MoviemakerGr Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 και τα 7 volt ειναι πολύ εύκολο! αφήνουμε τα 12 (κίτρινο) όπως είναι και συνδέουμε τη γείωση (μαυρο) με τα 5 (κόκκινο) δλδ με βάση την αρχική εικόνα 1 (κιτρινο) --------- 1 (κιτρινο) 2 (μαυρο) --------- 4 (κοκκινο) οπότε και έχουμε τάση 12-5=7 Δεν υπάρχει αυτό δεν αφαιρείτε η τάση.. Μπορείς να πάρεις απλά 6V όταν συνδέσεις 2 φαν εν σειρά στην υποδοχή 12V
whocares Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δεν υπάρχει αυτό δεν αφαιρείτε η τάση.. Μπορείς να πάρεις απλά 6V όταν συνδέσεις 2 φαν εν σειρά στην υποδοχή 12V Μια χαρά υπάρχει δε χρειάζεται να το κάνεις με bold. Πιάσε ένα πολύμετρο και μέτρα κόκκινο με κίτρινο. Αν βαριέσαι ορίστε http://www.techpowerup.com/articles/other/137
MoviemakerGr Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μια χαρά υπάρχει δε χρειάζεται να το κάνεις με bold. Πιάσε ένα πολύμετρο και μέτρα κόκκινο με κίτρινο. Αν βαριέσαι ορίστε http://www.techpowerup.com/articles/other/137 Το βλέπω κ δεν το πιστεύω .. και συγχρόνως αναρωτιέμαι πόσες κοπάνες έπρεπε να έχω κάνει για να μην το έχω μάθει αυτό.. και να είμαι κ σίγουρος κιόλας..
shikai Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μια χαρά δουλέυει και καλύτερα σε μερικά ανεμιστηράκια που δεν ξεκινάνε με 5v.Για την διαφορά ψύξης/θορύβου εξαρτάται απο τον ανεμιστήρα, θα πρέπει να το δοκιμάσεις. (για την ακρίβεια είναι διαφορά δυναμικού όχι αφαίρεση τάσης)
MoviemakerGr Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μια χαρά δουλέυει και καλύτερα σε μερικά ανεμιστηράκια που δεν ξεκινάνε με 5v.Για την διαφορά ψύξης/θορύβου εξαρτάται απο τον ανεμιστήρα, θα πρέπει να το δοκιμάσεις. (για την ακρίβεια είναι διαφορά δυναμικού όχι αφαίρεση τάσης) Σωστός και από αυτά που ξεχνάς αν δεν τα εφαρμόζεις συχνά,,
piperoni13 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 και τα 7 volt ειναι πολύ εύκολο! αφήνουμε τα 12 (κίτρινο) όπως είναι και συνδέουμε τη γείωση (μαυρο) με τα 5 (κόκκινο) δλδ με βάση την αρχική εικόνα 1 (κιτρινο) --------- 1 (κιτρινο) 2 (μαυρο) --------- 4 (κοκκινο) οπότε και έχουμε τάση 12-5=7 Δηλαδη για να καταλαβω!!!Το κιτρινο θα το γυρισω πισω στην θεση του (εχω κανει για 5v) και το μαυρο θα το παω στην θεση του κιτρινου??? Δες την εικονα που ειναι για τα 5v!!!!
stm00192 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δηλαδη για να καταλαβω!!!Το κιτρινο θα το γυρισω πισω στην θεση του (εχω κανει για 5v) και το μαυρο θα το παω στην θεση του κιτρινου??? Δες την εικονα που ειναι για τα 5v!!!! Κοκο δες το λινκ που έδωσε ο whocares
shikai Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 το λινκ του whocares είναι πολύ αναλυτικό πχ στην φώτο http://www.techpowerup.com/articles/137/images/7vmod-15.jpg δεξιά εκεί που μετράει με το πολύμετρο αντί να βάλεις τους ακροδέκτες του πολύμετρου βάζεις τον ανεμιστήρα.
Tzimmys Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Παιδιά δεν με αφήνει να τροποποιήσω το πρώτο μήνυμα και ο συντονιστής της ενότητας λογικά έχει γεμάτο το inbox του με αποτέλεσμα να μην μπορώ να του στείλω μήνυμα. Μην κάνετε το mod των 5 volt που πρότεινα εγώ, αλλά κάντε αυτό των 7 που πρότεινε ο whocares. Οι οδηγίες είναι εδώ. Τα 5 volt δεν επαρκούν για τους fans, με αποτέλεσμα αρκετές φορές να σταματάνε. Με τα 7 volt είναι και λειτουργικοί αλλά και αθόρυβοι.
viper2005 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 ρε παιδες λιγο offtopic αλλα μια ερωτηση: το 600T εχει φιλτρα για την σκονη? αν οχι! τοτε, που βρισκω? thanks
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 μόνο από πάνω δεν έχει αν θυμάμαι καλά, δεν είμαι στο σπίτι για να checkάρω
viper2005 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 μόνο από πάνω δεν έχει αν θυμάμαι καλά, δεν είμαι στο σπίτι για να checkάρω true that! μπορω να βαλω κατι απο πανω? thanks
overpower Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 true that! μπορω να βαλω κατι απο πανω? thanks καλσον^^
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα