Δεινόσαυρος Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 εμενα δε μου απαντησες δεινοσαυρε . δηλαδη δε θα μου προτεινες να βαλω δευτερη 6870 με αυτο το τροφοδοτικο? Eγώ θα βάλω σε αντίστοιχο αλλά έχοντας επίγνωση ότι είναι οριακό. Εγω παντως ειμαι αναμεσα στο TX650 V2 και το TX750 V2. Το TX650 V2 μου αρκει αλλα επειδη ισως κανω αναβαθμιση στο μελλον σκεφτομαι και το TX750 V2. Όσα περνάει ο καιρός, οι καρτες και οι επεξεργαστές γίνονται λιγότερο ενεργοβόροι. Και το ΤΧ 650 δεν σου αρκεί απλά, αλλά είναι εντελώς υπερβολικό για το τωρινό σου σεταπ. Για το cf υποτίθεται ότι θα το πάρεις. μονο και μονο για την εγγυηση δεν νομιζω!!!! γι'αυτο ρωταω να δω την διαφορα επτειδη εχω δει την διαφορα της τιμης Προφανώς για να δίνει περισσότερη εγγύηση τεκμαίρεται ότι στη σειρά TX χρησιμοποιούνται πιο ποιοτικά υλικά.
kostask91 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Eγώ θα βάλω σε αντίστοιχο αλλά έχοντας επίγνωση ότι είναι οριακό. δηλαδη ποιοι ειναι οι κινδυνοι ??? ( να κανει μπαμ ?? )
Δεινόσαυρος Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Όχι. Να ζορίζεται -ζεσταίνεται και να μειωθεί ο χρόνος ζωής του ή το πολύ πολύ σε πολύωρο φόρτωμα να σου κάνει restart. Μπορεί βέβαια και να δουλέψει για καιρό απροβλημάτιστα. Εννοείται ότι θα είσαι με όλα στοκ (κάρτες, επεξεργαστή)
kostask91 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Όχι. Να ζορίζεται -ζεσταίνεται και να μειωθεί ο χρόνος ζωής του ή το πολύ πολύ σε πολύωρο φόρτωμα να σου κάνει restart. Μπορεί βέβαια και να δουλέψει για καιρό απροβλημάτιστα. Εννοείται ότι θα είσαι με όλα στοκ (κάρτες, επεξεργαστή) μονο το turbo boost εχω και αυτο δε ξερω αν καταναλωνει παραπανω
nikos1982 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 επειδη το εχω απορια και με αφορμη το thread του Red Devil , http://www.skroutz.g...t-Pro-M600.html αυτο σηκωνει 2 6870 ? για 600ρι μην το πας για cf.ειχα ena cooler master με 2 6850και το ακουγα και δουλευε στο φουλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα