Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπάθησα κάμποσες φορές να συνδεθώ με το subz.tv και δεν τα κατάφερα παίζει κάτι με τους σέρβερς τους είναι μια απλή αναβάθμηση ή είναι κάτι ποιό σοβαρό; όποιος γνωρίζει κάτι περισσότερο ας ποστάρει για να μάθουμε όλοι μας τι τέλος πάντων συμβαίνει. :confused:

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τίποτα δεν είναι σιγουρο (όχι ότι με ενδιαφέρει). Επίσης, δε νομίζω να παθε τα ίδιδα με το x μπορεί να αλλάζουν σέρβερ.

Δημοσ.

Από το πρωί δεν μπορούσα κι εγώ να συνδεθώ. Κάποια στιγμή το μεσημέρι όμως συνδέθηκε και μετά ξαναέπεσε. Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρότερο από κάποιο πρόβλημα στον server...

Δημοσ.

Πολυ βρωμάει όλη η κατάσταση πάντως. Λες και πλήρωσαν "κάποιοι" κάποιους για να κάνουν DOS attacks.. Γιατι εμενα μου βγάζει ακριβως ότι έβγαζε και το x-subs όταν κατέβηκε, ότι ο σερβερ αργει να απαντησει δηλαδη.

Δημοσ.

+1 στον τουρίστα (με άλλο ένα D ).

Απλά μην αρχίσουμε να λέμε διάφορα χωρίς να ξέρουμε τι πραγματικά "παίζει" και έχουμε πάλι 50 σελίδες!

Δημοσ.

Παιδιά δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Κάποιος έχει βάλει στόχο τα ελληνικά sites που μοιράζουν υπότιτλους ενώ και στο tvsubtitles.net ανεβάζουν συνέχεια ψεύτικους υπότιτλους για να μην φαίνονται οι νέοι που έχουν ανέβει. Σίγουρα η Nova είναι από πίσω.

Δημοσ.

Τίποτα δεν είναι σιγουρο (όχι ότι με ενδιαφέρει). Επίσης, δε νομίζω να παθε τα ίδιδα με το x μπορεί να αλλάζουν σέρβερ.

Από το πρωί δεν μπορούσα κι εγώ να συνδεθώ. Κάποια στιγμή το μεσημέρι όμως συνδέθηκε και μετά ξαναέπεσε. Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρότερο από κάποιο πρόβλημα στον server...

+1 στον τουρίστα (με άλλο ένα D ).

Απλά μην αρχίσουμε να λέμε διάφορα χωρίς να ξέρουμε τι πραγματικά "παίζει" και έχουμε πάλι 50 σελίδες!

Ρε παιδιά, όλα τα οργανωμένα site όταν κάνουν αναβάθμιση στον σέρβερ τους το λένε αρκετές ώρες (ή μέρες) πριν, προκειμένου να το γνωρίζουμε και να μην ψαχνώμαστε. Το subz.tv έβγαλε καμιά ανακοίνωση τις τελευταίες ώρες πριν πέσει; Εμένα δεν πήρε το μάτι μου κάτι, οπότε υποθέτω ότι το πέσιμο ήταν "μη προγραμματισμένο", και το βάζω σε εισαγωγικά, αν καταλαβαίνετε τι εννοώ. Ας ελπίσουμε να μπει εδώ στο φόρουμ κάποιος admin του site και να με διαψεύσει.

Δημοσ.

Back online...ελπίζουμε να μην ήταν τίποτα παραπάνω από μερικές ώρες offline αλλά οι πρόσφατες εξελίξεις μας έχουν κάνει λίγο καχύποπτους.

Δημοσ.

Φαίνεται να είναι DNS πρόβλημα. Δεν υπάρχουν Α records. Ας ελπίσουμε ότι μετακομίζουν τους σέρβερς ή κάτι τέτοιο, αν και ο @gokuthelegend έχει δίκιο που λέει ότι θα υπήρχε κανονικά ενημέρωση αν γινόταν κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Back online...ελπίζουμε να μην ήταν τίποτα παραπάνω από μερικές ώρες offline αλλά οι πρόσφατες εξελίξεις μας έχουν κάνει λίγο καχύποπτους.

01:25 λες οτι είναι ΟΚ. 01:34 σε μένα δεν εμφανίζεται. Στο www.websitedown.info δεν το δίνει ως up ώστε να πω οτι το πρόβλημα είναι σε μένα. Επίσης σε 2 ψαχτήρια για ΙΡ μου βγάζει μηνύματα λάθους τοτ τύπου "...Sorry, we could not determine the IP address of www.subz.tv - please make sure you have spelled it correct..."

Εως 01:46 τα ίδια. Σχεδόν 10 λεπτά δεν εμφανίζεται πουθενά.

DDoS (λέω εγώ)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...