Vassilis_24 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 μια απο τα ιδια μπαινω μονο με την IP σε μια σελιδα φαντασμα οπου εκτος απο αυτα που αναφερθηκαν προηγουμενα σχετικα με τους υποτιτλους 1 καθε φορα που αλλαζω σελιδα στο σαιτ μου ζηταει login 2 διαβαζω τα shout που ειναι στην οθονη αλλα δεν μπορω να παω στα προηγουμενα 3 γραφω στο shout το στελνω αλλα δεν εμφανιζεται 4 οταν προσπαθω να απαντησω σε καποιο ποστ η να ανοιξω νεο θεμα με πηγαινει στις επικεφαλιδες του φορουμ και τελικα δεν μπορω να κανω τιποτε απο αυτα 5 εβαλα στις ρυθμισεις δικτιου το αυτοματο dns, το open dns, και οτενετ dns με πληρη αποτυχια 6 εκανα επαναφορα συστηματος 2 ημερες πριν , τιποτε 7 οταν με καποια κολπα κατεβαζω υποτιτλο ειναι ενα μηδενικο αρχειο διαβαζω στο shout και σε αυτο το νημα http://www.greektvsu...ead.php?t=37856 καποιους που λενε οτι μπαινουν κανονικα με ολες τις δυνατοτητες και εχω απογοητευτει μονη μου ελπιδα να ανεβαινουν οι υποτιτλοι σε ενα συνεργαζομενο σαιτ που εχει ενα 4 στον τιτλο του ΥΓ αν κατι στο ποστ δεν επιτρεπεται διαγραψτε το Ούτε από το άλλο site μπορείς να πάρεις υπότιλους γιατί σε παραπέμπει στο αρχικό, το οποίο είναι πεσμένο...
leo06 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 εγώ απο το κινητό μπαίνω και κατεβάζω κανονικά, από το σπίτι με οτενετ τίποτα
dancer_69 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Και σε μένα τα ίδια κάνει, και ο μόνος τρόπος που βρήκα για να μπαίνω είναι πληκτρολογώντας απευθείας τη διεύθυνση: 95.211.127.36 Έτσι μόνο φορτώνει το site κανονικά.
fever25 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Θα συμφωνήσω με τον χορευτή... Από otenet δεν μπορώ να μπω με την κανονική διεύθυνση, παρά μόνο με αυτή 95.211.127.36 .. EditQ: Τώρα δεν μπορώ να μπω ούτε με αυτόν τον τρόπο... Γνωρίζει κανείς κάτι; Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2012 από fever25
dancer_69 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Τα ίδια και εδώ. Μια μπαίνει μια όχι. Εκεί που λειτουργεί, μετά από λίγο ότι σύνδεσμο πατήσω βγαίνει η σελίδα 404 not found της Google. Αν ξαναγράψω την IP σκέτη και πατήσω μετάβαση ξαναφορτώνει, ζητάει κωδικό για σύνδεση, συνδέεται, αλλα και πάλι οι σύνδεσμοι οδηγουν σε 404 not found. Κάπου κάπου λειτουργεί βέβαια αλλά για λίγο. Το περίεργο είναι ότι ακρίβώς η ίδια σελίδα παρουσιάζεται και στο Subs4Series όταν πατήσω download(το site φορτώνει και λειτουργεί κανονικά κατά τα άλλα), όπότε ούτε από εκεί κατεβαίνει τίποτα σήμερα. -
carlos55 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Παιδιά από τα σχόλιά σας, αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι το site έχει αλλάξει ip και οι dns κάποιων provider δεν έχουν ενημερωθεί ακόμα (γι'αυτό πληκτρολογώντας την ip ανοίγει κανονικά). Προσωρινά και μέχρι να ενημερωθούν οι dns όλων των provider μπορείτε να βάλλετε αντί για τους dns του provider, κάποιος άλλους dns (πχ opendns) Αν δεν θέλετε να αλλάξετε τους dns (ή και αυτοί δεν είναι ενημερωμένοι), μπορείτε να πάτε και να περάσετε χειροκίνητα την αντιστοιχία ip με την ονομασία του site. Πηγαίνετε στο αρχείο hosts (εδώ στο Location in the file system μπορείτε να δείτε πού βρίσκεται ανάλογα το λειτουργικό σας), το ανοίγετε με έναν editor κειμένου (πχ wordpad, notepad) και περνάτε στο τέλος το εξής: 95.211.127.36 subz.tv Ακριβώς όπως είναι, χωρίς # στην αρχή. Θα πρέπει όμως να έχετε δικαιώματα διαχειριστή για να κάνει αποθήκευση. Επίσης καλό είναι μετά από λίγο καιρό (πχ 2 βδομάδες που λογικά θα έχουν ενημερωθεί όλοι οι dns) να πάτε πάλι στο hosts και να διαγράψετε την παραπάνω καταχώρηση, ώστε να μην έχετε πρόβλημα σε περίπτωση που στο μέλλον πάλι αλλάξει ip το site. Ελπίζω να βοήθησα. Edit: Απ'ότι είδα το πρόβλημα μάλλον έχει λυθεί. Οπότε μην κάνετε τσάμπα την παραπάνω διαδικασία. 1
Vassilis_24 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 To site εξακολουθεί και έχει πρόβλημα...
GnsP Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Οτι να ναι... Απλα δεν εχουν ενημερωθει οι dns ολων των παροχων.. Με google dns πχ εμπαινε απο χθες το απογευμα..
anax111 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Παιδιά από το μεσημέρι δεν μου εμφανίζεται το site. Έχω δοκιμάσει με διαφορετικές ip και δεν γίνετε τίποτα. Έχει κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα ή μόνο εγώ;
NikosKallithea Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Aν ειναι σωστο ετσι οπως το εχεις γραψει "subz.tv" τοτε ουτε σε μενα βγαίνει.
Saxtus Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Είναι κάτω από το πρωί: http://www.isitdownr...om/subz.tv.html
anax111 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Ελπίζω να είναι κάτι προσωρινό και να μην έχουμε καταστάσεις τύπου xsubs πάλι. Αν μας διαβάζει κανείς από το site μια ενημέρωση θα ήταν επιθυμητή.
Professor Xavier Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Τώρα εγώ δεν μπορώ να μπω, μόνο σε μένα λέτε να το κάνει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα