Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Χθες είχαν προγραμματισμένη διακοπή όλο το απόγευμα.

Σήμερα που μπήκα, δε λειτουργούσαν όλα σωστα! Πχ, στο shoutbox δεν είχε όλες τις επιλογές για auto refresh και άλλα προβληματάκια που ανέφεραν! Ισως γι' αυτό είναι κάτω!

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εδώ και καμιά ώρα, όταν πάω να μπω στο www.subz.tv, μου πετάει αυτό:

post-201720-0-06387700-1345666067_thumb.jpg

Λέτε να πήγε κι αυτό στα θυμαράκια :-( να κάνει παρέα στο xsubs;

Δημοσ.

Αυτό που μου τη δίνει πιο πολύ, είναι ότι κλείνουν ένα ένα, τα ελληνικά sites υποτίτλων που ειδικεύονται στις σειρές. Με αυτά των ταινιών, ενώ προφανώς θέλω να συνεχίσουν, δεν έχω και τόσο μεγάλο πρόβλημα. Αφενός διότι είναι πολλά, αφετέρου διότι τις ταινίες που έχω, ρεαλιστικά μιλώντας, δεν υπάρχει περίπτωση να προλάβω να τις δω όλες. Από ένα σημείο και μετά, μάζευα απλώς για να μαζεύω.

Αλλά με τις σειρές είναι μπέρδεμα. Παρακολουθείς κάποια και ξαφνικά σταματάς να βρίσκεις υπότιτλους και σπάζεσαι! Για παράδειγμα, μόνο στο subz.tv έβρισκα (έστω και με αργούς ρυθμούς) ελληνικούς υπότιτλους για το The King of Queens. Έχω και τους 9 κύκλους, αλλά υπότιτλους μέχρι στιγμής, έχω μόνο για τα μισά επεισόδια του πρώτου, κατεβασμένους από το συγκεκριμένο site. Τέλος πάντων, ας ελπίσουμε...

Δημοσ.

Να ελπίζουμε να είναι παροδικό το πρόβλημα και να επανέλθει. Αν το κλείσουν και αυτό μαζί με κανα δυο άλλα, πάνε οι ελληνικοί υπότιτλοι ειδικά για τις τηλεοπτικές σειρές που λέει και ο deesnider. Υπάρχει αρκετός κόσμος που δεν έχει μάθει να βλέπει με αγγλικούς υπότιτλους. Αν φτάσουμε στα άκρα όμως, τι θα γίνει, θα μάθουν. Προσωπικα δεν έχω πρόβλημα, παρόλο που προτιμώ τους ελληνικούς, αρκεί να είναι καλής ποιότητας.

Δημοσ.

leecherman δεν καταλαβαίνω τη λογική σου. Το site που έβαλες, από που παίρνει τους υπότιτλους νομίζεις;

Αν δεν ανεβάζουν τα παιδιά από το subz κάπου τους υπότιτλους, που θα τους βρεί το greeksubtitles και το κάθε greeksubtitles;

edit: Επανήλθε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...