες πριν , τιποτε

7 οταν με καποια κολπα κατεβαζω υποτιτλο ειναι ενα μηδενικο αρχειο

διαβαζω στο shout και σε αυτο το νημα

http://www.greektvsu...ead.php?t=37856 καποιους που λενε οτι μπαινουν κανονικα με ολες τις δυνατοτητες και εχω απογοητευτει

μονη μου ελπιδα να ανεβαινουν οι υποτιτλοι σε ενα συνεργαζομενο σαιτ που εχει ενα 4 στον τιτλο του

ΥΓ αν κατι στο ποστ δεν επιτρεπεται διαγραψτε το

Ούτε από το άλλο site μπορείς να πάρεις υπότιλους γιατί σε παραπέμπει στο αρχικό, το οποίο είναι πεσμένο...

Δημοσ.

Και σε μένα τα ίδια κάνει, και ο μόνος τρόπος που βρήκα για να μπαίνω είναι πληκτρολογώντας απευθείας τη διεύθυνση: 95.211.127.36

Έτσι μόνο φορτώνει το site κανονικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα συμφωνήσω με τον χορευτή... Από otenet δεν μπορώ να μπω με την κανονική διεύθυνση, παρά μόνο με αυτή 95.211.127.36 ..

EditQ: Τώρα δεν μπορώ να μπω ούτε με αυτόν τον τρόπο... Γνωρίζει κανείς κάτι;

Επεξ/σία από fever25
Δημοσ.

Τα ίδια και εδώ. Μια μπαίνει μια όχι. Εκεί που λειτουργεί, μετά από λίγο ότι σύνδεσμο πατήσω βγαίνει η σελίδα 404 not found της Google. Αν ξαναγράψω την IP σκέτη και πατήσω μετάβαση ξαναφορτώνει, ζητάει κωδικό για σύνδεση, συνδέεται, αλλα και πάλι οι σύνδεσμοι οδηγουν σε 404 not found. Κάπου κάπου λειτουργεί βέβαια αλλά για λίγο. Το περίεργο είναι ότι ακρίβώς η ίδια σελίδα παρουσιάζεται και στο Subs4Series όταν πατήσω download(το site φορτώνει και λειτουργεί κανονικά κατά τα άλλα), όπότε ούτε από εκεί κατεβαίνει τίποτα σήμερα.

-

Δημοσ.

Παιδιά από τα σχόλιά σας, αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι το site έχει αλλάξει ip και οι dns κάποιων provider δεν έχουν ενημερωθεί ακόμα (γι'αυτό πληκτρολογώντας την ip ανοίγει κανονικά).

Προσωρινά και μέχρι να ενημερωθούν οι dns όλων των provider μπορείτε να βάλλετε αντί για τους dns του provider, κάποιος άλλους dns (πχ opendns)

Αν δεν θέλετε να αλλάξετε τους dns (ή και αυτοί δεν είναι ενημερωμένοι), μπορείτε να πάτε και να περάσετε χειροκίνητα την αντιστοιχία ip με την ονομασία του site. Πηγαίνετε στο αρχείο hosts (εδώ στο Location in the file system μπορείτε να δείτε πού βρίσκεται ανάλογα το λειτουργικό σας), το ανοίγετε με έναν editor κειμένου (πχ wordpad, notepad) και περνάτε στο τέλος το εξής:

95.211.127.36 subz.tv

Ακριβώς όπως είναι, χωρίς # στην αρχή. Θα πρέπει όμως να έχετε δικαιώματα διαχειριστή για να κάνει αποθήκευση.

Επίσης καλό είναι μετά από λίγο καιρό (πχ 2 βδομάδες που λογικά θα έχουν ενημερωθεί όλοι οι dns) να πάτε πάλι στο hosts και να διαγράψετε την παραπάνω καταχώρηση, ώστε να μην έχετε πρόβλημα σε περίπτωση που στο μέλλον πάλι αλλάξει ip το site.

Ελπίζω να βοήθησα.

Edit: Απ'ότι είδα το πρόβλημα μάλλον έχει λυθεί. Οπότε μην κάνετε τσάμπα την παραπάνω διαδικασία.

• Like 1
Δημοσ.

Οτι να ναι...

Απλα δεν εχουν ενημερωθει οι dns ολων των παροχων..

Με google dns πχ εμπαινε απο χθες το απογευμα..

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά από το μεσημέρι δεν μου εμφανίζεται το site. Έχω δοκιμάσει με διαφορετικές ip και δεν γίνετε τίποτα. Έχει κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα ή μόνο εγώ;

Δημοσ.

Ελπίζω να είναι κάτι προσωρινό και να μην έχουμε καταστάσεις τύπου xsubs πάλι. Αν μας διαβάζει κανείς από το site μια ενημέρωση θα ήταν επιθυμητή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...